2006 ankara kara kış zirvesi

acayip bir zirve olmuştur. özel helikopterimle izmir'den aldırdığım hunlu arkadaşımızı* kocatepe camii'sine indirdikten sonra limuzinimle de marla singer ve mystery'i aldırdım. hammer'larım ise odtü kapısında freedean ve witch'i bekliyorlardı. aaron stainthorpe'a da haber vermiştim o da bizzat silentcry'ı evinden aldı, eee organizasyon denilen şey böyle olur zaten.

ondan sonra toplana toplana 25 kişi olduk. yedik, içtik, bir geyik bir muhabbet, aman tanrım yok böyle bir olay. o ne gırgırdı, o ne şamataydı. anlatılmaz yaşanır cinsten bir zirveydi ve gelmeyenler çok şey kaçırdı kesinlikle.

haftaya da çiğ köfte partisi için anlaşıldı ve mutlu mesut eve dönüldü.
yalnız şu sinema salonunda osuranı yakalarsam çok fena edicem, aramızda gaz kaçağı yaşayan bir yazarımız var sözlük bunu bildirmem lazım. ayak kokusuyla birleşince hiç çekilmiyordu bir de.

öyle işte, koku hariç gayet iyi bir zirveydi. şimdi de yeni tanıştığım bazı yazarlar hakkında izlenimlerim ;

redwinemania : kendisi mardinliymiş. öğrenince çok mutlu oldum. imam olarak hacı bektaş veli camii'sinde görevliymiş. bu ne nick dedim, takma abi kafana dedi. ne demek istedi anlamadım.

hunlu : zeki müren'in gençliği. evet evet aynı o. mekteb-i tıbbiye'de okuyormuş bir de. aferin.

marla singer : o bakışlarını biraz hafifletse iyi olur be yazarı.

mystery : zirvenin en rüküş bayanı. olmuyor olmuyor diyoruz ve 10 üzerinden 5 veriyoruz.

fewzi1907 : galatasaray'lı olduğunu öğrenince şok oldum. meğerse 6 o lık maçın etkisiyle bu nicki seçmiş. cık cık.

suran : o kadar kısa bir çocuk ki zirvede ayaklarıma dolandı. 1.50 falan taş çatlasa

wolfshade : daaaş daaş...söyleyecek kelime bulamıyorum. o nasıl vücuttur ya. of ulan görür görmez meyhaneye gidesim geldi.

witch : saçlarıyla salıncak kurdum sallandım, düştüm popom acıdı yazarı.

freedean : kaslı mı kaslı, hayvan gibi bir gövdeye sahip er kişisi. yanında sevgilisi de vardı. yalnız söyliyeyim sevgilisi bana sarktı sinemada. hatta itiraf ediyorum . sinemanın karanlık olmasından faydalandık !!

liberty : özgürlüğüne düşkün sözlük yazarı. dekoltesiyle geldi zirveye. bacaklarına bakmaktan kamburum çıktı, evet bu kadar da hayvanım.*

melankolik : zirvede ağır takılan bir başka bayan. habire "olmaz ben bakireyim" diyordu. sanırım paranoya yapmış, biletini alsana "olmaz ben bakireyim", ne içersin ? "olmaz ben bakireyim"
sonra gerçeği anladık ki kendisi girmiş olduğu bir iddiayı kaybetmiş ve ceza olarak kurduğu her 5 cümleden birisinin "olmaz ben bakireyim" olması gerekiyormuş.
bu ne biçim iddia lan.

şimdilik hatırladıklarım bunlar, hatırlamadıklarımı da hatırlayınca yazarım.