bugün
- muhallebici açıyoruz isim önerileri9
- queen ravenna adlı yazar9
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- kendisiyle övünen insanlar12
- ne kadar yaşlısın16
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan3
- fatma betül sayan kaya50
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- nahl suresi 10 ayet2
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi4
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- asrın soygunu21
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- özelden küfür eden sözlük kızı3
- morkstar8
- türkiye29
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- sevgili6
- futbol14
- bu nasıl hava lan7
- italya13
- frankyfourfingers4
- insanlardan tiksinmek3
- sen milyar sen milyon3
- manyak bey birader döner mi sorusu2
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- parayı alıp istifa etmek2
- uefa uluslar ligi4
- sigara böreği5
- teoman çamaşır4
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- koyu saç açık ten4
- 0 0 7 bey birader2
- uludağ itiraf4
- kavga havasında olmak3
- from gold from dust6
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- asuman krause3
- herkesle arası iyi olan tip2
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
kendilerine bugün itibariyle yazdığım şikayet mailleri ile çileden çıktıklarını düşünüp gülümsüyorum. bir çözüm bulmasalar bile ben ve etrafımızdakiler sürekli yazmaya devam edeceğiz.
2011-04-19 09:54:05 tarihli mesajınız:
Merhaba, 15F hattı her zaman balık istifi gibi oluyor. Çok sık gelmediği için otobüste yer kalmıyor ve duraklarda ve otobüs içinde sıkışıklıklar yüzünden kavga çıkıyor. 14M de aynı şekilde. Arka arkaya 10 tane üsküdar otobüsü geçerken, biz saatlerce 15f ya da 14 m bekliyoruz. otobüs sayısını arttırmanızı ve yolcuları mağdur etmemenizi önemle rica ederim.
Yolcunun Seçtiği Hat Kodu : 15F
iyi yolculuklar...
iETT Halkla ilişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü
iETT'ye yaptığınız başvuru incelenmiştir;
Hareket saatleri, güzergah düzenlemeleri yolcu talepleri doğrultusunda yapılan incelemeler neticesinde işletme çalışma şartlarımız göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Belirtilen hattımızın sefer planlamaları da bu doğrultuda yapılmıştır.ilave sefer talebiniz ise, daha sonra yeniden değerlendirilmek üzere programa alınmış olup, hattımızda yolcu talepleri doğrultusunda saat ayarlamaları yapılmıştır. Bilgilerinize
Yaptığım şikayete cevabınız beni tatmin etmedi. Ben bu hattı sabah akşam sürekli kullanıyorum ve bu durumdan sadece ben değil, bu hattı kullanan, kendine ayakta yer bulmaya çabalayan ve ezilme tehlikesi atlatan bir çok insan şikayetçi. Bu konu ile ilgili sürekli konuşuyoruz ve yıllardır böyle olduğundan, defalarca şikayette bulunulduğundan ama dikkate alınmadığından bahsediliyor. Akşam saatleri özellikle otobüsün çok dolu olması, durakta bekleyen ve otobüste yer olmadığı halde binmeye çalışan insanlar, çıkan tartışmalar, insanlar kapıya sıkıştığından kapanamayan kapılar..Bu hattı kullanan kadıköy ile beykoz arası gidip gelen o kadar çok insan var ki, bir gün özellikle h.sonu birini görevlendirirseniz nasıl bir çile olduğunu anlarsınız. Çoğunluk talep ederse otobüs sayıları arttırılacak derseniz imza toplar, tarafınıza ya da gerekli yer neresi ise oraya sunarız.
Eminim başbakan ve çocukları bir kez bile otobüse binmemiştir, halkın sorunlarına kulak vermesi için bir gün otobüsteki kötü durumun videosunu çekip kendisine göndermeyi bile düşünüyoruz.
Hatta basına kadar gidecek bu durum. Çünkü otobüste yer olmamasından dolayı bazen sarı minübüsleri kullanıp 3 TL ödüyorum ve kusura bakmayın o kadar zengin değilim ki, onda bile kuyruk oluşuyor.
2011-04-19 09:54:05 tarihli mesajınız:
Merhaba, 15F hattı her zaman balık istifi gibi oluyor. Çok sık gelmediği için otobüste yer kalmıyor ve duraklarda ve otobüs içinde sıkışıklıklar yüzünden kavga çıkıyor. 14M de aynı şekilde. Arka arkaya 10 tane üsküdar otobüsü geçerken, biz saatlerce 15f ya da 14 m bekliyoruz. otobüs sayısını arttırmanızı ve yolcuları mağdur etmemenizi önemle rica ederim.
Yolcunun Seçtiği Hat Kodu : 15F
iyi yolculuklar...
iETT Halkla ilişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü
iETT'ye yaptığınız başvuru incelenmiştir;
Hareket saatleri, güzergah düzenlemeleri yolcu talepleri doğrultusunda yapılan incelemeler neticesinde işletme çalışma şartlarımız göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Belirtilen hattımızın sefer planlamaları da bu doğrultuda yapılmıştır.ilave sefer talebiniz ise, daha sonra yeniden değerlendirilmek üzere programa alınmış olup, hattımızda yolcu talepleri doğrultusunda saat ayarlamaları yapılmıştır. Bilgilerinize
Yaptığım şikayete cevabınız beni tatmin etmedi. Ben bu hattı sabah akşam sürekli kullanıyorum ve bu durumdan sadece ben değil, bu hattı kullanan, kendine ayakta yer bulmaya çabalayan ve ezilme tehlikesi atlatan bir çok insan şikayetçi. Bu konu ile ilgili sürekli konuşuyoruz ve yıllardır böyle olduğundan, defalarca şikayette bulunulduğundan ama dikkate alınmadığından bahsediliyor. Akşam saatleri özellikle otobüsün çok dolu olması, durakta bekleyen ve otobüste yer olmadığı halde binmeye çalışan insanlar, çıkan tartışmalar, insanlar kapıya sıkıştığından kapanamayan kapılar..Bu hattı kullanan kadıköy ile beykoz arası gidip gelen o kadar çok insan var ki, bir gün özellikle h.sonu birini görevlendirirseniz nasıl bir çile olduğunu anlarsınız. Çoğunluk talep ederse otobüs sayıları arttırılacak derseniz imza toplar, tarafınıza ya da gerekli yer neresi ise oraya sunarız.
Eminim başbakan ve çocukları bir kez bile otobüse binmemiştir, halkın sorunlarına kulak vermesi için bir gün otobüsteki kötü durumun videosunu çekip kendisine göndermeyi bile düşünüyoruz.
Hatta basına kadar gidecek bu durum. Çünkü otobüste yer olmamasından dolayı bazen sarı minübüsleri kullanıp 3 TL ödüyorum ve kusura bakmayın o kadar zengin değilim ki, onda bile kuyruk oluşuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar