hepimiz ermeni yiz

hiç birimiz ermeni değiliz ve bunu söylemekle ermeni olunmuyor biliyoruz. bizler türk doğduk, türk öleceğiz arkdaşım. asala senin büyükelçini, vatandaşlarını keklik gibi avlarken kaç ermeni toplanıp hepimiz türküz, kahrolsun asala diye bağırdı. rte iktidarı misali prim yapmak, aydın takılmak için onun bunun dübürünü yalamayın.

evet hrant dink gerçekten türkiyeyi, türkleri seven bir ermeniydi ama kalleş kurşunlara onun hedef edilmesi, bizlere ermenilerle sarmaş dolaş olmayı, onları katlettiğimizi farklı afyonlarla dile getirmemizi gerektirmez. bu topraklarda yüzyıllardır birlik, dirlik içinde yaşadık, dış mihrakların mefhum eylemleri ile sizin gibiler gaza gelir, bir kişinin kederini bir millete mal eder, sonra da kalkar; yok hepimiz ermeniyiz, yok hepimiz museviyiz bilmem ne... ulan ugur mumcu öldüğünde bu kadar sahip çıkmadınız be, ermeniler azınlık diye böyle yetim muamelesi yapmayın, bunlar şovanist hareketler.

hani bir atasözü var ya; '' acıma yetime, döner koyar d..tüne'' diye, işte aynen öyle. tamam hrant dinke herkes gibi bende çok üzüldüm ama onun ölümüyle ermenilerin şeyini kaldırmaya hiç gerek yok.

bize yapılmayanı biz başkasına yapmayalım, şakşakçı türk milleti imajını silelim yavaş yavaş artık olmaz mı?...