bugün

azrail in seks kasedi

azrail in kendine verilen yetki ve görevleri yerine getirirken yediği nanedir.

olayı dün itibariyle bir internet haber sitesinde okudum. olay şöyle olmuş aynen alıntılıyorum;

--spoiler--
azrail den beklenmedik görev suistimali: evet bir çok kişi bu başlığa bakarak ilk anda olayın vahametini kavrayamamış olabilir lakin durum gerçekden ahiret ve fani hayatımızı derinden etkileyecek boyuttadır sevgili okurlar. artık bacılarımız, analarımız (özellikle ananız güzel ve gençse ) görmediğimiz bu azgın meleğin kirli seks oyunlarına alet olabilir ve bunu sizin ruhunuz bile duymayacakdır. bildiğiniz gibi cennet ve cehennemde işim gereği yakın dostlarım var ve bu bağlantılarımı zamanı gelince kullanmasını, yılların bana verdiği gazetecilik tecrübemle çok iyi bilirim. bizler, ahiret haber sitesi olarak daima tarafsız, duyarlı ve ilkelerinden ödün vermeyen bir avuç gerçek gazeteciyiz. bu reklam naralarını sarfettinden sonra geçelim haberimize.
olayı bende ilk duyduğumda inanamadım, bunu azrail in koltuğuna göz dikmiş bazı meymenetsiz ve densiz meleklerinin uydurması olduğunu sandım ama işi biraz derinden incelediğimde hiç de öle değildi. azrail ile ilgili bu tür duyumları çoktandır alıyordum lakin kendisinin görev bilinci, görevine aşık olması ve samimi kişiliğine bunları hiç yakıştırmamaktaydım. meğer azrail hiç de bizim, sizin sandığınız gibi sütten çıkmış akkaşık değilmiş. özellikle rusya, ukrayna, ve doğu avrupa ülkelerinde görev için gittiğinde, görevinin gereğini yapmamış, alması gereken canları almış gibi göstermiş sayın okuycular. gittiği bu ülkelerde özellikle canını alması gereken genç, güzel, alımlı hatunlarla türlü cinsel münasebetler kurmuş, edindiği bu menfaat karşılığında da canlarını almamıştır. ayrıca kurduğu bu çirkin ilişki de sadece kadınlar yok, erkekler de var.
peki seks kasedi, alacağı canları sadece kendisi ve allah (cc) tarafından bilinirken nasıl kayıt edildi?
uzun süredir bu durumdan hoşnut olmayan diğer melekler ise, her nasılsa ukrayna da canı alınacak hoş ve genç bir bayanın adres bilgilerini ele geçiyorlar. azrail görev yerine gitmeden bayanın yatak odasına gizli kamera koymayı başarıyorlar ve ordan ayrılıyorlar. azrail kasette de görüleceği gibi kadına ilkin konuyu açıklayıp kendini tanıtıyor. çok korkan kadın bir an bayılıyor. verdiği hayat öpücüğüyle tekrar ayılttığı kadına kendi pis planından bahsediyor ve ölmesinin gerekmediğini, kendisiyle sevişirse hayatını almayacağını söylüyor. kadın genç ve güzel. azrail efendi ağzının tadını biliyor vesselam. neyse konuyu dağıtmıyalım. kadın durumu sineye çekip mecbur öneriyi ya da dayatmayı mı desem kabul ediyor. gerisi malum . saatlerce süren bir seks alemi. işte kasetten iç burkan dialoğun bazı kısımları.
----azrail: a , kız: k
a: bana güvenmelisin katyana, ölmek mi istiyorsun yoksa? şurda iki saat sevişcez, yiyişcez, emişcez hem sende zevk alacaksın bebeğimmmm. ne güzel şeysin sen öle. off yerim seni yerimmmm.
k:ama ben bakireyim henüz.
a: biliyorum yavrum. korkma hiç acımıycakk. katyanam, sarı bebeğim benim. çıkarsana üstündekileri.!?
k: söz acıtmıycaz demi? benim deneyimim yok, lütfen ( kız burda ağlamaklı).
a: yok yavrummmm yok. sinek ısırığı gibi. seni zevkten uçurcam. benim adım azrail kızım.
k: yaaaa.. kaç cm seninki peki? ( gördünüz demi oruspuyu, nasıl gevşedi yayları)
bundan sonrası iyice bayağılaşıyor, yayın ilkelerimiz gereği yazamıyoruz sayın okurlar.

sonuç olarak artık rüşvet ahirette bile geçerli olmuşken türkiyenin ve bu dünya nın nereye gittiğini varın siz düşünün sayın okurlarım.
mücahit namlucu
görüş ve önerileriniz için: mucahitnamlucu@ahirethaber.com
--spoiler--