bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı10
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi20
- tutmayan başlık açma rehberi6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sırrı süreyya önder28
- askerlik anıları5
- elinin içine hapşıran insan5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı3
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması2
- az veren candan cok veren maldan5
- sözlükteki linç tayfa6
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- silver ile evlenecek erkek53
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- deccaliyet çağı6
- sözlükteki linç kültürü12
- uykusuzluk2
- büyük boy çilekli milkshake 85 tl2
- herkesin kendini zeki sanması4
- dün gece ne oldu12
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- arap eli öpmek dudak karartmaz3
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- popüler olanı eleştiren ezik entel2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ad hominem icat oldu mertlik bozuldu2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sarapci koala59
- alman turistlere turist rehberliği4
- sedef hastalığı4
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- insan olmaya çeyrek kala8
- güne bir şarkı bırak3
- supernatural3
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- isa2
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- insan olmaya ceyrek kala4
Joe wright' ın yönetmen koltuğunda oturduğu, jamie foxx ve robert downey jr.' ın karakterleri başarıyla yansıttığı 2009 yapımı filmdir. film gerçek hayattan alınma bir öyküye dayanmaktadır.
--spoiler--
Nathaniel ilk karşılaşmamızda oldukça utangaçtı. O'na, Green Street'teki inşaat sesleri arasında boğulan müziğini sevdiğimi söylediğimde kendini biraz geri çekti. Nathaniel'in ilk enstrümanı çelloymuş. işin tuhaf yanı hiç keman eğitimi almamış. Sokağa düştüğü zaman enstrümanını değiştirmiş. O'na hayallerini, beklentilerini sorduğumda "Çok kolay şeyler." dedi, " Diğer iki teli de bulmak istiyorum." .
2005 yılında, boşanmış LA Times yazarı Steve Lopez, bir hikaye peşinde caddelerde dolanırken Nathaniel'la ve müziğiyle karşılaşır. 2 teli kalmış kemandan çıkan ve sokağın homurdanışına karışan notalar etkiler ve sadece iyi bir hikayeden ibaret olduğunu düşündüğü bu müzisyen evsizle konuşmaya başlar. Hayattan tek beklentisi kemanının diğer iki telini de bulabilmek olan Nathaniel, gerçekten çok farklı bir hikayenin baş aktörüdür. 12 yaşında Beethoven aşığı bir genç olarak, ilk hocasının tavsiyesini ömür boyu taşıyacaktır aklında; kendisini müziğine adamak. Konservatuvar eğitimini yarıda bırakıp sokaklarda yaşamayı tercih edişinin arkasındaki neden ise hikaye ilerledikçe aydınlanır. Steve, Nathaniel'e yardım etmek için sınırlarını zorlarken, bu mücadelenin ardında yatan geçmişini de merak ederiz.
--spoiler--
referans alanlar için belirteyim, filmin imdb puanı 6,7 .
alıntı ve daha fazlası için : http://antifa-kutay.tumblr.com/ ve/veya http://antifa-kutay.blogspot.com/ .
--spoiler--
Nathaniel ilk karşılaşmamızda oldukça utangaçtı. O'na, Green Street'teki inşaat sesleri arasında boğulan müziğini sevdiğimi söylediğimde kendini biraz geri çekti. Nathaniel'in ilk enstrümanı çelloymuş. işin tuhaf yanı hiç keman eğitimi almamış. Sokağa düştüğü zaman enstrümanını değiştirmiş. O'na hayallerini, beklentilerini sorduğumda "Çok kolay şeyler." dedi, " Diğer iki teli de bulmak istiyorum." .
2005 yılında, boşanmış LA Times yazarı Steve Lopez, bir hikaye peşinde caddelerde dolanırken Nathaniel'la ve müziğiyle karşılaşır. 2 teli kalmış kemandan çıkan ve sokağın homurdanışına karışan notalar etkiler ve sadece iyi bir hikayeden ibaret olduğunu düşündüğü bu müzisyen evsizle konuşmaya başlar. Hayattan tek beklentisi kemanının diğer iki telini de bulabilmek olan Nathaniel, gerçekten çok farklı bir hikayenin baş aktörüdür. 12 yaşında Beethoven aşığı bir genç olarak, ilk hocasının tavsiyesini ömür boyu taşıyacaktır aklında; kendisini müziğine adamak. Konservatuvar eğitimini yarıda bırakıp sokaklarda yaşamayı tercih edişinin arkasındaki neden ise hikaye ilerledikçe aydınlanır. Steve, Nathaniel'e yardım etmek için sınırlarını zorlarken, bu mücadelenin ardında yatan geçmişini de merak ederiz.
--spoiler--
referans alanlar için belirteyim, filmin imdb puanı 6,7 .
alıntı ve daha fazlası için : http://antifa-kutay.tumblr.com/ ve/veya http://antifa-kutay.blogspot.com/ .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar