bugün
- bugün de meme atan olmaması12
- ideal sevgilinin en önemli özelliği10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- anın görüntüsü15
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi3
- gocu bey meh meh bey birader4
- meloş nerede sorunsalı5
- iş kadını yazarlar6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- her başarılı erkeğin altında bir kadın yatıyor2
- ev kredisi çeken asgari ücretli3
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın3
- beyaz otomobil satın almak9
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi5
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- ege waw3
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı6
- arkadaşlar çorba içiyorum2
- clydeless bonnie2
- bay melahel d erectotales2
- bully2
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- hoşgeldin pazartesi7
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- krista allen2
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- kemal kılıçdaroğlu9
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- yaşlılığınız için insan biriktirin10
- ikinci el elbise giymek2
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- 2026 dünya kupası17
- pazar günü aktiviteleri4
- park etmek sanatı4
- paris te son tango5
- nervio'nun memleketi3
- düşün ki o bunu okuyor4
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- idolün ünlünün bokunu yer misin4
- sol tarafın inzal olması3
- ulan orospu seni rüyamda bile görmedim3
- amy adams2
- haksızsam haksızsın deyin2
- lahmacunu elle yiyen kız18
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- kulak arkasını keselemek3
son günlerde, nasıl diyor siz?! nowadays, kendimi yerleştirdiğim profil. resmen tek arzum oğlum gelsin benden para istesin, bilgisayar istesin, bisiklet istesin, sinemaya götürmemi, futbol oynatmamı istesin falan. omzuma alayım uçurayım. akşam işten yorgun argın eve geldiğimde cebimden çıkardığım çilekli lila pause mutlu etsin onu (ülker çikolatalı gofret mi alıcam lan çocuğuma?!).
şımartayım istiyorum. şımartılmadığım kadar şımartayım istiyorum onu. yaşamadığım kadar yaşatayım onu ben. her istediği olsun istiyorum. bisik demeden bisikivereyimasldkjshsjd oha. bisikleti veri vereyim yani. sokaklarda büyüsün ama ben onun götünden ayrılmayayım, çaktırmadan takip edeyim. düşe kalka büyüsün, ben de onunla düşüp kalkayım. düşmeyi de kalkmayı da ben öğreteyim, benimle öğrensin. çok sevsin babasını, benim sevdiğim gibi sevsin, daha da çok sevsin. sonra biraz büyüsün baba kızla buluşcam para versene hafız desin. hasiktir ordan diyip girişeyim falan buna. arkadaş misali baba olayım ama gerektiği yerde arkadaşlarına "benim babam çok kafa adamdır ama an gelir bir bakışıyla susturur" falan desin. kızayım ona, çok kızayım ama bilsin onu kendimden çok sevdiğimi. bilsin onun iyiliğini istediğimi. ibne olduğunu düşüneceği kadar büyüyene kadar koynumda uyusun istiyorum. sonra siktirsin gitsin zira hala uyumaya devam ediyosa ben de düşünürüm ibne mi acaba diye. evdeki kırılabilecek her şeyi kırsın, annesini deli etsin, annesi bana şikayet etsin ben de kalanları kırıp çocuğumla kaçayım annesinden. akşam siniri yatışınca usulca eve dönelim üstümüz başımız leş gibi.
sonra büyüsün, üniversiteye gitsin, askere gitmesin. hafif hafif ayrılsın yuvadan. biz sıkıcı gelelim artık ona. benim yanımda herhangi bir yaşlıyla konuştuğu gibi konuşmaya başlasın, sıkılsın. ben oğlum benim yanımda sıkılmasın diye kasayım, üzüleyim. sonra aşık olsun o da. büyüyüp adam olsun. evlensin, tamamen ayrılsın yuvadan. izin günlerinde, bayramlarda falan gelsin annesiyle babasını ziyarete. sonra onun da çocuğu olsun, benim yaşadıklarımı o da yaşasın. böyle sürüp gitsin bu süreç.
ve ben de bana bunları yaşatan, bana evlat veren, hayatını veren kadınla başbaşa kalayım. ne de olsa ihmal ettik 20-30 sene. kalan günlerimde de onun gönlünü almaya, kendimi affettirmeye çalışayım.
şımartayım istiyorum. şımartılmadığım kadar şımartayım istiyorum onu. yaşamadığım kadar yaşatayım onu ben. her istediği olsun istiyorum. bisik demeden bisikivereyimasldkjshsjd oha. bisikleti veri vereyim yani. sokaklarda büyüsün ama ben onun götünden ayrılmayayım, çaktırmadan takip edeyim. düşe kalka büyüsün, ben de onunla düşüp kalkayım. düşmeyi de kalkmayı da ben öğreteyim, benimle öğrensin. çok sevsin babasını, benim sevdiğim gibi sevsin, daha da çok sevsin. sonra biraz büyüsün baba kızla buluşcam para versene hafız desin. hasiktir ordan diyip girişeyim falan buna. arkadaş misali baba olayım ama gerektiği yerde arkadaşlarına "benim babam çok kafa adamdır ama an gelir bir bakışıyla susturur" falan desin. kızayım ona, çok kızayım ama bilsin onu kendimden çok sevdiğimi. bilsin onun iyiliğini istediğimi. ibne olduğunu düşüneceği kadar büyüyene kadar koynumda uyusun istiyorum. sonra siktirsin gitsin zira hala uyumaya devam ediyosa ben de düşünürüm ibne mi acaba diye. evdeki kırılabilecek her şeyi kırsın, annesini deli etsin, annesi bana şikayet etsin ben de kalanları kırıp çocuğumla kaçayım annesinden. akşam siniri yatışınca usulca eve dönelim üstümüz başımız leş gibi.
sonra büyüsün, üniversiteye gitsin, askere gitmesin. hafif hafif ayrılsın yuvadan. biz sıkıcı gelelim artık ona. benim yanımda herhangi bir yaşlıyla konuştuğu gibi konuşmaya başlasın, sıkılsın. ben oğlum benim yanımda sıkılmasın diye kasayım, üzüleyim. sonra aşık olsun o da. büyüyüp adam olsun. evlensin, tamamen ayrılsın yuvadan. izin günlerinde, bayramlarda falan gelsin annesiyle babasını ziyarete. sonra onun da çocuğu olsun, benim yaşadıklarımı o da yaşasın. böyle sürüp gitsin bu süreç.
ve ben de bana bunları yaşatan, bana evlat veren, hayatını veren kadınla başbaşa kalayım. ne de olsa ihmal ettik 20-30 sene. kalan günlerimde de onun gönlünü almaya, kendimi affettirmeye çalışayım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar