bugün

gemius

--spoiler--
Sevgili internet kullanıcısı!
Bir süre önce online araştırma şirketi Gemius ve pazar araştırma şirketi Ipsos KMG’nin IAB Türkiye adına yürüttüğü Internet Audience Measurement (internet Ölçümleme Araştırması) çalışması dahilinde bir anket doldurmuştunuz. Şimdi Gemius ve Ipsos KMG, sizi ülke çapındaki internet kullanım alışkanlıklarını belirleyecek olan internet panelimize katılmanız için davet ediyor.

Çalışmamızın bu bölümüne katılabilmek için bilgisayarınıza girdiğiniz siteleri kaydeden küçük bir program kurmanız gerekmektedir.

Bu bilgiler interneti nasıl kullandığınız hakkında bize bilgi sağlayacak olsa da çalışmanın raporlarında doğrudan kullanılmayacaktır. internet kullanım alışkanlığı bilgileriniz sadece anonim istatistikî bilgiler olarak kullanılacaktır. (Örneğin; “15–24 arası kadınların ne kadarı belirli bir web sitesini ziyaret etti”)

Programı kurmanız bu çalışmaya katılmaya gönüllü olduğunuzun göstergesi olarak kabul edilecektir. Eğer kararınızı değiştirirseniz üyeliğinizi iptal etme seçeneğiniz her zaman bulunmaktadır. Bunun için söz konusu programı bilgisayarınızdan kaldırmanız yeterlidir.

Çalışmamıza katılmak istiyor musunuz?
--spoiler--

dh ve uludağ sözlükten popup korumasından sıyrılarak karşınıza çıkar ve sana bir anket doldurturlar daha sonra bir program kurmanı isterler ha bedava istemezler tabi sen kur programı sana hediye vercez derler kurmadınmı paso spam mail atan bir kuruluştur kendileri paso içimden sevgilerimi belirtiyorum kurucularına.