bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması5
- from gold from dust28
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- birine aşık olup kafayı yemek9
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- senin aklini alirim9
- fatma betül sayan kaya69
- asrın soygunu10
- kadının en öpülesi yeri11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- sydney sweeney'in memeleri6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- görsel yükleme problemi5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gecenin şarkısı5
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- koç burcu insanları7
entry'ler (24)
önce kendinize bir hedef seçin sonra bol bol çalışın. kendinizi fazla kasmaya gerek yok. Ya hero ya mero.
"biz farklı dünyaların insanlarıyız."
tesbih erkeğe özgü bir aksesuardır ve gayet iyi bir aksesuardır.
bekarsanız evlenin, evliyseniz çocuk yapın, çocuğunuz varsa zaten intihar edecek kadar ergen değilsinizdir.
en son ağladığım kitap daha 12 yaşımdayken Abimin bana aldığı rene guillot'un 'beyaz yele' adlı kitabıydı. Hiç unutmam hüngür hüngür ağlamıştım. Daha da ağlamadım.
bir anne ile babanın maddi manevi bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği çocuk sayısıdır ve 2'dir. Bu sayı sadece maddi duruma bağlı değildir. Bir de manevi boyutu vardır.
Benim gibi bir evlat yetiştirdiğin için kendinle gurur duy.
tek kelimeyle cevabı aşk'tır.
malesef türkiyenin su götürmez gerçeği.
kadınların xx, erkeklerin ise xy eşey kromozomlara sahip olmasıdır.
kendi yeri (evi, ofisi vs.) değilse eğer büyük bir saygısızlıktır.
Askerlerin geri sayımı. Günümüzde: Kısa dönemler 180'den yedek subaylar 360'tan uzun dönemler 460'tan zenginler ise 0'dan başlarlar geri sayıma. Şafak olmuş pakize'nin...
farklı yerlerde farklı şekillerde karşımıza çıkan yenik adam psikolojisi. Mesela Iş hayatında 'sen kovmadın, ben istifa ediyorum.' şeklinde olur. Kendini kandırmaktan başka birşey değildir.
hacı, usta, dostum, birader, kardeş, amca, dayı, abla, teyze, kızım, oğlum, yavrum, yakışıklı, genç, topraam, heey, hoop, aloo... Bunlar zaman, mekan ve kişiye göre değişir.
Kesinlikle sarkıntılık yapılmaması gereken kadın türüdür. Adamın ağzını burnunu kırar valla. Kadın dediğin narin olmalı ya!
Atalarımızın da dediği gibi (üzüm üzüme baka baka kararır.) rahatlıkla şunu söyleyebiliriz: ateist arkadaşlar edinmek.
özellikle kuzeyli rüzgarların etkili olduğu durum. Bepanthen krem sürün geçer.
Bu cesur adamı cesaretinden dolayı diskoya göndererek ödüllendirirler. Diskodan dj sürgün olarak çıkar.
pampa askeryeyi üniversite ortamı gibi bilmektedir. Eee tabi pampa yıllarca kızların bol olduğu bir iklimden gelmiştir. Amfi yerine bölük eğitim alanı, kampüs yerine er-erbaş gazinosuyla devam edecektir hayatına. Ilk çarpılmaya kadar lay lay lom gider herşey. Ilk çarpılmadan sonra pampa işin ciddiyetini anlar ama nafile. Çok zordur sivil psikolojisinden kurtulup herşeyin kısıtlı olduğu askeri ortama alışmak. Burası ana kucağı değil asker ocağı.
Komutan: oğlum palaskan nerde?
Pampa: efendim hocam?
Komutan: efendim hocam değil, emret komutanım diyeceksin yarrraam! Iyi ya da kötü, kolay ya da zor komutan ne emrederse emretsin sen: emredersin komutanım, diyeceksin. Demek zorundasın. Burası hiyerarşinin kalbidir. Yok öyle çarşı herkese karşı. Tabi son yıllarda dayak olayı çok azalmıştır. Yine de dayak yemeyi başaran poşet dostlarımız mevcuttur.
Komutan: oğlum palaskan nerde?
Pampa: efendim hocam?
Komutan: efendim hocam değil, emret komutanım diyeceksin yarrraam! Iyi ya da kötü, kolay ya da zor komutan ne emrederse emretsin sen: emredersin komutanım, diyeceksin. Demek zorundasın. Burası hiyerarşinin kalbidir. Yok öyle çarşı herkese karşı. Tabi son yıllarda dayak olayı çok azalmıştır. Yine de dayak yemeyi başaran poşet dostlarımız mevcuttur.