bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- sebahattin şirin9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları7
- kalp krizi7
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek5
- kendi doğum gününü unutmak3
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- çerçeve yasa20
- apo piçtir piç kalacak11
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- türk milletine kurulan pusu7
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- romelu lukaku5
- profilini gizli tutma nedeni9
- eski türkiye3
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- mel melin palavra sıkması9
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- arapça isimlerin iticiliği2
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- büyük oyunu görmek4
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- ismet gürbüz2
- güzel kızlara kötü davranmak3
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- nihoş4
- galatasaray ın yeni transferi2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- nihavent gerizekalısı3
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- tai lung13
- özgür özel10
tek pas yaparak istediğiniz gibi at koşturabildiğiniz*, şutların ve pasların bir önceki oyuna göre çok daha başarılı olduğu oyundur.
penaltıların ne kadar zor olduğunu kendileri de anlamış olacak ki barı doldurmayı ve yön tuşuna basmayı çok abartmadıkça gol atmak gayet kolaylaşmış.
frikik atarken de kolaylaştırmalara gidilmiş. zaten diğer oyunlarda da geçerli olan; uzaktan vuruşlarda üçgen'e, yakın vuruşlarda ise çarpı'ya basarsanız çok daha isabetli vuruşlar ortaya çıkıyor.
taç atışlarında rakip oyuncunun araya girip sizin şaşkın bakışlarınız arasında topu çalması da pek olmuyor zamanlama hatası yapmazsanız. ayrıca tacı kullanan oyuncuya topu geri vermek istediğinizde pes 2011'de yüzde doksan top büyük bir şiddetle geri gidiyor ve rakibe taç olarak, size sinir olarak geri dönüyordu. bunu da ortadan kaldırmışlar.
korner, frikik, taç hatta aut kullanırken bile diğer oyuncuları hareket ettirebilmek çok güzel kombinasyonlar ortaya koyarak atağa çıkmanızı veya gol atmanızı sağlayabiliyor. yine oyun içinde sağ analogla forvet oyuncusunu bir anda koşturarak kaleciyle karşı karşıya kalmak mümkün.
kaleciler yeri geldiğinde çok başarılıyken, kimi pozisyonlarda rakibin üzerine gitmek yerine alakasız bir şekilde hareket ederek kaleyi forvete emanet ediyorlar.
en iyi oyuncu seviyesi gayet zor. superstar seviyesinde henüz maç yapmadım, biraz daha kendimi geliştirmem gerekiyor.
otomatik şut atma, pas verme veya uzaklaştırma özelliklerini kapatabiliyor olmamız gerçekten anlamlı.
kadrolar pek güncel değildi çıktığında ama 11 ekim'de geleceği söylenen güncelleme ile iyileştirmeler yapılacağından eminim.
son olarak manchester united'ın hali nedir öyle konami? berbatov mu benim tek forvetim olacak, chicharito'yu ve owen'ı yerin dibine sokmuşsun resmen. yine de inadım inat, gidip her özelliğin a olduğu milan'ı almayacağım. forza united!
penaltıların ne kadar zor olduğunu kendileri de anlamış olacak ki barı doldurmayı ve yön tuşuna basmayı çok abartmadıkça gol atmak gayet kolaylaşmış.
frikik atarken de kolaylaştırmalara gidilmiş. zaten diğer oyunlarda da geçerli olan; uzaktan vuruşlarda üçgen'e, yakın vuruşlarda ise çarpı'ya basarsanız çok daha isabetli vuruşlar ortaya çıkıyor.
taç atışlarında rakip oyuncunun araya girip sizin şaşkın bakışlarınız arasında topu çalması da pek olmuyor zamanlama hatası yapmazsanız. ayrıca tacı kullanan oyuncuya topu geri vermek istediğinizde pes 2011'de yüzde doksan top büyük bir şiddetle geri gidiyor ve rakibe taç olarak, size sinir olarak geri dönüyordu. bunu da ortadan kaldırmışlar.
korner, frikik, taç hatta aut kullanırken bile diğer oyuncuları hareket ettirebilmek çok güzel kombinasyonlar ortaya koyarak atağa çıkmanızı veya gol atmanızı sağlayabiliyor. yine oyun içinde sağ analogla forvet oyuncusunu bir anda koşturarak kaleciyle karşı karşıya kalmak mümkün.
kaleciler yeri geldiğinde çok başarılıyken, kimi pozisyonlarda rakibin üzerine gitmek yerine alakasız bir şekilde hareket ederek kaleyi forvete emanet ediyorlar.
en iyi oyuncu seviyesi gayet zor. superstar seviyesinde henüz maç yapmadım, biraz daha kendimi geliştirmem gerekiyor.
otomatik şut atma, pas verme veya uzaklaştırma özelliklerini kapatabiliyor olmamız gerçekten anlamlı.
kadrolar pek güncel değildi çıktığında ama 11 ekim'de geleceği söylenen güncelleme ile iyileştirmeler yapılacağından eminim.
son olarak manchester united'ın hali nedir öyle konami? berbatov mu benim tek forvetim olacak, chicharito'yu ve owen'ı yerin dibine sokmuşsun resmen. yine de inadım inat, gidip her özelliğin a olduğu milan'ı almayacağım. forza united!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar