bugün

facebook

herkesin aşmış olduğu, mutluluktan uçtuğu, başımıza artis kesildiği platformdur.

normalde kitaplardan nefret eden bunlara para mı verilir diyen adamın profiline bakıyorum yazarlardan sözler, beğendiği kitaplar mevlananın amca oğluyum ben havaları of of yani ulan ne var okumuyorum de cidden daha çok dikkat çekersin, herkesin mevlana olduğu yerde düz adam olmak daha çok dikkat çekmez mi?

normalde tipini görsen evrim teorisi doğru mu lan diye şüpheye düşeceğin kızın profiline bakıyorum of of victorya secretdan çağırdılar gitmedim havaları, bir fotolar bir tavırlar, fotojeniklik ve iyi poz verme kavramlarının ne kadar önemli olduğuna kanıttır bu kızlar.

normalde selam vermeyen adamların yanda x in doğum günü yazınca vay kanka doğum günün kutlu olsun yazması da ayrı bir can sıkıntısı, bi aralar acaba bi program mı var diyordum, doğum gününde kanka doğum günün kutlu olsun şeklinde yazı yazan, ulan 3 ay önce ölen adamın doğum gününü kanka diye kutlayanlar gördüm be, kardeşim milyon tane beleş mesajın vardır telefondan çek niye milletin gözüne sokar gibi(pardon asıl amaç buydu zaten di mi) facebooktan kutluyorsun?

bide son olarak çok mutluyumcular var ki nokta yerine gülücük kullanır bunlar,her yerde gülen fotoğraflar her cümle sonuna gülücükler, insanın durduk yere mutluyum nidaları atması mutsuzluğuna dalalet değil midir be dostlar?

bezdim yapmacık sanal alemden de plastik insanlarından da.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026