bugün

eminem

marshall bruce mathers III. dr-dre'nin dünya rap alemine muhtesem hediyesi
annesiyle yattigi ve self-sakso yapabilmek icin kaburga eksilttirdigi iddialari tamamen asparagas ve anti-rap anti-eminem ciligin uydurmalaridir.
amcasi ronnie oldugunde annesi ona "keske o degil de sen olmus olsaydin" demis,eminem'in annesine olan nefreti kat kat artmistir.sarkilarinda annesi,kim mathers,popcular,gaylar ve g.w.bush olmak uzere bircok kisiyi kufure doyurmus,isyan bayragini sonuna kadar gondere cekmistir.ayrica son baskanlik secimlerinde demokratlar adina bayagi calismis,50 cent'i kesfetmis,8 mile gibi enfes bir filme imza atmistir.burda aktorluk ve dogaclama rap yeteneklerini ispatlamis degme aktorlere tas cikarmistir.
kizi hailie icin bircok sarki yapmis(hailie's song,mockingbird vs) hatta duete bile imza atmislardir(my dad's gone crazy). "even if I hated Kim,i'd grit my teeth and I'd try,to make it work with her at least for Hailie's sake" diyecek kadar baba bir baba ve "I maybe made some mistakes but i'm only human, but i'm man enough to face them today" diyecek kadar da delikanlidir.
en son albumu "the re-up" tir.en gaz sarkisi lose yourself (oscar odulu almistir-en iyi soundtrack).en tasak gectigi sarkisi "canibitch" en komik sarkisi "guilty conscious" cikis sarkisi "without me"dir.