bugün

deron williams

aktif guardlar arasında nba'de ilk beşe belki girebilecek, avrupa'da takılan oyun kurucuları dahil ettiğimiz zaman dünya'da ilk beşin kıyısına gelemeyecek oyun kurucu.

gayet iyi şut atar ve içeri penetre eder. pas yeteneği de gayet iyidir. ancak asıl soru maçlarda bunlardan hangisini daha çok kullanmak istediği. o ego, sadece lokavt bitene kadar parasını kazanmaya geliyor buraya. takımın kazanmasını sallayacağını düşünmüyorum.

aı'dan çok daha kaliteli bir transfer hamlesi elbette lafım yok. aı nba kariyeri tükenmiş, orada istenmeyen bir oyuncuydu. deron williams nba kariyerinin en iyi yıllarını henüz yaşamamış bir isim, yani çok daha rahat katkı verecektir.

ama biz ne zaman bu tip bir transfer hamlesiyle orgazm olmaya başladık. lokavt bittiğinde siktir olup dönecek nba'e, uzun vadeli bir yatırım değil. kısa vadede bir başarı hedefimiz var mı? o da yok. sadece deron williams transferiyle olmasına da imkan yok. başarılı olma hamlesi değil ki bu artık alıştığımız reklam hamlesi.

allah aşkına neydi beşiktaşlılık duruşu? kendi oyununa bakmadan takımın 20 küsür yıllık koçunu kovduracak kadar karaktersiz birini kahraman ilan etmek mi?

bravo yıldırım demirören. görüyorum ki bu yaz da başarılı oldun taraftarın kafasındaki beşitakşlı duruşunu silmek için. tebrik ederim.

not: beşiktaşlıyım