bugün

aşk

üreyelim diye yaratılmış, doğanın bir ürünüdür aşk. bir yanılsama. yavaş yavaş da yok oluyor. çünkü aşksız da cinsellik yaşayabilenler oldukça fazla. onları tüm kalbimle tebrik ediyorum. hangi kafayla o seviyeye ulaşabildiler acaba. nitekim aşk beni sardığı anda o adamdan başka hiçbir şey girmiyor aklıma. onun haricinde başka kimseyle de düşünemiyorum kendimi.

kendini adamaktır bence aşk. her doğan güne onunla uyanıyorsan, o mutlu olsun ancak seninle olsun diyorsan aşk çoktan girmiştir bünyene.
lakin öyle boktan bir çağdayız ki bir yanda fuckbuddyler bir yanda one night standler; ağzına sıçtınız lan duyguların en güzelinin. yok efendim ilişki onun için uygun değilmiş, önemli olan ihtiyaçlarmış; onlar giderildikten sonra gerisi sorun değilmiş. iğrenç tek kelimeyle.
insanı insan yapan niteliklerden en önemlisi olan aşkı kaybediyoruz kanımca. kadınlar da erkekler de kolaya kaçıyor. modern zamanlar içine sıçıyor her şeyin. aşk da bunun son kurbanı.
ne bok yerseniz yiyin de ben platonik olarak aşık olduğum ve sadece bir kere göz göze geldim diye mutlu olduğum adamı anlatıyorum diye benimle dalga geçmeyin. hepinizden masum hepinizden içten yaşıyorum ben o olayı.

tanım: tüketim toplumunun yok etmekten büyük haz aldığı yegane insani duygudur aşk.
© copyright 2005 - 2026