bugün

galatasaray

galatasaray an itibari ile türkiye'nin en kötü yönetilen takımlarından biridir, hem yönetim, hemde teknik direktör olarak.en son oynanan kupa maçında, o mütevazi kadrosuyla ; antalyaspor gs'yi hallaç pamuğuna çevirmiştir.

arda dışında 1. sınıf türk futbolcusu yokdur,transfer politikası nedir ne değildir anlamak imkansızdır, zapata diye bir kaleci alınmışdır ki, akıllara zarar bir kalecidir 33 yaşında bükreş takımı serbest bırakmışdır, lakabı ''saatli bomba'' dır. transfer haberlerinde eline su dökülmez bir takımdır galatasaray dünyanın bütün yıldızlarıyla adı anılır ama, iş ciddiye bindiğinde ispanyanın 2. lig topçularını bile getiremez, genoa gibi bir takıma bile çok istediği futbolcuyu kaptırır.

+serkan kurtuluş, mustasa sarp, barış özbek, serdar özkan, mehmet batdal, ayhan derhal siktir olup gitmesi gereken futbolculardır.

+misimovic gibi bir futbolcuya sahip olup(elindeki yaratıcı oyuncu sayısı belli) anlamsız bir şekide tüm takımın suçunu ''bu adam ruhsuz oynuyor'' diyip ona yüklemek nasıl bir teknik adam işidir hagi sormazlar mı sana?

+takımın başına geldiğinden beri tüm maçları izledim fener maçı dışındaki bütün maçlar vasatı aşmaz durumdaydı, sen ne kattın bu takıma demezler mi hagi?

+istediğin futbolcular zamanında gelmeyince topu yönetime atıp(antalya maçından sonra açıklama yapıyor) '' bende golcü transferini bekliyorum'' diye bu takımın tek sorunu gol yolları mı ulan demezler mi sana hagi?

+istediğin stancu geldi, ek olarak anadolu takımlarından kimi transfer etmek istersin diye sorsalar ''yekta kurtuluş'' başı çekenlerden biri olacak dır kesinlikle oda geldi.şimdi neler yapıcaksın izleyip görelim...
© copyright 2005 - 2026