bugün
D
dorduncu boyut2 yıl önce
hitay
on ikinci nesil yazar.
D
dorduncu boyut2 yıl önce
zp iti
(img:#2338980)
D
dorduncu boyut2 yıl önce
hotchner from bau
nickini `criminal minds` dizisinin karizmatik ve ciddi bau ajanı `aaron hotchner`' dan almış olan yazar. sözünü saygı ve format çerçevesinde sakınmadan, ölçülü davranarak, sözlükte keyif alarak yazmaya devam edecektir. saygılar... bir de: söylenmed… devamını gör
D
dorduncu boyut2 yıl önce
hotchner from bau
nickini `criminal minds` dizisinin karizmatik ve ciddi bau ajanı `aaron hotchner`' dan almış olan yazar. sözünü saygı ve format çerçevesinde sakınmadan, ölçülü davranarak, sözlükte keyif alarak yazmaya devam edecektir. saygılar... bir de: söylenmed… devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
k k nun geceliği 300 bin tl den tatil yapması
seçimden önce karanlık odalardan demeç veren atletle mutfakta poz veren hesapta halkçı gariban babası kemal kılıçdaroğlunun seçmenini nasıl keklediğini gösteren acı ama çok çarpıcı gerçektir. bu gibi tiplere layıksınız lan sürürnün islam düşmanları. … devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
puttin
(img:#2316750)
D
dorduncu boyut3 yıl önce
bir baltaya sap olamadim i neden kıskanıyorsunuz
(img:#2302886)
D
dorduncu boyut3 yıl önce
atakergit
kölemsin. fantastik bilim kurgu romanlarina takmis yazar. dilerim fantastik bi sekilde mikilir
D
dorduncu boyut3 yıl önce
serenity painted death
`still life ` albümünden nefis bir `opeth` şarkısı. returned from a hibernal dream voices fell like marble no longer by my side gone all that would linger ripped from my embrace melinda reflected in shafts red line round her neck met the … devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
cannes valerenga jardel
Yeni bir yazar. Galatasaraylı. Dua lipa hayranı. Depresif. Öfkeli.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
aykolik
`aşkın güngör`'ün hüzünlü bir aşk hikayesini anlattığı romanı. kitabın arkasındaki tanıtım yazısı şöyle: "Yenildim ey aşk, al beni ayaklarının altına..." `Aşkın Güngör` bu kez aşkı anlatıyor ---daha doğrusu ayrılığı. Üç genç insanın benzer ka… devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
arbutus unedo
tasarlayarak suçsuz bir adamı kafasından vurmakla polise taş atma aynı şey değil deyince sizi bir anda kürtçü yapıp olayları çarpıtmakla suçlayan kişi. aslında cevap vermek istemiyorum çünkü her an ermeni, vatan haini, ateist ya da ne bileyim mecusi … devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
arbutus unedo
tasarlayarak suçsuz bir adamı kafasından vurmakla polise taş atma aynı şey değil deyince sizi bir anda kürtçü yapıp olayları çarpıtmakla suçlayan kişi. aslında cevap vermek istemiyorum çünkü her an ermeni, vatan haini, ateist ya da ne bileyim mecusi … devamını gör
D
dorduncu boyut3 yıl önce
yıkılış chp
4 ay içinde vizyona girecek yeni çekilecek dizinin adıdır. başrolde kenan imarzalioğlu nun oynayacağı söyleniyor.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
yıkılış chp
4 ay içinde vizyona girecek yeni çekilecek dizinin adıdır. başrolde kenan imarzalioğlu nun oynayacağı söyleniyor.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
ortam gergin fuat bilmiyorum
Bazı şuursuz fanatiklere güzel ayarlar veren iyi bir yazar. Saygılarımı sunarım.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
prof dr pete porter
hoşgelmiş 12.nesil yeni yazar. inşallah kızdır. buralar değerlenir çünkü kendisinin sevilip sayıldığını yanaklarının mıncırıldığını tenhada kıstırılıp burun pıtı yapıldığını düşünüyorum.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
ulunun en iyi 5 yazarı
ulunun seviyesini artıran adam gibi adam yazarlardır. (bkz: erector) (bkz: sira dan sir adam) (bkz: kale3112) (bkz: sempatisyen) (bkz: duran emmi) liste tamamen subjektif bir şekilde hazırlanmıştır. evet.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
ulunun en iyi 3 yazarı
ulunun yazdıklarıyla ilham veren üç silahşör yazarıdır. (bkz: erector) (bkz: essy) (bkz: duran emmi) gerisi çaycılık yapacak tiplerdir. evet.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
meksikalı taraftarın katarda 30 kıbaç ceza alması
meksikalı taraftarın havalanında kaçak içki sokmak istemesi sonucu vuku bulan hadisedir. orası babanın çiftliği değil meksika hiç değil kurallara uymayı öğreneceksin amın evladı.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
meksikalı taraftarın katarda 30 kıbaç ceza alması
meksikalı taraftarın havalanında kaçak içki sokmak istemesi sonucu vuku bulan hadisedir. orası babanın çiftliği değil meksika hiç değil kurallara uymayı öğreneceksin amın evladı.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
chp liler insan içine nasıl çıkıyor
11 seçim ak partiye mağlup olup yüzleri kızarmadan insan içine çıkma başarısı gösteren gösterebilen cuhapelilere sorulan natürel sorudur.
D
dorduncu boyut3 yıl önce
meme ucu uzun kadın
benim diyen erkeğe tipsiz bile olsa diz çöktürecek kadındır. binlerce karıyla düştük kalktık bir tanede mi denk gelmez a k.
© copyright 2005 - 2026