bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi12
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti4
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar3
- çaycı hüseyin3
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek2
- pkklı anaları4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı3
- erzurumspor2
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız5
- sözlükte marka olmak11
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- üst kattan gelen ah oh sesleri3
- demokrasi ahiret diline uygun değildir4
- tarikatsever partiler3
- slovenya'nın 2004 te ab'ye girmiş olması2
- kedi tekmelemek11
- alevi kızların alev alev yanması7
- yakışıklı bir erkek ile öpüşebilirim2
- karakuyu dizisi2
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- ısparta yaprağı3
- gavs vs superman2
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı5
- nur sürer2
- normal insan4
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği5
- sebahattin şirin17
- dönercide kız tavlamak5
- anın görüntüsü31
- iremga32
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- kadını olduğundan daha çekici kılan şeyler5
- camide rakı içen izmirli kız7
- asma yaprağı mı kara lahana yaprağı mı sorunsalı2
- hard seven kız3
- daha 17 dizisi aras vs teoman6
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek4
- birikim3
- birader yazarların biraderlik hedeleri3
- nasılsınız fakirler8
nezih bir mekan. içinde sarışın, lensli, boş kafalı kızlar olmasa herşey daha bir tatlı olurdu. tipik kızları; avuç içlerinde cep telefonu, bilekte bavul gibi çanta, diğer avuç içinde kafam kadar cüzdan. erkekleri ise; istisnasız hepsi bodur, saçları jole ile yalatılmış, bir elinde anahtarlık, diğer elde cüzdan ve telefon, gömlek son düğmeye kadar açık ve boyunlarına taktıkları aksesuarlar meydanda, göğüs kılları kıvırcık... neyse görmemeye çalıştık lise yıllarında. şimdi ise istanbulda değiliz zaten...
erkeklerini geçtim ama kızları cidden bir tuhaf, bir karış etek giyiyorlar ve kendilerine bakılmasını istiyorlar... ama yoldan geçen fikirtepe çocuğu bakınca "ayyggg öküze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk eceeğeeeeeeeem" diyorlar... erkek erkektir kızım unutma bunu.
en son gittiğimde yazın 9 metrede bir benzin kurmuşlar onu fark ettim. başkada bir değişiklik yoktu.
edit= fikirtepeli değilim lan.
sahil tarafına inerken normal insan sayısında artış görürsünüz. barlar sokağının bitiminde bulunan migrosa girersiniz, bir rahatlama aracı olarak sağda bulunan alkol reyonuna yönelirsiniz. ardından burger king in aşağısından sahaları dolaşarak şatonun altında yer var mı diye aranırsınız, bulamasınız denize doğru yönelir taşlara oturursunuz. kesin çingen çocukları gelir onlarla şakalaşırsınız. 3-4 saatinizi orada harcayıp yine migrosa doğru yönelip sarı dolmuşlara biner bostancı deniz otobuslerinin orada inip evinize gidersiniz... bağdat caddesi anca benim için bundan ibaret oldu 5 yıl.
erkeklerini geçtim ama kızları cidden bir tuhaf, bir karış etek giyiyorlar ve kendilerine bakılmasını istiyorlar... ama yoldan geçen fikirtepe çocuğu bakınca "ayyggg öküze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk eceeğeeeeeeeem" diyorlar... erkek erkektir kızım unutma bunu.
en son gittiğimde yazın 9 metrede bir benzin kurmuşlar onu fark ettim. başkada bir değişiklik yoktu.
edit= fikirtepeli değilim lan.
sahil tarafına inerken normal insan sayısında artış görürsünüz. barlar sokağının bitiminde bulunan migrosa girersiniz, bir rahatlama aracı olarak sağda bulunan alkol reyonuna yönelirsiniz. ardından burger king in aşağısından sahaları dolaşarak şatonun altında yer var mı diye aranırsınız, bulamasınız denize doğru yönelir taşlara oturursunuz. kesin çingen çocukları gelir onlarla şakalaşırsınız. 3-4 saatinizi orada harcayıp yine migrosa doğru yönelip sarı dolmuşlara biner bostancı deniz otobuslerinin orada inip evinize gidersiniz... bağdat caddesi anca benim için bundan ibaret oldu 5 yıl.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar