bugün

galatasaray

şike soruşturması kapsamında sergilediği duruşa devam eden kulübüm.

--spoiler--
galatasaray spor kulübü'nden açıklama

tff nin 15 ağustos 2011 tarihli bildirisi ile, kamuoyunun tff tarafından atılması beklenen adımları yargı sürecinin bazı aşamalarına endekslemesi ve ortaya çıkan yeni belirsizlik önümüzdeki günlerde telafisi daha ağır ve önemli uygulama zorluklarına yol açabilecek olup 12 temmuz 2011 de web sitemizden yapmış olduğumuz açıklamada belirttiğimiz kaygılarımızı teyit eder niteliktedir.

umarız bu gelişme kulüplerimizi taşıyamayacağı yeni yükler altına sokmaz.

galatasaray spor kulübü
yönetim kurulu

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10842.php
--spoiler--

yani şunu demek istiyor; şike soruşturmasında böyle her şeyi sümen altı ediyorsunuz, kıvırıyorsunuz. hani olurda yarın öbür gün uefa bu konuya el atıp tüm türk takımlarını avrupa kupası maçlarından ihraç ederse bunun hesabını kim verecek?

ve devam ediyor...

topu mahkemeye attınız; mahkeme kulüpler hakkında aleyhte karar verirse o zaman ne yapacaksınız? küme düşürme kararı aldığınız zaman o kulüplerin iki yılı ziyan olmayacak mı?
© copyright 2005 - 2026