bugün

ölüm

korku ve kuşkuyla kimine göre sevinçle beklenir.
insanlar doğumdan öncesini bilebilir, ama öldükten sonrası meçhuldür. ve akli dengesi yerinde olan her insan ölümü düşünmüştür. bak ben bile düşündüm ki entry giriyorum.
bundan sonrasını ataist arkadaşlar okumasın zira allahın adını anacağım.

inşallah canabu allah, amin diyen her kese güzel ölümler nasip ihsan eyler.
üzerimize atılan her toprak cehennemin kapılarını kapatır.

her kesin günahı veya zaafı muhakkak vardır. mesela şu an klavyemin yanında açılmış 3, açılmamış 5 biram var. günah biliyorum ama içiyorum. ne yalan söyleyeyim bu entry den sonra pornaya gireceğim. bu ne yaman çelişkidir ki kolay kolay da cuma namazımı kaçırmam. öyle aşırı müslümanları da sevmem. ölünce bunlar başımı çok ağrıtacak, zebaniler bu şişeleri tek tek götüme sokacak biliyorum. biliyorum ve korkuyorum, evet ölümden korkuyorum.
5. kattan aşağıya bakmaktan korktuğum gibi.

bazen sırf ahirette rahat etmek için ezan sesine koşuyorum, şeytanı geçip camiye giriyorum.
her rukumda her secdeye alnımı koyduğumda içimi huzur kaplıyor. fakat şeytan ellerini bağlamış, ayağını sabırsızlıkla vurarak kapıda beni bekliyor. sonra hasret giderip birbirimize sarılıyoruz. silah ve teçhizatı olan şeytan, mızrağını hunharca saplıyor. çünkü o anda mini etekli bir kız önümden geçiyor '' gel de bakma''

kısa keseyim ya. korktuğumdan yazdım bütün bunları. çünkü söz verdiğim bir şey var. o sözümü tutayım o zaman bağrımı açarım azraile.

gerçi 6. biramdan sonra da tınlamam ya neyse.
allahım sen bu kulunu ıslah et. amin...