bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi15
- hastalık havası7
- burna tuzlu su çekmek5
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin9
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- gocu20
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- vajinanın iç sıcaklığı10
- truesuz sözlük5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- bastırılmış üzüntü4
- silikon memenin patlaması10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- fusya semsiyeli yabanci4
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- seni terkedeceğim2
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- iyi dostlar biriktirdim7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- bayram namazı çıkışı3
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak2
- nervio23
- fiziği güzel sözlük kızları48
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ne dedin ne dedin sen4
- recep tayyip erdoğan27
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- kürt fıkraları6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ertuğrul doğan3
- 20262
- s'i l v'e r m'i s t16
- rujlu kadınla öpüşmek4
- pandela5
- caz dinleyen erkek9
- yazarların akşama dair planları9
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
işte bir okunsun diye yazmadığım yazı daha. nickaltına baktıkça yalnızca senin beni hatırlaman da güzel, değerli yazar arkadaşım!
efendim 6. nesil, sözlüğü yalayıp yutmuş yazarlardan.
önce bu entryi yazıyor; (#14421301) ve bunu yazarken bi kaynak, link falanda belirtmiyor. durduk yere yazıyor.
tamam güzel demişsin de, gecenin bi saatinde vahiy mi indi be güzel kardeşim? ne dedin içinden, " aha biri kesin şöyle dedi tam da şuan ; ^^kimliğimde tc yazdığı için utanıyorum^^ bunu hemen yazmalıyım sözlüğe"
ya hiç bir olay yokken ortada haa! bir link ver kardeşim. deki bu adam böyle böyle demiş sonra yaz gene altına o süper entryni, bende seni alkışlayayım ???
olmaz ama demi? çünkü bu şekilde daha iyi. nede olsa milletimiz gaza gelmeye müsait, kimse sormuyor ki; " kim demiş bu sözü?" diye!
hemen 6 entry sonra da kendi başlığını şu şekilde uplamış(#14422194)!!!
bi dakıka beyler şu garip imama vurmadan önce bi okuyun!!! bu adamın sözlük içerisinde ki mücadelesi nedir? ne yapmaya çalışır? neyi savunur?
derdim kürt, türk, çerkez, alevi, değildir. derdim bu tarz "uluuuuu" mertebesine çıkmış karmalarla, köylü kurnazlığı yapanlarladır.
bir sözlükte herkes bilir ki; ne şartla olursa olsun yazdığı güzel bir entryi milletin gözüne sokmaya çalışmak (bkz: itici)dir, bunu yaparken bir toplumun içinde bulunduğu durumdan faydalanıp olayları provoke etmek ve sözlük içi komik bir rant sağlama çabası ise affedilmezdir.
şimdi gene çok fazla tepki alacağım; kürtleri savunuyor, pkk sempatizanı diye ama olsun, suçsuz kürt en az suçsuz türk kadar masumdur. ekmeğinde, emeğinde, helalinde çalışıp iki kap çorbasına bakıyorsa, adamın ne rengi, ne şivesi, ne annesi, babası önemlidir.
ha pkk ya gelince o konu hakkında ki görüşlerim tamamen açıktır ve bir sürü yazıda da açıkça belirtilmiştir.
m.a. birant ile konuşmasında, "bir önderlik kolay olmuyor, bu gün yaptığını yarın inkar edersen hiçbir şekilde kitleleri elinde tutamazsın" diyen yavşak, yakalanıp türkiye ye getirilirken; "siz beni yanlış anladınız annem de türktü benim" diyorsa o ideolojiyi de, o ideolojiye gönül verenleri de ne savunurum ne savunduttururum.
gene biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık.
efendim 6. nesil, sözlüğü yalayıp yutmuş yazarlardan.
önce bu entryi yazıyor; (#14421301) ve bunu yazarken bi kaynak, link falanda belirtmiyor. durduk yere yazıyor.
tamam güzel demişsin de, gecenin bi saatinde vahiy mi indi be güzel kardeşim? ne dedin içinden, " aha biri kesin şöyle dedi tam da şuan ; ^^kimliğimde tc yazdığı için utanıyorum^^ bunu hemen yazmalıyım sözlüğe"
ya hiç bir olay yokken ortada haa! bir link ver kardeşim. deki bu adam böyle böyle demiş sonra yaz gene altına o süper entryni, bende seni alkışlayayım ???
olmaz ama demi? çünkü bu şekilde daha iyi. nede olsa milletimiz gaza gelmeye müsait, kimse sormuyor ki; " kim demiş bu sözü?" diye!
hemen 6 entry sonra da kendi başlığını şu şekilde uplamış(#14422194)!!!
bi dakıka beyler şu garip imama vurmadan önce bi okuyun!!! bu adamın sözlük içerisinde ki mücadelesi nedir? ne yapmaya çalışır? neyi savunur?
derdim kürt, türk, çerkez, alevi, değildir. derdim bu tarz "uluuuuu" mertebesine çıkmış karmalarla, köylü kurnazlığı yapanlarladır.
bir sözlükte herkes bilir ki; ne şartla olursa olsun yazdığı güzel bir entryi milletin gözüne sokmaya çalışmak (bkz: itici)dir, bunu yaparken bir toplumun içinde bulunduğu durumdan faydalanıp olayları provoke etmek ve sözlük içi komik bir rant sağlama çabası ise affedilmezdir.
şimdi gene çok fazla tepki alacağım; kürtleri savunuyor, pkk sempatizanı diye ama olsun, suçsuz kürt en az suçsuz türk kadar masumdur. ekmeğinde, emeğinde, helalinde çalışıp iki kap çorbasına bakıyorsa, adamın ne rengi, ne şivesi, ne annesi, babası önemlidir.
ha pkk ya gelince o konu hakkında ki görüşlerim tamamen açıktır ve bir sürü yazıda da açıkça belirtilmiştir.
m.a. birant ile konuşmasında, "bir önderlik kolay olmuyor, bu gün yaptığını yarın inkar edersen hiçbir şekilde kitleleri elinde tutamazsın" diyen yavşak, yakalanıp türkiye ye getirilirken; "siz beni yanlış anladınız annem de türktü benim" diyorsa o ideolojiyi de, o ideolojiye gönül verenleri de ne savunurum ne savunduttururum.
gene biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar