bugün

tangled

rapunzel masalının en güzel versiyonu animasyon film. tek kelimeyle inanılmazdı. bayıldım. o kadar çok güldüm ki. hele at-köpek karışımı maxi beni bitirdi zaten. görünüş at ama köpek gibi hareket ediyor. flynn i takip edişi hele müthişti. sonlarına doğru da baya duygusaldı. gözlerim sulanmadı değil. rapunzel'in eugene'in başında ağladığı sahnede ve rapunzel'in ailesiyle kavuştuğu sahnede az daha ağlayacaktım. filmdeki favori diyaloğumu da yazmak istedim:

--spoiler--
flynn ve rapunzel handayken, muhafızların gelmesi üzerine kanun kaçığı görünümlü adamlardan biri kaçmalarına yardımcı olur. onlar giderken hayallerini yaşamasını söyler. flynn'de evet yaşayacağım diye cevap verir. bunun üzerine adam;
-sen değil, ona söyledim. senin hayalin berbattı.
--spoiler--

bu sahnede o kadar çok güldüm ki karnıma ağrı girdi. çok samimi, sevimli bir yapım. hem komedi hem romantik film. kendisini izlediğim en güzel animasyon film ilan ediyorum. rapunzel rapunzel olalı bu kadar tatlı, bu kadar samimi, bu kadar harika olmamıştı. bir an bile pişman olmayacaksınız. garanti veriyorum.
güncel Önemli Başlıklar