bugün

entry'ler (114)

cristiano ronaldo dos santos aveiro

en çok golü ben atarım dicek kadar mütavazi bir karaktere sahiptir.

işemek için yataktan çıkmaya üşenmek

kesenin patlayacağını bilsem, o yataktan kalkmam.

2014 e gireceklere tavsiyeler

Girmeyin , girmeyiverin nolcak yani, girme.

yeter

Sözlüğün son durumuna verilen tepki. Yeter ulan artık akepelilerin gezicilere , gezicilerin akepelilere laf etmesiyle hiç birşey değişmeyecek. Hayır bu nasıl ego tatminidir, oo ne laf soktun be kahramansın sen , aferin ama yeter. Sözlükten bıktırdınız be , normal hayattan konuşacak başlık bulamaz olduk arkadaş.

aşkın imkansızlığının anlaşıldığı an

O nerde ben nerdeyim be kardeşim.

solcuların vatan haini olması

(bkz: solcuların devlet kavramı olmaması) (bkz: sağcıların devlet devlet diyip malı götürmesi)

2013 yılında hala allah a inanan insan

Allah'ın varlığının kanıtıdır. Anlamayan için açayım, demek ki var ki hz.ademden buyana ismi hala zikrediliyor. Olmayan bir varlık bu kadar yıl hurafe olarak yasayabilir mi?

26 aralık 2013 manchester city liverpool fc maçı

Premier ligin şuan en iyi top oynayan iki takımının maçı. Agüero ve Gerrardın sakat olması biraz üzse de hiç şüphesiz sezonun en iyi maçlarından biri olacak. Evinde çok rahat olan bir manchestera karşı gayet formda ve ''suarez''e sahip bir liverpool. Futbolu seviyorum diyen birinin kaçırmaması gereken bir maç kannımca.

ben komunist değilim sosyalistim diyen cahil

Mazur görülmesi gereken insandır. Nitekim türkiye şartlarında , komünistlerin komünist kavramının içine etmesinden dolayı sosyalizme sarılan bir insan olabilir kendileri.

fakirlik belirten eylemler

Idda da 2 basıp 300-400 beklemek.

fakirlik belirten eylemler

takımının maçını internetten izlemek. Allahtan liverpool için kolay link bulunuyor.

devamı en çok beklenen filmler

28 ... Sonra , serisi (bkz: 28 gun sonra) (bkz: 28 hafta sonra)

tribün kültürü

(bkz: ingitere)

avukat vs doktor

özel yetenek gerektiren iki meslek. Herkesin olmaya çalısması çok saçmadır.

yazarların ilk oynadıkları bilgisayar oyunu

Little fighter 2. aynı zamanda en son oynadığım oyundur da kendileri.

luis suarez

dünyanın en iyi forveti. Ve şuanki perfonmasıyla dünyanın en formda oyuncusu.

en yakın arkadaştan soğuma sebepleri

Yanındayken en iyi gibi davranıp , yanında başkaları varken sizi takmaması. Çıldırtıcıdır, sorgulayıtıcıdır.

en saçma yabancı filmler

pulp fiction. Tamam saçma değil sadece ben anlamadım .

steven gerrard

X box reklamı çekimlerinde , biraz da makyajında etkisiyle bu yaşta bu yakışıklılık dedirten adam. Futbolculuğuna laf yok zaten. Geçmişler olsun efendim bu arada.

hiçbir kesime ait olmayan insan

hayatın anlamını saçma sapan ideolojilerde arayan insanları anlayamayan insandır. düşünür düşünür hep düşünür genelde.
© copyright 2005 - 2026