D
drone agabey9 yıl önce
anis el doleh
(img:#1437029)
D
drone agabey9 yıl önce
insanı fakir gösteren detaylar
(img:#1415350) Kesinlikle budur. Edit:eksileysen kişiye sormak isterim,evine misafir gelecek olsa bu macunu banyoda tutarmıydın?
D
drone agabey9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
drone agabey9 yıl önce
futbol takımlarının efsane formaları
Ac milan –––––opel inter milan –––– prelli Arsenal ––––– sega 1999 /o2 2002 Beşiktaş –––––––– beko Galatasaray –––––– telsim 2001 Psv einthoven ––––– philips (img:#1367153) Manchester united –––––sharp
D
drone agabey9 yıl önce
apartmanı saran poğaça kokusu
kısır varsa patates salatası da vardır.
D
drone agabey9 yıl önce
D
drone agabey9 yıl önce
D
drone agabey9 yıl önce
amerika nın orta doğu da işi ne
sike sürecek aklı olmayan amerikalıların nedense sormadığı soru. hadi bizim tatlısu solcularını anladıkta bu mallar neden ;güvenliğimiz için ordumuz görevde deyip sağ ellerini kalplerine götürüyorlar.
D
drone agabey9 yıl önce
türbanlı asker
türban takan bir kişi eğer o kadar dindar olduğunu düşünüyorsa asker olmaz.türban takıyorsun o kadar erkeğin içinde ne geziyorsun diye sorarlar adama.
D
drone agabey9 yıl önce
kürtajın yasaklanması gerekliliği
kürtaj herşeyden önce bir cinayettir ve kesinlikle bu yasal ölümlere dur denilmelidir. yüce türk milleti bu kürtaj illetinden bir an önce kurtulmalıdır. kendi isteğiyle kürtaj yapanlar cezalandırılmalı, bu işi yapan doktorlar meslekten men edilmelidi… devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
internet cafe açıldı
2007 yılında açılmış olan ilk internet cafelerin bir tanesindeyiz 10 yıl içinde neler olmuş neler.. (img:#1317979) edit: etilerde açıldığı için böyle reklam olmuştur. yoksa mahalledeki ahmet amca daha eski tarihlerden beri var ama o mahallenin ahmet… devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
evet propagandası yapan ünlülere açık çağrı
Analarımızın-babalarımızın oğulları, kızları olarak her haksızın yanında durup hakkını savunmak istediğimizde analarımıza babalarımıza medya vb. aracılığıyla; "Daha senin yaşın kaç yavrum bulaşma böyle şeylere " dedirtip gerektiğinde bizleri birbiri… devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
tanju çolak ve trump benzerliği
bay trump her ne kadar geleceğe dönüşteki Biff ile benzetilsede bence tanju daha çok benziyor trump'a Trump ile aralarında yaş farkı var ama benzerlik kaçınılmaz... https://s33.postimg.org/mifh52o1b/tanju1.jpg (img:#1314108)
D
drone agabey9 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
D
drone agabey9 yıl önce
isviçrenin tam bir sinsi yılan olması
Yıllardır değişmeyen durumdur. Esed, libya, afganistan vs ortalık karıştığında bizim başganımız, dünya lideri hemen ortalığa atlayıp kararını söylerken bu sinsi yılan isviçre hiç ağzını açmıyor! 1 ve 2nci dünya savaşında da aynısıydı. Hiç değişmi… devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
çılgın proje
2015 yılının çılgın projesini açıklıyorum.Ankara'ya deniz geliyor.Zonguldak'tan dozerlerle giriyoruz.Hayalleri gerçekleştiriyoruz.
D
drone agabey9 yıl önce
yetenekli yazarlardan cin tavsirleri
(bkz:tasvir) ha gayret üçüncü de yazacaksın inşallah maşallah.
D
drone agabey9 yıl önce
sözlüğün bitmiş olduğu gerçeği
Aylardır arada bir sürekli sözlüğe girip entry girecek başlık bulamayıp geri çıkıyorum. Çünkü kayda değer bir başlık, bir konu dönmüyor. Girilen başlık ve entrylere bakınca da kendi çalıp kendi oynayan bir güruh görüp dahil olmak içimden gelmiyor. Es… devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
afrikalı albinolu insanlar
albino vücudun rengini oluşturan pigmentleri gerekli kadar üretememe sonucu oluşan bir sendromdur. bu rahatsızlığa sahip insanların tüğleri ,saçları hatta kirpikleri ve tenleri dahil beyazdır. çok ilginç bir tezat aslında , siyah ırk ile tanınan … devamını gör
D
drone agabey9 yıl önce
bekir bozdağ tatlılığı
sinema oyuncusu ilhan daner. (img:#1231954)
D
drone agabey9 yıl önce
takla king selim
(img:#1230611) bana karşı oyna diyerek internetin her sayfasının köşesinde beliren ilginç bir adam oynamak istemiyorum belki lan sana karşı bu da tweeter adresi https://twitter.com/taklakingg
D
drone agabey9 yıl önce
ispanyol paça tayt
son günlerde ülkemiz kadınlarının dalgıç gibi gezmesine sebep olan pantolon. her köşe başında bundan bir tane mevcut genelde yanında iki arkadaşı ile en çok sesi çıkan kişi olarak yanınızdan geçerler. (img:#1225909)
D
drone agabey9 yıl önce
merhaba ben donald trump sorularınızı alayım
(img:#1225885) kanıt olarak resme bakabilirsiniz ben trump sorularınız alayım.
© copyright 2005 - 2026