bugün

gorillaz

insanın müzik zevkini değiştiren gruptur kendileri. bir man research, bir new genious şarkılarındaki o tuhaf hava, murdoc'un o dili, noodle'ın tatlılığı (ki artık pek kalmadı 19-20 yaşlarında bir apla oldu hani), 2d'nin şaşkın tipi başka bir grupta yoktur, olmayacaktır.

grubun ilk albümünden man research, new genious, slow country, 5/4, sound check, clint eastwood, starshine şarkıları, demon days'den november has come, el-manana, every planet we reach is dead, all alone ve son albüm plastic beach'ten de plastic beach, rhinestone eyes, white flag, broken, glitter freeze ve sweepstakes dinlenesidir. ayrıca grubun g-sides ve d-sides adında remix ve bonus şarkılı iki tane albümü de bulunmaktadır.

ayrıca daha şimdiden "eski gorillaz iyiydi hocu ya." diyen tipte fanları da çıkmıştır gorillaz'ın. grubun bir konsept üzerine, bir hikaye üzerine kurulduğunu belirtmekten sıkılmayacağım bu arkadaşlara. demon days'deki ortam çok farklıydı, gorillaz albümündeki ortam çok farklıydı, plastic beach'deki apayrıydı.

sinir yaptım, şurdan bir DARE açayım da keyfim yerine gelsin.