bugün
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek7
- ben geldim naneler18
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- devlet kim lan7
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- çok çişi gelen insan5
- günün iddaa kuponu2
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela43
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- menekşe moru oje4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela tarzı entry gir6
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- wednesdayin annesi8
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- anın görüntüsü20
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- annenin ölmesi5
- tai lung ile revani yemek4
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- azgın türbanlı10
- pandela1bukentay3
- izlenmiş en kusursuz film8
- alain delon vs cüneyt arkın5
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 20263
bundan yaklaşık altı ay önceye kadar ttnet'e 8 megabit internet için 54 tl ödemek dışında bir problemim yoktu. faturalar biraz canımı sıkıyordu ama kullandığım internetten memnundum. taa ki o telefon gelinceye kadar. arayan bayan biri koç netten aradığını ve benim 8 megabit sınırsız internet kullandığımı ve ttnet ile olan 24 aylık sözleşmemin sona erdiğini ve aynı tarifenin kendilerinde yani biri adsl'de 39 tl olduğunu söyledi. itiraf edeyim son söylediği iştahımı kabartmaya yetmişti ama burası türkiye'ydi ve ucuza iyi bir şey yoktu. temkinli olmak gerekti. usulca sordum:" iyi hoş söylüyorsunuz sayın bayan ama ttnetin kalitesinde bir internet sunabilecek misiniz." telefondaki ses kendinden emindi:" tabiki de beyfendi. santrallerimizi yeniledik. müthiş yatırımlar yaptık. artık türkiye'de bizden iyisi yok." dedi. inandım. hemen apar topar sözleşmeler imzalandı. faxlandı. netim açıldığında beklediğim performansı göremedim. başlarda arada bir kalite farkı var demek ki. ne de olsa ucuz mal diye düşünmüştüm ve fakat arada bu kadar dağlar kadar da fark olmamalıydı. netimin hızını ölçtüm. hızı 1 megabiti mütecavizdi. ben de bir hata vardır diye hacker bir arkadaşıma denettim. onda da aynı sonuç ortaya çıktı. bundan sonra zorlu ve de aylarca süren bir mücadele başladı. evet biri koçnet beni dolandırmıştı. 8 megabite kadar sınırsız kullandığım netin aynısını 39 tlye vaadetmişti. fakat 1 megabit internet ile kandırmıştı beni. şikayetlerimi ilettiğimde başta tarife mi değiştirmek istiyorsunuz diye salakça bir soru sordular. olayı izah edince sizi karadağ iletişim abone etmiş. onlara derdinizi anlatın dediler. ben ama faturalarımı size ödüyorum mağduriyetimi siz gidermelisiniz dedim. bize oradan bir yazı gelmeli dedi. orayı aradım. aynı hikayeyi oraya da anlattım. yazıyı yolladılar. biri koç neti bir daha aradım. bütün bu olanlardan sonra bana tekrar şunu teklif ettiler: dilerseniz tarifenizi değiştirebiliriz. 8 megabite kadar sınırsız internetimizi kampanyalı 43 tl'ye sonra elli bilmem kaça kullanabilirsiniz dediler. bu dolandırıcılık deyip olayı bir daha özetledim. şikayetiniz ileteyim size tekrar dönerler dedi.( bu anlattığım olay abartmıyorum tam 45 gündür neticelenemedi)ve bugün hala dönmelerini bekliyorum. bu saçmalıkları sana yazıyorum ey internet kullanıcısı. internet sağlayıcını değiştireceksen ya da ilk defa abone olacaksan katiyyen biri adsl'yi tercih etme. şimdi müsadenizle küfür edeceğim. ama siz duyamayacaksınız. duymayın da zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar