bugün
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek4
- ekşi sözlük referans17
- ulu parti3
- baliye giden türkiye ezikleri2
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı2
- burak kut4
- evlenmeme nedenleri3
- recep tayyip erdoğan6
- mekke anlaşması20
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- iyilikler kötülükleri giderir2
- kürt sorunu4
- 2000 doğumlu kızlar4
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- ferrari ye tüp taktırmak isteyen insan2
- koko12
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- 10 ağustos 20263
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- trabzonspor8
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- salaksın3
- en gey özelliğiniz10
- merfulu11
- kod yazarken müzik dinlemek6
- din ve ahlak5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- torpil peşinde koşan tip5
- avusturya4
- ey insan2
- yanlışlıkla gey olmak9
- ekonomi12
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması2
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- günlük tutan erkek19
- mohamed salah ghaly15
- bir insanın muadilini bulmak5
- wc'ye telefonsuz girmek7
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- hamferdi yazarlar3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- tang içen efsanevi nesil2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- anın görüntüsü11
- bana gel film izleriz diyen erkek16
hacı olduğum festivalimsidir. hayatımda yapmak istediğim en önemli şeylerden birini gerçektiren festivalimsi oldu. 5 grup da performas olarak iyidi ancak organizasyon bildiğin sıçış. arkadaş festival adı altında organizasyon yapıyosun ama alakası yok. sıralı konser yapmak ne zamandan beri festival oluyor. girmesi dert çıkması dert aç kalan mı dersin susuz kalanlar mı dersin sıcaktan yananlar mı dersn 540 lira verip boktan bi açıdan izleyenler mi dersin.
mastodon'un canlı performasını merak ediyodum açıkçası en önlerde izledim. o sıcağa rağmen gayet keyif aldım.
in flames, benim sevdiğim in flames olmadığı için uzaktan izledim biraz. onların da performasnları iyidi ancak bana hitap etmediler öyle uzaktan baktım. eskiden nerdeyse her konserde epise 666 çalarlardı. isveçli grup gittiğinden beri pek sevmiyorum.
alice dedeye söylecek tek kelime bile yok. en az iron maiden kadar iyidi. setlisteki parçaların çoğunu bilmiyodum ama hepsinde coşturdu. o yaşta o perforsmans çok etkileyici önünde saygıyla eğiliyorum.
slipknota dair pek bi yorum yapmak istemiyorum zira sevenlerine saygısızlık olucak. sahneye çıktılar sevenlerini coşturdular indiler bu kadarını yazsam yeter.
iron maidena gelince kelimeler yetmez diye düşünüyorum. bu kadar beklemiyodum açıkçası ama bu performans insan ötesi bişi. sahnenin hafif sağında janick'in tam önündeydim. gruptaki en sevdiğim adam tam önümdeydi rüya gibi bişidi. setlist açısından final frontier tutu olduğu için üzülüyodum ancak çaldıkları kadarı bile yetti. özellikle blood brotherstaki janick solosu, dance of deathteki adrian solosu, 2 minutes to midnighttaki bruce çığlığı benim açımdan ekstra güzeldi. beklenen setlist çalındı ve bitti. mutlu ayrıldım konserden.
mastodon'un canlı performasını merak ediyodum açıkçası en önlerde izledim. o sıcağa rağmen gayet keyif aldım.
in flames, benim sevdiğim in flames olmadığı için uzaktan izledim biraz. onların da performasnları iyidi ancak bana hitap etmediler öyle uzaktan baktım. eskiden nerdeyse her konserde epise 666 çalarlardı. isveçli grup gittiğinden beri pek sevmiyorum.
alice dedeye söylecek tek kelime bile yok. en az iron maiden kadar iyidi. setlisteki parçaların çoğunu bilmiyodum ama hepsinde coşturdu. o yaşta o perforsmans çok etkileyici önünde saygıyla eğiliyorum.
slipknota dair pek bi yorum yapmak istemiyorum zira sevenlerine saygısızlık olucak. sahneye çıktılar sevenlerini coşturdular indiler bu kadarını yazsam yeter.
iron maidena gelince kelimeler yetmez diye düşünüyorum. bu kadar beklemiyodum açıkçası ama bu performans insan ötesi bişi. sahnenin hafif sağında janick'in tam önündeydim. gruptaki en sevdiğim adam tam önümdeydi rüya gibi bişidi. setlist açısından final frontier tutu olduğu için üzülüyodum ancak çaldıkları kadarı bile yetti. özellikle blood brotherstaki janick solosu, dance of deathteki adrian solosu, 2 minutes to midnighttaki bruce çığlığı benim açımdan ekstra güzeldi. beklenen setlist çalındı ve bitti. mutlu ayrıldım konserden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar