bugün
D
duttylog13 yıl önce
i watch
(bkz:iwatch)
D
duttylog13 yıl önce
bir penisin mahvettigi hayat
inanılmaz bir nicke sahip yazar.
D
duttylog13 yıl önce
müslümanlık dereceleri
allahım sen aklıma mukayet ol bu nedir ya, niye kişileri bu şekilde sınıflandırmak , derecelendirmek dürüst insan olmak yeterli değil mi? illa derecelendirmek mi gerekli. http://www.habervaktim.com/yazar/25472/egitilmis-kopeklerin-ahlaki.html
D
duttylog13 yıl önce
lily aldrin tipi sevgili
öpüp başa koyulasıdır. hem güzel, hem sadık, hem tatlı, hem sert hem de tüm bunların yanında güzel küfrediyor. `robin scherbatsky` hakkında zaman zaman lezbo hayaller kursa da zararsızdır.
D
duttylog13 yıl önce
fazıl say ın peşinde koşan koyunlar
`ifade özgürlüğü` ile `nefret söylemi` arasındaki `ince çizgi`yi farkedememiş andavallardır. fazıl say ömer hayyam olayından öncede etrafa salyalarını akıtan bir aydıncıktır.
D
duttylog13 yıl önce
kemal kılıçaroğlu nun ezan şovu
konuşurken - ay aman ezan okunuyor susalım - diye şov yapmıştır. yahu siz daha düne kadar camileri ahır yapdınız mıydı? bi de ezanla sela yı ayırt edebilseydi iyiydi!.. https://www.facebook.com/photo.php?v=10151521713569645&set=vb.164123973649919&ty… devamını gör
D
duttylog13 yıl önce
mahir çayan
şimdilerde kimileri tarafından halk kahramanı ilan edilsede patır patır adam öldürmüş, kürt isyanının ~pkk nın~ temellerini atmış ve yine bu örgütün sempatizanları tarafından idol olarak seçilmiş kimse.. öldürülmeseydi pkk nın lideri olabilirdi..
D
duttylog13 yıl önce
interesting engineering
en sağlam facebook gruplarından. bugün mesaiyi bu gruptaki fotğraflara bakarak bitirdim amk o kadar iyi. http://www.facebook.com/interestingengineering?fref=ts bak şunu bulup alıcam mesela; (img:#400938)
D
duttylog13 yıl önce
abdullah öcalan ın son hali
yaklaşık olarak; (img:#400895) e evrimi tamamlamıştır heralde 15 senede amk.
D
duttylog13 yıl önce
sean paul
turkiye de fazlaca populer,begenmedigim sarkici
D
duttylog13 yıl önce
sean paul
D
duttylog13 yıl önce
sean paul
D
duttylog13 yıl önce
sean paul
D
duttylog14 yıl önce
duble yolun depremzedelere faydası
(img:#192463)
D
duttylog14 yıl önce
adapazarı
izmitlilerin günlük konuşmalarında ''`ada`'' şeklindeki kısaltılmış haliyle cümle içinde kullandıkları yerleşim merkezi. kullanımına örnek vermek gerekirse, ada'ya gidiyorum akşama gelirim. abi, afedersiniz ada treni kaçta geliyor acaba?
D
duttylog15 yıl önce
mutluluk nedir
D
duttylog15 yıl önce
alman arabası vs amerikan arabası
açıktır ki pahalı arabalardır.
D
duttylog15 yıl önce
sevgilisinin cenazesindeki kızları kesen erkek
kesen derken cenazedeki kızlara bakan anlamında. hemen öyle saçma sapan espriler yapmayın. var böyle erkekler malesef. adamın sevgilisi ölmüş. kızın cenazesi kaldırılıyor. herifçioğlu cenazede sevgilisinin kız arkadaşlarına bakıyor. seçecek bir tane… devamını gör
D
duttylog15 yıl önce
anne ben aşık oldum
anneye aşık olduğunu bildirirken kurulan cümle. -anne ben aşık oldum. -duymamış olmak tercihimdir ama sen bilirsin tabiki.
D
duttylog15 yıl önce
seri eksi oy veren ibneler
(bkz:yüce top ırkı)
D
duttylog15 yıl önce
siz ne kadarlık bir şey bakmıştınız
repliği canlı yaşadım. - şu ayyakkabı ne kadar? + 130 kadar.
D
duttylog15 yıl önce
marquise
fr. camlı sundurma.
D
duttylog15 yıl önce
kusura bakma ev dağınık biraz
kirli-pasaklı insan bahanesidir. ulan ev dağınık değil sen dağınıksın. suçu neden eve atıyorsun? kesin eve kız da atıyorsun sen? önce 2 aydır masanın üstünde duran cd'yi kaldır bir kenara. pis!
D
duttylog15 yıl önce
aşkı kürdistan da bulmak
(bkz: yavaş bul )
© copyright 2005 - 2026