bugün
- yeni partili sözlük yazarları26
- islam barış dinidir38
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- akp mhp dem ittifakı8
- velvet45
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma4
- sarapci koala53
- 50 bin türk vatandaşının katili3
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
- netanyahu gelirse tutuklarız5
- herkesin 0 aldığı sınavdan 0 almak3
- sözlükte sapık var mı4
- stanley kubrick filmi izleyen kız5
- letonyadaki erkek kıtlığı2
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- sözlüğe konsantre olamamak2
- bebek katili2
- bay bay5
- israilin kktcdeki birliklerimize saldırması5
- mel bakan gibson bey bay birader tertip4
- gammaz çetesi4
- instagramı silmek2
- mavi yakalı hor görülen çocuk2
- neden istifa yerine herkes affını istiyor6
- mavi yaka beyaz yaka ayrımcılığı2
- claudian clouds6
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- rte sevdalisi6
- sözlülte yeni dostluklar kurmak7
- ankete gelin beyler31
- ciğer kavurma dürüm4
- sözlüğün bitmiş olması2
- ne kadar yaşlısın20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı3
- adıyaman ve kayseri de peş peşe depremler3
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek8
- bir sözlük erkeğinin size aşık olması5
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan7
- nervio'nun sıkıntıdan bülent ersoy'a dönüşmesi2
- model dinleyerek inşaatta çalışmak4
- ölümüne sevişmek5
- dolly parton2
- kedinin kafasının mama kutusuna sıkışması5
- çalışmayan kadınla evlenilir mi5
- pendik ten kadıköy'e yürümek6
- recep tayyip erdoğan24
- ben gökten inen ekmeğim7
- hemşirenin damarı bulamaması sizin suçunuzdur5
- balbadem dondurma3
- tai lung51
yılın en iyi türk filmi, ayrıca gelmiş geçmiş en iyi türk polisiyesidir. yakın zamanda vizyona girmiş epey türk filmine gitmiş biri olarak, sinemaya gitme bütçenizi aralarından en iyi olanına harcayın derim ve bu filmi mutlaka herkes görsün derim.
şimdi niye, bir kere filmde iki defa kendimden geçtiğimi fark ettim çünkü izlerken sizi asla sıkmayan bir atmosfere sokuyor. görüntü yönetmenliği ve oyunculukların bunda etkili olduğunu düşünüyorum.
çetin tekindor u seslendirme ve tiyatro sanatçılığından biliyoruz ama üstat bence sinema filmlerinde yer almalı. Olabildiğince fazla.
filmde ana karakterler bence iyi işlenmiş. senaryoya bütün olarak bakıldığında bazı çelişkiler görülebilir. ama zaten uzun zamandır konu olarak özgün ve bizi şaşırtan bir çalışma gelmediği için, filmin gizeminin ortalarında çözülüyor olmasını abes ve olumsuz karşılamadım. o nedenle açık arayanlar ve filmi kusurlu bulanlar olacaktır ama bu durum filmin tamamı düşünüldüğünde fazlasıyla tolere edilebilir.
türk sinemasının geldiği noktayı çok iyi göstermektedir, film ne kadar emek verildiğini göstermiştir bence. geliştirmemiz gereken konu ise, amerikan filmlerindeki diyaloglar ve klişe sahnelerden kurtulmaktır. ama karakterlerin üzerinde duran, olaylarla şaşırtmaya çalışmak yerine karakterleri derin işleyen ve oyunculuk üzerine çatıyı kuran bir film olması en güzeli olmuş.
kim ne derse desin, filmdeki katili öğrenseniz de bu filme gidin. çünkü konuyu biliyor olmanız filmin tadını kaçırmayacaktır, cem yılmaz'ın gülmediği, komedi kökenli oyuncuların arz-ı endam ettiği süper bir filmden bahsediyoruz. o kadar iyi ki, biz bu filmde se7en dan esinlendik deseler iyi aman iyi olmuş canınız sağolsun denecek kadar iyi.
lütfen tüm yetkililere sesleniyorum; sağlık sıhhatleri yerindeyken yavuz turgul, şener şen ve çetin tekindor çekebilecekleri kadar film çeksinler. sizler de destek olun.
şimdi niye, bir kere filmde iki defa kendimden geçtiğimi fark ettim çünkü izlerken sizi asla sıkmayan bir atmosfere sokuyor. görüntü yönetmenliği ve oyunculukların bunda etkili olduğunu düşünüyorum.
çetin tekindor u seslendirme ve tiyatro sanatçılığından biliyoruz ama üstat bence sinema filmlerinde yer almalı. Olabildiğince fazla.
filmde ana karakterler bence iyi işlenmiş. senaryoya bütün olarak bakıldığında bazı çelişkiler görülebilir. ama zaten uzun zamandır konu olarak özgün ve bizi şaşırtan bir çalışma gelmediği için, filmin gizeminin ortalarında çözülüyor olmasını abes ve olumsuz karşılamadım. o nedenle açık arayanlar ve filmi kusurlu bulanlar olacaktır ama bu durum filmin tamamı düşünüldüğünde fazlasıyla tolere edilebilir.
türk sinemasının geldiği noktayı çok iyi göstermektedir, film ne kadar emek verildiğini göstermiştir bence. geliştirmemiz gereken konu ise, amerikan filmlerindeki diyaloglar ve klişe sahnelerden kurtulmaktır. ama karakterlerin üzerinde duran, olaylarla şaşırtmaya çalışmak yerine karakterleri derin işleyen ve oyunculuk üzerine çatıyı kuran bir film olması en güzeli olmuş.
kim ne derse desin, filmdeki katili öğrenseniz de bu filme gidin. çünkü konuyu biliyor olmanız filmin tadını kaçırmayacaktır, cem yılmaz'ın gülmediği, komedi kökenli oyuncuların arz-ı endam ettiği süper bir filmden bahsediyoruz. o kadar iyi ki, biz bu filmde se7en dan esinlendik deseler iyi aman iyi olmuş canınız sağolsun denecek kadar iyi.
lütfen tüm yetkililere sesleniyorum; sağlık sıhhatleri yerindeyken yavuz turgul, şener şen ve çetin tekindor çekebilecekleri kadar film çeksinler. sizler de destek olun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar