bugün

illuminati

bilinenle alakası olmayan örgüt. bu elemanlar bilimin ışığında ilerlemeyi kendilerine hedef seçmişlerdir. eh doğal olarak kilisenin dogmatik etkinliğini tehlikeye düşürdüklerinden, kilise tarafından hain-dindüşmanı falan filan ilan edilmişlerdir. Kilise bu örgütü, bugün bir çok ergenin inandığı kimlikle tanıtmıştır insanlara.
son günlerde oyuncak haline gelen saçma sapan ergen işi saçmalıklara inanmayın. kafanızı kullanmayı deneyin. sizce bahsedildiği gibi dünyayı yöneten, her şeyde eli olan bir örgüt olsa; bugün youtube'da izlediğiniz, internette okuduğunuz onlarca illuminati karşıtı video, resim vesaire şeyleri tek bir emirle kaldırtamazlar mıydı? bunca spekülasyona izin verirler miydi?

elbette üst düzey insanlar kendi aralarında toplanıp bir örgüt oluşturmuşlardır. ancak bu insanlar son zamanlarda saçmalandığı gibi bir üçgen bir göz ile değil, dünyanın gerçek geleceğini ilgilendiren konularla uğraşmaktadırlar. düşündükleri en kötü, en büyük çaplı plan bile sadece belki bir robot ordusundan ibarettir.

özet: ergen saçmalıklarıyla uğraşmayın. her yerde gördüğünüzü değil, göremediğinizi araştırın.