bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi7
- pilot bir erkekle sevgili olmak5
- sokakta kavga teknikleri12
- at3
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- gammaz nedir nasıl olunur2
- yazarların okuduğu bölümler6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- özelde çalışmak5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- allah a güvenmek4
- beyzbol2
- kel erkeklerin karizması5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- askerdeki otomat2
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- pişi vs revani5
- şampuan8
- ceng'i ali2
- ismet gurbuz 20243
- tekne turu11
- pişisel gelişim5
- yeni parti54
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- nickten isim tahmini yapmak72
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- benkimki6
- günde 90 litre su içmek2
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- kafede çalışan üniversiteli2
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- takipçi satın almak3
- kuşbaşılı pide2
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- gammaz çetesi9
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- ağırlık çalışmak3
- browni kek3
- galatasaray3
- imam maaşları4

(img:#1415350)
Kesinlikle budur.
Edit:eksileysen kişiye sormak isterim,evine misafir gelecek olsa bu macunu banyoda tutarmıydın?

cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır.
`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

Ac milan –––––opel
inter milan –––– prelli
Arsenal ––––– sega 1999 /o2 2002
Beşiktaş –––––––– beko
Galatasaray –––––– telsim 2001
Psv einthoven ––––– philips
(img:#1367153)
Manchester united –––––sharp

sike sürecek aklı olmayan amerikalıların nedense sormadığı soru. hadi bizim tatlısu solcularını anladıkta bu mallar neden ;güvenliğimiz için ordumuz görevde deyip sağ ellerini kalplerine götürüyorlar.

türban takan bir kişi eğer o kadar dindar olduğunu düşünüyorsa asker olmaz.türban takıyorsun o kadar erkeğin içinde ne geziyorsun diye sorarlar adama.

kürtaj herşeyden önce bir cinayettir ve kesinlikle bu yasal ölümlere dur denilmelidir. yüce türk milleti bu kürtaj illetinden bir an önce kurtulmalıdır. kendi isteğiyle kürtaj yapanlar cezalandırılmalı, bu işi yapan doktorlar meslekten men edilmelidi… devamını gör

2007 yılında açılmış olan ilk internet cafelerin bir tanesindeyiz 10 yıl içinde neler olmuş neler..
(img:#1317979)
edit: etilerde açıldığı için böyle reklam olmuştur. yoksa mahalledeki ahmet amca daha eski tarihlerden beri var ama o mahallenin ahmet… devamını gör

Analarımızın-babalarımızın oğulları, kızları olarak her haksızın yanında durup hakkını savunmak istediğimizde analarımıza babalarımıza medya vb. aracılığıyla;
"Daha senin yaşın kaç yavrum bulaşma böyle şeylere " dedirtip gerektiğinde bizleri birbiri… devamını gör

bay trump her ne kadar geleceğe dönüşteki Biff ile benzetilsede bence tanju daha çok benziyor trump'a
Trump ile aralarında yaş farkı var ama benzerlik kaçınılmaz...
https://s33.postimg.org/mifh52o1b/tanju1.jpg
(img:#1314108)

Yıllardır değişmeyen durumdur.
Esed, libya, afganistan vs ortalık karıştığında bizim başganımız, dünya lideri hemen ortalığa atlayıp kararını söylerken bu sinsi yılan isviçre hiç ağzını açmıyor!
1 ve 2nci dünya savaşında da aynısıydı. Hiç değişmi… devamını gör

2015 yılının çılgın projesini açıklıyorum.Ankara'ya deniz geliyor.Zonguldak'tan dozerlerle giriyoruz.Hayalleri gerçekleştiriyoruz.

Aylardır arada bir sürekli sözlüğe girip entry girecek başlık bulamayıp geri çıkıyorum. Çünkü kayda değer bir başlık, bir konu dönmüyor. Girilen başlık ve entrylere bakınca da kendi çalıp kendi oynayan bir güruh görüp dahil olmak içimden gelmiyor. Es… devamını gör

albino vücudun rengini oluşturan pigmentleri gerekli kadar üretememe sonucu oluşan bir sendromdur. bu rahatsızlığa sahip insanların tüğleri ,saçları hatta kirpikleri ve tenleri dahil beyazdır.
çok ilginç bir tezat aslında ,
siyah ırk ile tanınan … devamını gör

(img:#1230611)
bana karşı oyna diyerek internetin her sayfasının köşesinde beliren ilginç bir adam oynamak istemiyorum belki lan sana karşı
bu da tweeter adresi
https://twitter.com/taklakingg

son günlerde ülkemiz kadınlarının dalgıç gibi gezmesine sebep olan pantolon.
her köşe başında bundan bir tane mevcut genelde yanında iki arkadaşı ile en çok sesi çıkan kişi olarak yanınızdan geçerler.
(img:#1225909)