bugün

artin agopyan

apo'nun aslında ermeni olduğu eskiden beri biliniyor, dile getiriliyordu.nedense boyalı basın ve şıkıdım medya bu herifi abdullah öcalan diye tanıtmayı sürdürdü. öcalan soyadı üzerinde bile durulmadı... kimlerden ve neden öç alıyordu?isterseniz oradan başlayalım...basit bir kişi, başarısız bir üniversite öğrencisi iken, 1978 yıllarında apo'nun üç kişiyle bir örgüt kurup, dışardan bu kadar destek görmesini aklınız alıyor mu?.. bu dil bilmez, yol-yordam bilmez yaratığın, alman parlamento heyetleriyle görüşmesini, yunan diplomatları ve istihbarat elemanları tarafından kenya'ya kaçırılmasını nasıl izah edebilirsiniz ki?..

bizim mason / dönme basının artin agopyan'ı "apo" diye yıllardır şişirdiği malûm... ama yalçın küçük, doğu perinçek gibi yazarların, hattâ milletvekillerinin gidip ziyaret ettiği pkk kamplarını, terör stratejisini, iki dediği birbirini tutmayan bu durgun zekâlı herifin plânladığını mı sanıyorsunuz?

bütün olay, asala eliyle 1973'den beri yürütülen hıristiyan ermeni terörünün, artık dünya kamu oyunda tepki çekmeye başlaması, batılı emperyalist devletlerin yeni bir kuklaya ihtiyaç duymasından kaynaklanmıştır... bu öyle bir kukla olmalıydı ki, ne hıristiyanlar, ne batılılar göze batsın!. türkiye meşgul edilsin.!türkiye meşgul edilmeliki kendileri rahat etsin
güncel Önemli Başlıklar