bugün
- morkstar yazdı bunu12
- dünya52
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı4
- avrupa11
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- gocu32
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- bayana hesap ödetmek5
- anın görüntüsü25
- firavun neden helak oldu5
- gocunun elleri9
- sözlük kasıyor msn var mı3
- istanbul'a taşınmak istemek4
- kadirov karizması3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlükte seviyenin geçen aya göre yüzde 23 düşmesi3
- kuran'a göre allah la konuşamazsınız2
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak2
- anneye hakaret etmek6
- ispanya3
- karton toplayan çocuk3
- benzin zamlarına laf edemeyen ak çomarlar3
- en yakın arkadaşın temizlik hastası olması2
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- slm yazan erkek2
- beni eksilediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar2
- reklam3
- ismet inönü ve atatürk arasında olası diyaloglar2
- ismetin sol framenin içine etmesi5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- sırbistan4
- türk dil bayramı kutlu olsun2
- içip içip sözlükte başlık açmak3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- fransa9
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- selam sev olaq mı diyen erkek2
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- sözlüğün bayması4
- arkadaşlar beni niye eksilemiyorsunuz2
- sözlüğün en güzel kadını26
- askerde nefret edilen şeyler7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- 26 eylül türk dil bayramı2
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı4
- carlsberg2
- akın gürlek'in fon soruşturması bilançosu2
mukemmel oyundur. ayrica demo itibari ile cok iddiali oldugum oyundur. Ilk baslarda zorlanmama ragmen, taktigin onemini anlayinca, her macta sov yapmaya basladim. yaklasik 10 mactir afedresiniz beraberligim bile yok. Yapay zeka artik beni yenemez, cozdum ben bu isi.
Sizin de cozmeniz icin cok basit bir taktik vereyim.
Oynadiginiz rakibin hangi ozelligi yuksek ise, siz de ayni ozellikleri kullanin. Soyle aciklayayim, mesela Inter kalabalik ve defansif bir orta saha ile oynuyor ve en guclu yonu defans. Ancak bunlar defans yapiyor, ben 10 kisiyle saldirip cozeyim bunlari diye dusunurseniz, hezimet yasarsiniz. Onlar defansifse siz daha da defansif bir taktikle sahaya cikin, bakin neler oluyor. O, gol atilamaz, pozisyon bulunamaz dediginiz takim nasil da bos alanlar veriyor. Ileri uca tek bir adam koyarak, felc edebilrisiniz onlari.
Tam tersini dusunelim simdi de:
Diyelim ki brezilyaya karsi oynuyorsunuz. Adamlarin hucum hatti efsane. Robinho, Pato, Neymar... . En suratli ve en iyi kosu yapan oyuncular. Siz simdi ben bunlari bir defans yapip durdurayim, kontraatakla gol bulurum mantalitesi ile maca baslarsaniz, Bu ucluye hayatlarinin macini oynatirsiniz. Siz daha ofansif oynayin, Toplu hucum taktigini secin, oyuncu destegini maksimuma cikarin, mactan sonra rakip tkaimdan hatirlayacaginiz tek isim kalecileri Julio Cesar olur.
Uzun lafin kisasi, oyunda oyle bir sistem oturtulmus ki, rakibin oyununu da neredeyse siz belirliyorsunuz. Deli gibi pres yapip, kaymaya baslarsaniz, onlarda sova baslar. Adam uzerinize dogru gelirken siz de yavas yavas geri cekilin onunu acmadan. Bakin nasil sacmaliyor ve ne yapacagini sasiriyor.
Sizin de cozmeniz icin cok basit bir taktik vereyim.
Oynadiginiz rakibin hangi ozelligi yuksek ise, siz de ayni ozellikleri kullanin. Soyle aciklayayim, mesela Inter kalabalik ve defansif bir orta saha ile oynuyor ve en guclu yonu defans. Ancak bunlar defans yapiyor, ben 10 kisiyle saldirip cozeyim bunlari diye dusunurseniz, hezimet yasarsiniz. Onlar defansifse siz daha da defansif bir taktikle sahaya cikin, bakin neler oluyor. O, gol atilamaz, pozisyon bulunamaz dediginiz takim nasil da bos alanlar veriyor. Ileri uca tek bir adam koyarak, felc edebilrisiniz onlari.
Tam tersini dusunelim simdi de:
Diyelim ki brezilyaya karsi oynuyorsunuz. Adamlarin hucum hatti efsane. Robinho, Pato, Neymar... . En suratli ve en iyi kosu yapan oyuncular. Siz simdi ben bunlari bir defans yapip durdurayim, kontraatakla gol bulurum mantalitesi ile maca baslarsaniz, Bu ucluye hayatlarinin macini oynatirsiniz. Siz daha ofansif oynayin, Toplu hucum taktigini secin, oyuncu destegini maksimuma cikarin, mactan sonra rakip tkaimdan hatirlayacaginiz tek isim kalecileri Julio Cesar olur.
Uzun lafin kisasi, oyunda oyle bir sistem oturtulmus ki, rakibin oyununu da neredeyse siz belirliyorsunuz. Deli gibi pres yapip, kaymaya baslarsaniz, onlarda sova baslar. Adam uzerinize dogru gelirken siz de yavas yavas geri cekilin onunu acmadan. Bakin nasil sacmaliyor ve ne yapacagini sasiriyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar