bugün

erkekler ve kadınlar arasındaki farklar

erkek kadının bedenini severken, kadın erkeğin ruhunu sever. Bu sebepledir; Bir kadın aldatılırsa ve bu basit bir fiziksel tatminden ibaretse affeder. Bir erkekse kadınının bedenine başka bir elin temasını düşünmeye bile tahammül edemez, bırakın aldatmayı.

erkekler isteklerini doğrudan söylerler, ima etme sanatını bilmezler. Küçük yaştan itibaren "amcalarına pipini göster oğlum." mantığıyla yetiştirildiklerinden olsa gerek.
Oysa bir kadın ima sanatının en ince ayrıntılarına kadar bilir. Isteklerini asla doğrudan söylemez, dolaylı yoldan anlatır, bu dili bilen adam daima kalbine girer kadının.

Erkeklerin daha yalancı olduğu yanılgısı vardır. Oysa gerçek olan; Erkekler yalan söylemeyi beceremediklerinden yalanları ortaya çıkar ve yalancı damgası yerler, bir kadınınsa asla yakalanmaz yalan konusunda.

Kadınlar seçicidir, karşılarına çıkan her adamla yatmazlar. Bir yumurtalık regl vs. süreciyle birlikte yaklaşık bir ayda üretilir. Ve bir kadın isterse 1000 tane adamla birlikte olsun, bir yılda ancak bir kez doğum yapabilir.
Bir erkekse karşısına çıkan tehlikesiz seks fırsatını asla kaçırmaz.10 dakikada ürettiği spermle bir yılda teorik olarak yüzlerce kadını dölleyebilir, yüzlerce çocuk sahibi olabilir.