bugün
D
deli dana10 yıl önce
gelecekteki eşe not
müsktakbel eşe karşı söylenecek kelamlardır. `gelecekteki sevgiliye not` var da neden gelecekteki eşe not yok? yazıklar olsun. neyse ki biri duyarlı oldu ve bu başlığı açtı. ben başlıyorum o halde. ben futbol seven biriyim. ligtv ve d-smart bağlat… devamını gör
D
deli dana10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
D
deli dana10 yıl önce
penise mentollu dis macunu surmek
(img:#861615) caps aldım kaçma ihtimaline karşı. arkana da diş fırçası sokarsın tam olur.
D
deli dana12 yıl önce
six pack yapacaklara tavsiyeler
kaburgalarınızı six pack sanmayın. http://galeri.uludagsozluk.com/r/y%C4%B1lmaz-morg%C3%BCl-55672/
D
deli dana12 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
D
deli dana12 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
D
deli dana12 yıl önce
zaraki kenpachi
bleach animesinin en piskopat karakterlerinden biridir, `reiatsu`'su çok fazladır.
D
deli dana13 yıl önce
neden sevgilim yok
bunu 4 yıldır soruyorum kendime ve bugün yanıtını buldum , bir şeyi istiyorsunuz ve olmuyor mu , orada bir tıkanıklık var demektir , çünkü istediğiniz her şey dünyada bol miktarda var. ve aşk da bunlardan biri. ben inanarak istemiyormuşum meğer. baka… devamını gör
D
deli dana13 yıl önce
rabia selamı
kahirede ve gerek dünyanın dört bir yanındaki darbe karşıtlığını simgeleyen bir selamdır. rabia selamı, mursi yadaşlarının toplandığı Rabiatul Adeviye Meydanı’ndan geliyor. 4. anlamını taşıyor. bu zamana kadar R.t.erdoğan, emre belözoğlu ve sercan yı… devamını gör
D
deli dana13 yıl önce
r4bia
mısır'daki darbe direnişinin sembolü olmuştur. şu sıralarda da twitter'da top trend listesindedir.
D
deli dana13 yıl önce
ernesto che guevara kadar yürekli olmak
her insanda olan yüreğin belirtisidir. sadece durumu benimsemek gerekir. (img:#471938)
D
deli dana13 yıl önce
ernesto che guevara kadar yürekli olmak
her insanda olan yüreğin belirtisidir. sadece durumu benimsemek gerekir. (img:#471938)
D
deli dana13 yıl önce
yiğit bulut
radikal ve referans gazeteleri köşe yazarı,cnn türk ''finans analiz'' pogramı sunucusu.ulusalcı finans uzmanı.görüşlerinde çoğu kez doğruluk payı olsada sermaye piyasaların da antipatik olduğu görüşü hakimdir.
D
deli dana13 yıl önce
atatürk ün devrim yaptığı sanan düşük iq lü
edit: kaçar falan. (img:#470121) (bkz:biri siksin la şunu) hatta türkçe hocasını da çıkarın aradan. açacağın başlığa sıçayım.
D
deli dana13 yıl önce
taksim deki satırlı şerefsizler kim sorunsalı
Taksim'de elindeki satirla ve palayla bir kadina vurup sonra sirtina tekme atan bu beyaz gömlekli serefsizler kim sorunsalidir. Mobilim. Videoyu siz paylasin...
D
deli dana13 yıl önce
atatürk ün bıçağı sol elle tutması
paşam bu hatayı nasıl yapmış hâla anlayabilmiş değilim doğrusu. (img:#469906) edit: ters basılmış bir foto olmadığının ıspatı hem google, hem de arkadaki adam kıyamda duruyor, herkes bilir ki kıyamda duran adam sağ elini sol elinin üstüne koyar.
D
deli dana13 yıl önce
sevişirken duyulmak istenmeyen sözler
cinsi münasebet sırasın da sevgiliden duyulmak istenmeyen sözlerdir. en son sevişmem de kız tuttu bana hadi çabuk ol dedi, bittim, gıcık oldum.
D
deli dana13 yıl önce
cinsi münasebet sırasın da sevgiliden duyulmak istenmeyen sözlerdir. en son sevişmem de kız tuttu bana hadi çabuk ol dedi, bittim, gıcık oldum.
D
deli dana13 yıl önce
D
deli dana13 yıl önce
ben türk değilim
`orhan şaik gökyay ` şiiri. Be kavim kardaşlar be yirmiüçler Vazgeldim soyumdan ben Türk değilim. isnad oldu bize acayip suçlar Vazgeldim soyumdan ben Türk değilim Arnavut'tan reis Boşnak'tan vali (1) Ne idüğü belli bir Hasan Ali(2) Üstüne tüy… devamını gör
D
deli dana13 yıl önce
atatürk ün savaşın ortasında fotoğraf çektirmesi
''Atatürk de zaten savaşın ortasında oturup ''Beni çekin lan, hırbolar..'' demiştir ve fotoğraf çekilmiştir.'' gibi bir doğrulama isteyecek olan durum.
D
deli dana13 yıl önce
tayyip erdoğan ın atatürk ten üstün yanları
sevgili başbakanımızın atatürkden üstün yanlarıdır. Nedir bu üstün yanlar? Söyleyeyim: uzunboylu olması, karizmatik olması, millet tarafından yürekten sevilmesi. O ne öyle kısaboylu önder mi olur? Tayyip erdoğan 1 85 boyunda, atatürk 1 65 boyunda. Ya… devamını gör
D
deli dana13 yıl önce
yazarların temsili resimleri
yazarların temsili resimleridir http://img824.imageshack.us/img824/3164/ozy1.jpg
D
deli dana13 yıl önce
1 lira maliyetli benzini 5 liraya satan devlet
Paha biçilmez değeri olan şehidine on kuruş değer vermeyen devletin, benzini daha değerli görmesidir.
© copyright 2005 - 2026