bugün

2011 seçimlerinde kurtarılması gereken 13 bölge

evet kankulilerim. ülkemizin birliği, beraberliği ve istikrarı için kurtarmamız gereken tam 13 il bulunmakta. bunlara değinmek lazım. biraz açalım.

şanlı 2007 seçimlerimde türkiye'ye damgasını vuran ak partimiz 20 küsür partilik seçimlerde oyların 47'sini, 81 ilin de 68'ini alarak türkiye'nin mutlak partisi olduğunu göstermişti. bazı particikler gibi sadece kıyıda ya da iç anadolu da değil, her yerdeydi.
şimdi hedef, kalan 13 ili de kazanmak, medeniyet ve istikrarla, bollukla buluşturmak. hangi iller mi bunlar?

1- edirne
2- kırklareli
3- tekirdağ
4- izmir
5- muğla
6- içel
7- osmaniye
8- diyarbakır
9- tunceli
10-muş
11-siirt
12-hakkari
13-ığdır

*** ''marmara'': edirne, kırklareli, tekirdağ.

bu illerde genel olarak kafalar sürekli güzel olduğu için pusulada şaşırıyorlar sanırım. tabi cumartesi gecesi alkole abanıyorlar, aksırana tıksırana kadar. bunun payı da var. pazar sabahı kendilerine gelemiyorlar, gelseler de sandığa gidip doğru düşünemiyorlar ya da ampul amblemimiz gözlerini alıyor, damgayı vuramıyorlar.
ancak bu illerin içler acısı durumunu görünce herhalde artık doğru yolu bulurlar, ak partimizi. son şansları...

*** ''ege'': izmir, muğla.

alkolün çarptığı başka 2 kent daha. ama muğladan olumlu sinyaller geliyor, sanırım doğru yolu buldular. ama izmir. aaaaahhh izmir. bu ilin potansiyelinden bu kadar uzak yaşamasını izmir-severler olarak nasıl sindiriyorsunuz? cehape sadece kullanıyor sizi, bizim de bir kalemiz var diyebilmek için. lütfen anlayış artık. medeniyete, ak parti'ye gelin.

***''akdeniz'': içel, osmaniye.

içel'i kurtardık diyebilirim. hayırlı olsun. ama osmaniye biraz zor. hepsi püskevit canavarı, ne ğortumu müptelası. belki pusula başında kendilerine gelirler.

***''doğu ve güneydoğu anadolu'': diyarbakır, tunceli, muş, siirt, hakkari, ığdır.

kandırılan, oyuna getirilen kürt kardeşlerin bağımsızları seçtiği iller. ama inanıyorum ki muş, ığdır, hakkari ve damadı olduğumuz siirt bu sefer ak parti diyecek. tunceli ve diyarbakır. biri hemşerisi kemale verecek diğeri bedepeye.

sonuç: kısacası; izmir, osmaniye, tunceli, ve diyarbakır dışında 77 ili yine kurtarır ak parti. kalanlardan 2'si muhalefet liderlerinin memleketi, 2 tanesi de kale.
olsun 77 il de yeterli, kalan 4'ü de sürünür 5 yıl daha, napalım kankulilerim?