bugün

uğur dündar

kendini gıda terörünün kökünü kazımaya adamış süpermen. girdiği en berbat imalathanelerde bile efendiliğini bozmamış, konuşmayı bile beceremeyen işyeri sahiplerine "ama beyefendi burası pislik içinde" diyerek adamların küfür etme veya kavga etme heveselerini kursaklarında bırakmıştır. bu adamlar tarım bakanlığı görevlilerinden çok uğur dündar'dan korkarlar. hatta bazıları iş yerlerini bir haftada temizleyip tekrar uğur beyi çağırarak çizilen karizmalarını düzeltmeye uğraşmış "her zaman helva yemeye bekleriz uğur bey" diyerek bundan sonra bu tür görüntüler yaşanmayacağını belirtmeye çalışmışlardır.

uğur dündar son kuş gribi vakasında da halkının hizmetinde olmuş, tavuk fabrikalarının birini denetleyerek endişeye mahal olmadığını, halkın bu tavukları "güvenle" yiyebileceğini söylemiş ve tüm türkiye'yi rahatlatmıştır. ellerini bir lavaboya sokup çıkararak fabrikanın daha çok laboratuvara benzediğini söyleyemiş ve laboratuvarlar hakkındaki engin bilgisini de böylece ortaya koymuştur. işin ilginç yanı türk halkı bir düzine profesörün, bilim adamının vs. görüşlerini sallamamış, ancak uğur dündar'ın "bu tavukları güvenle yiyebilirsiniz" yazan afişleri tavukçuların camlarını süslemeye başladığında gönül rahatlığıyla tavuk yemeye başlamıştır.

tarım bakanlığının uğur dündar'a fabrikalara periyodik denetimler yapması için teklifte bulunması ise külliyen yalandır...
güncel Önemli Başlıklar