galatasaray

bu ligden hiçbir oyuncuya bonservis bedeli ödememesi gereken kulübümdür. ya kontratı biten oyuncuları alsın ya da yabancı sınırlaması yok nasılsa genç yabancı oyuncular alsın ve bence 3 büyük kulüp de bunu yapsın ki şu anadolu kulüpleri bir kendilerine gelsin.
elbetteki her takımın hedefi vardır, olmalıdır; elbetteki her oyuncu hak ettiği değer verildiğinde satılmalıdır ancak. bunlara itirazım yok ama oyuncular için istenen fiyatlar mantık dışı bence.
reyes 28 yaşında ve 3.5 milyon euro bonservis ile gitti sevilla. yiğit için 4.5 milyon euro istiyor manisa. reyes' ten sadece 2 yaş küçük olan amrabat için 10 milyon euro istiyor kayseri. trabzon reyes' ten 1 ya da 2 yaş küçük olcan' a 3.6 milyon euro artı bir oyuncu veriyor. galatasaray formasını doğru düzgün giymemiş ve belki de giymeyecek çağlar için denizli' ye 3 oyuncu artı 1 milyon euro veriliyor. ismail köybaşı, mehmet topuz, gökhan ünal için verilenler ortada.
ve son olay; galatasaray doka' yı istiyor ki gerek yok bence doka' ya. yani alınmadı diye değil bu tepkim iyi ki de satmadılar ama sezon ortasında hocasını ve yardımcılarını bedelsiz milli takım için bırakan ibb 'hedefimiz var satmayız' diyerek pazarlığa bile yanaşmıyor. hedefi olan takım hocasını böyle yollar mı sezon sonuna kadar milli maç yokken? elbette kulüpler de para kazansın ama işi yokuşa sürmek de o futbolcunun önünü kesmek değil mi bir anlamda. aynı kulüpler kontrat yenilemiyor diye de oyuncuyu kadro dışı bırakıyor ya da çeşitli yaptırımlar uyguluyorlar. sen oyuncunun önünü açmazsan, fahiş fiyatlar istersen o oyuncunun da o kontratı imzalamayıp serbest kalması en doğal hakkıdır benim görüşüme göre.

unuttum şimdi ekliyorum; manuel fernandes' in bonservisi de 2 milyon euroydu diye hatırlıyorum.
© copyright 2005 - 2026