fenerbahçe

bu günlerde 3 temmuz 2011 şike gözaltıları kapsamında adı şike iddialarına karışan türkiyenin en büyük 3 kulübünden birisi. Öncelikle galatasaraylım. hemen hemen her galatasaraylı gibi en büyük futbol zevklrimizden biri fenerbahçe ile olan rekabetimiz. son 3 gündür bütün yorumları, haberleri dikkatle inceledim ve hala inceliyorum. iddialar çok kesin bilgilere ve görüntülere dayanmakta olduğu söyleniyor. fakat şu var: türkiyede spor anlamında kaç kulübün eli temiz ki bugün herkes fenere vuruyor. evet yaşananlar fenerbahçe için çok zor. böyle bi durum içersine olmak bir kulüp taraftarı ve camiası için çok yıkıcı. umarım bütün içtenliğimle fenerbahçe bu durumdan aklanır. umarım ortaya çıkan iddialar tammen asılsızdır. fakat fenere vurmadan önce herkes külahını önüne koymalı.

evet belki küme düşse ben de etrafımda ki bütün fenerlilerle bu durumun geyiğini yaparım. lakin fenerin özelikle pek sempatik bulmasamda aziz yıldırımın türk sporuna son 5 yılda çok önemli katkıları olduğu yadsınamaz. bugun basketbolda kadınlarda ve erkeklerde basketbol tarihimizin ilk 2. liklerini alıyorsak fenerbahçenin kulüp anlamında yaptığı ciddi yatırımların katkısı çok fazla. bugün futbolda yapılan modern statların öncüsü teşvik edici fenerbahçedir. söylediklerimden olayların gerçekse bile üstü örtülsün anlamı çıkmasın. bütün suçlular elbette yargılansın, kulüp bazında cezalandırılsın hatta küme dahi düşürülsün.

bi lafımda henüz davası dahi açılmayan, ifade amaçlı gözaltına alınan insanları şimdiden suçlamaya çalışan insanlara. bu ülkde son 5-6 yıldır yapılan en yaygın şey bok atmak oldu. hele bi dava sonuçlansın , hüküm verilsin o zaman içinizdekileri kusarsanız.
© copyright 2005 - 2026