bugün

hayatın gerçekleri

+ hayatta her şeyi kendiniz yapmalısınızdır. suya düştüğünüzde hayatta kalmak için sadece siz yüzebilirsiniz.
+ mutluluk 3-5 dakika süren bir histir ve hayatınızı onu yaşamaya adarsınız.kimi zaman bir gülüş kimi zaman bir bakış da olabilir.
+ mutluluk kişiye rahatsızlık verebilir. işte o andan itibaren kendinizi mutlu edecek bir başka şeye yönelirsiniz.
+ herkes bir gün ölecek. arkasında iyi ya da kötü anılar bırakarak.
+ her zaman için keşke kelimesi sizinle beraber olacaktır.
+ konuşmak ya da fikir belirtmek yaşamanın yanında hiçbir değeri olmayan bir aktivitedir.
+ otobüste yer verdiğiniz kişiye gösterdiğiniz saygı aslında sizin 30 sene sonraki halinizin karşılaşmak istediği durumdur. aslında kendinize yer verirsiniz.
+ sadece sizin kalbiniz kırılmaz, herkesin kalbi kırılır. herkesin annesi ölür ve bununla birlikte babasız kalabilir. herkesin ikinci bir şansı yoktur.
+ geçmişte yaşadığınız şeyler on bilemedin yirmi yıl içinde size döner. kimi zaman tıbbi bir adla kimi zaman tanımlayamadığınız bir hisle.
+ hayatta aslında sadece kendinizi seversiniz. herkese her gün yalan söylersiniz. güldüğünüzde bir şeyler saklar ağladığınızda bazen biraz fazladan uzatırsınız. bunu kendinizi karşınızdakinin iradesini zayıflatmak için kullanırsınız.
+ her insan iki yüzlülük nedir bilir ve uygular. siz de uygularsınız.
+ her insanın sırları vardır ve satır aralarında bunları yakalarsınız.
+ insanların büyük kısmı hayatının değerini bilemeyecek kadar eksik.
+ gök yüzünün mavisini akşama kadar bir kere bile görmeden gün geçiren insan bunun eksikliğini hissetmediği an ölmüş demektir.
+ yağmurun altında ıslanmak için durduğunuzda yarım saat içinde hasta olmaya balşamışsanız artık yaşlanmışsınız demektir.
+ her zaman sizi bir köşede anan insanlar vardır.
+ aslında kimse kimseye acımaz, biraz daha katlanır. sevgi aşk? basit bir hormon aktivitesi, kalanı sizin onu nasıl yaşamak istediğinizdir.
+ şu anda yaşayan insanların milyarlarcasının hiçbir önemi yok gibidir. tandığınız tüm insanlar aslında sizlere sadece tanıtılanlardır.
+ allah aslında sizi her an izliyor. gülerken, ağlarken, yalnızken...

yıllar sonra gelen edit: efendim her bir madde tarafımdan yazılmıştır. *. *.