bugün
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek6
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- sonradan yahudi olmak4
- bitcoin4
- şükredin yeğenim4
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- dolar isterse 100 olsun15
- pkk yasası butlandır4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- tai lung9
- sözlük dayıları sözlüğü terk etsin3
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız2
- sabahları nefret edilen şeyler5
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- ayvalık tostu7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- 2026 ekonomik krizi19
- 1 tl'nin üretim maliyeti2
- zama zam gelmesi2
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- nilgün marmara3
- çadırda yaşamak2
- troll yazarları artı oyla cezalandırmak2
- kaşarlı tost4
- evde soğuk kahve yapımı10
- velvet51
- zamları altına endeksleyen esnaf2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- saç kestirme perileri3
- adblue2
- attila ilhan3
- arkadaşlar iyileştim2
- ömer çelik ten israil e1 planı açıklaması2
- vincenzo italiano2
- israile atom bombası atmak8
- kadın4
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- aleksey batrakov29
- sözlüğün en harbi kızı9
- uzaylılar3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı3
- yazarların favori giyim markası14
- reis3
- migros'a sorulacak tek soru24
- yaşlı vatandaşlar günü2
- sevgili2
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
istanbuldan uzakta olunca ozlenebilecek mekanlardan. oldukca keyifli ve rahat bir ortami vardir buranin. istiklal caddesinde vakkonun hemen karsisindaki sokakta bulunur * ilk gitmek isteyenler icin bulmasi birazcik zordur en acik tarif ise dorock'in iki yanindaki binanin dorduncu katidir. yillar once ilk kez mekani duyup gittigimizde ise soyle hos bir diyalog gecmistir:
corpsebride ve arkadaslari imam adnan sokagin icine dalar "nerde lan bu ucan ev" diye dolanirken hadi bir yere soralim der. barin onunde duran abiye sorulur...
izon:abi kolay gelsin burda ucan ev diye bir cafe varmis biliyor musun ?
sayin x: hmm... valla yabanci gelmiyor ama bilmiyorum.
eyvallah sagoldan sonra ayni sokakta bir kac kez volta atilir diger sokaklara bakilir. tekrar geri donulur birine daha sormak icin yaklasilir *sorulur adam "bunu soran ikinci kisisin ama cikaramadim valla yok sanirim burda oyle bir yer" sonunda ilk sordugumuz yerin yanindaki kapidan iceri goz atilir ucan ev afisleri vardir. iceri girilir harika bir ortamla karsilanir tabu, dama, satranc, go gibi bir cok oyun mevcuttur icerde. yalniz ucan eve veda ederken akla gelen soru "herif daha calistigi barin ustundeki yeri bilmiyor nerde kaldi bu memleketin komsuluk anlayisi" olmustur.
corpsebride ve arkadaslari imam adnan sokagin icine dalar "nerde lan bu ucan ev" diye dolanirken hadi bir yere soralim der. barin onunde duran abiye sorulur...
izon:abi kolay gelsin burda ucan ev diye bir cafe varmis biliyor musun ?
sayin x: hmm... valla yabanci gelmiyor ama bilmiyorum.
eyvallah sagoldan sonra ayni sokakta bir kac kez volta atilir diger sokaklara bakilir. tekrar geri donulur birine daha sormak icin yaklasilir *sorulur adam "bunu soran ikinci kisisin ama cikaramadim valla yok sanirim burda oyle bir yer" sonunda ilk sordugumuz yerin yanindaki kapidan iceri goz atilir ucan ev afisleri vardir. iceri girilir harika bir ortamla karsilanir tabu, dama, satranc, go gibi bir cok oyun mevcuttur icerde. yalniz ucan eve veda ederken akla gelen soru "herif daha calistigi barin ustundeki yeri bilmiyor nerde kaldi bu memleketin komsuluk anlayisi" olmustur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar