bugün
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- izmir'in akp'ye geçmesi15
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita7
- ayrı mutfakların insanları8
- recep tayyip erdoğan31
- havada uçak düşürmeye çalışan arap pilot3
- sözlükteki aktroller8
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek4
- vişneli sarma8
- ay diyen erkek5
- tel avive atom bombası atmak3
- birini unutmak6
- teşkilattan bir kezo bulup piyasadan çekilmek2
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- fatma betül sayan kaya66
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- tayyip istifa2
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- parmağıma iğne batması4
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- kabak tatlısı2
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- rüyamda elim kadar tarantula gördüm ölüyordum2
- ekrem imamoğlu'nun suçu ne2
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak3
- birbirine iyi gelmek6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı5
- grok2
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- kanatları altına almak2
- sabahın köründe işe giden ezik7
- napolyon vs atatürk7
- sarma8
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- trump'ın iran açıklaması10
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- göz kanlanması11
- osmanlı pilavı3
- yeğenin hitap şekli2
- 2 ekim 2026 fransa italya maçı2
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
sevdiği entry'ler
"romanda anlam ve yaşam birbirinden ayrılır, böylece özsel ve zamansal olan nesneler ortaya konur. Burada, romanın iç tutumu, zamanın gücüne karşı verilmiş bir savaştır."
Şunu başkası yapsa şu an cenaze namazındaydım, kendi namazımızı kılamıyoruz çok şükür ki.
görsel
görsel
Birazdan acıkacağım ve kendime kalkıp yemek yapmak zorunda hissedeceğim bu da beni şimdiden sinirli ve mutsuz ediyor. Mutfaklardan nifrit idiyirim.
görsel
Dostlarım (!) Sanat gülmek içindir. aksini söyleyen henüz gerçek sanatla karşılaşmamıştır. Acilen cahilliği ile yüzleşip kahkahalara boğulması gerekir.
Dostlarım (!) Sanat gülmek içindir. aksini söyleyen henüz gerçek sanatla karşılaşmamıştır. Acilen cahilliği ile yüzleşip kahkahalara boğulması gerekir.
Aziz şeker'in yaşar kemal yazını hakkında yazmış olduğu bir kitap. Bilimsel bir kitap ve çok sıkıldım okurken. Sanki sürekli aynı şeyleri okuyordum. Bari sonucu okuyayım bir şeyler anlarım dedim de sonuçta da aziz şeker'i göremediğim için kapattım kitabı. Yahu o kadar yazmışsın keşke alıntı yerine biraz da seni okusaydık.
john grisham'ın, kustururcasına bahsettiği noel temalı kitabı.
kranklar ve kızlarından bahsediyor okuduğum ilk ingilizce kitap. Zaten Elif'in de kütüphanesinden bundan fazlası çıkmazdı.
kranklar ve kızlarından bahsediyor okuduğum ilk ingilizce kitap. Zaten Elif'in de kütüphanesinden bundan fazlası çıkmazdı.
Çok eğlenceli gerçekten de ama bilgi yarışmaları kadar değil. Çünkü bazen insanlar gereksiz fütursuzlaşıyorlar. Çok kavganın eşiğinden döndüm o zamanlar öfke kontrolüm de yok tabii.
yarın şarkılarını okuyacağım divan şairidir. Biraz da gülelim ama değil mi?
yapmıyorum kardeşim kimseye bir şey şimdiye kadar yaptık da ne oldu kıymetimizi mi bildiler.
Selam, kafamdaki kadın.
Selam, kafamdaki adam.
Gibi ironi etkin gülüş bir mesajlaşma olmayacağını bildiğim için cevap veremeyiz.
Selam, kafamdaki adam.
Gibi ironi etkin gülüş bir mesajlaşma olmayacağını bildiğim için cevap veremeyiz.
Benim yanımda bülbül kesileceklerdir. Herkesle öyle ya da böyle konuşmak isterim çünkü. Mazallah benim hakkımda bir şey öğrenivermesinler çünkü (aşırı salakça bir düşünce ama öyle).
evde kimse yok ama sabah çıkan bulaşığı görseniz şaşarsınız artık listemdeki müzikler bile bitiyor ben toparlayana kadar. Mutfaktan nifrit idiyirim.
kuzenim bir şey için telefonuma uygulamasını indirmişti sürekli bildirim gönderiyordu sildim. Ne kadar gereksiz bir şey şu ya ilgimi çeken bir şey bile olsa sitede bakayım derken sıkılıyordum. Alışverişte de ben böyleyim.
kimin kimle barışacak yüzü varsa. Bir de utanmadan gününü yapmışlar.
Yeni aylara da yeni başlangıçlara da inanmam pek ama şu Eylül sevimli bir ay nedense. Bana hep saçları kahverengi kadını hatırlatıyor. Yaprakları dökülen kadını.
galerim çok sıkıcı, buraya atıp sizi de sıkmak istemem minnoşlar. Ben bile bazen aylar oluyor girip bakmıyorum. içim daralıyor.
Yerim seni ya haklısın vallahi yazmış. Biz bunla italya'ya kaçacağız ama tam olarak zamanı belli değil plan aşamasındayız.
Ne gördüm, ah, aman, el'aman! Bir afaet-i can
Gelip yanımda güneş gibi oldu lem'a-nisar.
Velik hissolunur ki o nazperverdin
Derunu içre bir endişe vü ateş var.
Nedim.
Seviyorum işte ben Nedim i ya. şimdi birine bir şeyi hissediyorum diyemezsin de bakalım bir Deli olmadığın kalır. Ben bu yüzyılın insanı hiç olmadım zaten.
Gelip yanımda güneş gibi oldu lem'a-nisar.
Velik hissolunur ki o nazperverdin
Derunu içre bir endişe vü ateş var.
Nedim.
Seviyorum işte ben Nedim i ya. şimdi birine bir şeyi hissediyorum diyemezsin de bakalım bir Deli olmadığın kalır. Ben bu yüzyılın insanı hiç olmadım zaten.
"Aysın, aydan da güzelsin belki amma, n'eyleyim,
Ah! Bir gece benim koynumda tâban olmadın."
Ah! Bir gece benim koynumda tâban olmadın."