bugün

didier zokora

galatasaray maçında, hakemin pozisyonu yanlış görmesinden ötürü kırmızı kartla cezalandırılmış futbolcudur.

buraya kadar problem yok zaten. hakem de insandır, hata yapabilir, yanlış görmüş olabilir. ki eğer ters bir açıda duruyorsa yanlış görmesi de gayet doğaldır. bunu geçiyoruz. (alex'in gördüğü kırmızı kartın eşdeğeri bir karttır bu kart.)

yaptığı bu hareketten dolayı pfdk tarafından 3 maç ceza verilmiştir kendisine. oğlum ayıptır ya! göz var izan var kardeşim! yapmayın, etmeyin! bu harekete 3 maç ceza olur mu? engin baytar'ın attığı kafaya bile 2 maç ceza veren bir pfdk bu adama nasıl 3 maç ceza vermiştir ya hu?! birileri, fenerbahçe ile olan sözde sürtüşmelerini, trabzonsporlu bir futbolcuyu fazlaca cezalandırarak mı gidermeye çalışıyor acaba? birileri, yarın aziz yıldırım içeriden çıkıp ortalığın tozunu attırmaya başlayınca(ki bunun çok yakında olacağını düşünüyorum), "abi biz sendendik zaten. bak alex'e bir maç zokora'ya 3 maç ceza verdik. hem zokora'da fener maçında oynayamadı bu yüzden." deyip aziz yıldırım'ın hışmından kendilerini kurtarabileceklerini mi düşünüyor acaba?

ha tabi tahkim cezayı görüşüp muhtemelen 2 maça indirecektir ama ne fayda. fener maçı, olaydan iki maç sonradır.

bu nasıl bir kayırma ortamıdır arkadaş. futboldan başka herşeyi konuşuyoruz. sonra da kalkmış "türk futbolu neden geriledi"yi tartışıyoruz. filler yukarıda oynaştıkça çimenler aşağıda eziliyor arkadaş! ben böyle futbol dünyasının ta...