bugün

kukla

nick altını gelip yalamak istemem. iyi yazıyorsa oylanır. çakallık varsa yerden yere vurulur zaten.

şahsen yazılarında ki üslubu severım ama benim ilgilendiğim konuların dışında yazıyor oda onun o dilinden düşürmediği çükünün keyfidir.

ama buyazı (#14423944) biraz hayvani olmuş. bu bilgilerin kötü ellerde nelere sebebiyet verdiğini gördük; jajageridönsün mü ne. jaja kim amk siktirsin gitsin ebesinin amına kadar tövbe bak sinirledi şimdi.

neyse adam bunları ifşa etmiş. demişki moderasyon zall sonata böyle böyle. ha çıkıp onlardan bir yalanlama gelmediğine göre demek ki bu dedikleri doğru.

çok fazla yüklenilmemesi lazım diye düşünüyorum. ayrıca "bu adamın yalakasısınız olum siz" diyen götlere diyorum ki, eğer yarın bi gün hak ederse kukla nın da sıçarım paçasına, sıkıntı yok. bizim işimiz adam gibi adamla, adap erkan bilen, etik kurallara uyanlarla. git bak bakalım hak edene hakkını vermediğimiz olmuş mu hiç?

gene savundurdular adamı bana, neyse...
(bkz: tanım): yanlış yaparsa acımadan eleştirisini yiyeceğini bilen yazardır. bu arada (#14423944) (bkz: efsane entryler) başlığına girilmesi gereken bir entry olmuş sözlük sözlük olalı böyle açık görmemişti. tabi önce böyle bir başlık açılması lazım. bu arada bunu keşfeden diğer arkadaşları da tebrik eder, araştırmacı yönlerini daha mantıklı yerlere kanalize etmelerini temenni ederim.