bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar13
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu9
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam10
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi13
- deniz göktaş21
- sizce ben güzel miyim7
- true nickli yazar4
- erkekleri taciz eden kadın8
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- suca suruklenen cocuk6
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği7
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- sizlerdenbirisi2
- kemal kılıçdaroğlu12
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- pandela44
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- ona bir şey söyle9
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- başlıkların silinme sebepleri3
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- en son gelen mesaj2
- 35 yaşında ölmek6
- ev kedisi2
- ali haydar fırat2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- tulumba tatlısı2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sıla türkoğlu2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- malum sözlük2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- izafiyet teorisi2
- ai analiz2
entry'ler (22)
aldatan erkeğin bahanesi gibi bir şey kendini koruma içgüdüsüyle söylenmiş bir kaç sözden biri...
annesi sorduğunda dünyalar kadar sevgili sorduğunda kaçamak cevap.
deli gibi entry girme çabası ben burdayım senden sonra hiç bir değişiklik yok üzülmediğini gösterme çabası.
türkiyede yaşamayan elektrikler kesilince yapılan birbirini anlama babanın ve annenin saçma sorularına muhattap olmamış kişi mutlu insan...
tam hazırlanırken banyodan çıkmış ve sevgilinle buluşacakken elektriğin kesilip saçların ıslak olması ve kış olması lanet edilesi duruma hiç düşmemiş kişi...
tam hazırlanırken banyodan çıkmış ve sevgilinle buluşacakken elektriğin kesilip saçların ıslak olması ve kış olması lanet edilesi duruma hiç düşmemiş kişi...
ev arkadaşının yanlışlıkla sevgilinin sana yazdığı notu çöpe atması ve o çöpün tekrar karıştırılıp o notun bulunması ile sonuçlanan facia.
-ne sürdün çok pis kokuyo.
-ne kadar çirkinsin.
-kilomu aldın.
-makyajın çok kötü olmuş aynı palyaço gibi olmuşsun.
-elimde sen vardın o yüzden sevgliydik.
-arkadaşın daha güzel.
-ne kadar çirkinsin.
-kilomu aldın.
-makyajın çok kötü olmuş aynı palyaço gibi olmuşsun.
-elimde sen vardın o yüzden sevgliydik.
-arkadaşın daha güzel.
bunu diyen kişi bir garip zaten onun aleyhine olan veya onun çıkarlarına karşı gelen her şey kötü ve ajitasyon.
içilip ama eski sevgili aranmaması için telefonunu arkadaşlarının saklaması ama onların telefonlarını alıp odada eski sevgiliyi arayıp ses dinleme çabaları sonunda ise yanında duyulan bir kız sesi ile küfür edilip bağırıp çağırma sonuçlanan bir gece sabaha pişmanlık veya dğer seçenek onun seni sevmesinden kaynaklanan ve senin olduğunu bilmesi ve geri dönüş ama hiç zannetmiyorum.
kolun kas yapamasını sağlayıp boyunda bir ağrı olma sebebi o yolculuktan sonra gezecek halinin kalmaması.
bir gün seninle olup diğer gün hatırlamayan ertesi gün hesap sormaya gelen ilginç şahıs.
türbanlanma olayına zorla girmiş veya başka bir taraflarından anlmışlar onlara söylenecek tek söz edep yahu edep.
nerde böylesi kesin aklında başka bir şey var yoksa ölseler kendiliğinden aklına gelip asla almazlar.
kesin aldatmış bence o adam takip edilmeli sonrada aldatıldığını öğrenip kafasına o pırlanta fırlatılmalı veya evenme teklif edecek beceremedi...
sevgilin varsa canın sıkıldığında sudan sebeblerden çıkan kavga ve bağırıp çağırıp sonunda kavgayı çıkartanın rahatlaması ile sonuçlanan , sevgili yoksa bu en iyi arkadaşada yapılabiliyor...
her şeyin arka arkaya ters gitmesi, her hatanın kendide olduğunu kabul etmek, yıllanmış sevgiliden tekme yemek...
son vakit çalışıp sonra sınavdan önce son kıvranmayla kopya yazıp ama onuda çekmeyi beceremeyip her seferinde kendi kendine söz verip bir dahakine iki hafta önceden başlıyacağım çalışmaya diyen ama her seferindede aynı sözü kullanan kişi...
belki tek başına bir kere olsun meclise gelirse bir şeyler yapabilecek olan kişi ama bir türlü başa gelemeyip hep muhalefet olmak zorunda kalan kişi.
asıl suçluları koruyup haklarını savunmak için sokağa dökülen insalara acımadan vuran sonrada hangisinin daha çok vurduğu hakkında yorum yapan bir topluluk.
oyunculuğuyla büyüleyen insan...
flimleri tekrar izlenmesini sağlayan kahraman
flimleri tekrar izlenmesini sağlayan kahraman
bunu diyosa ya çok masum yada bi hatası var demektir.