bugün
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi15
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- sari renkli seker38
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- anın görüntüsü31
- beraber sarma sarılacak yazarlar13
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı22
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8

entry'ler (190)
Ben degilimdir. Cunku polisim orada gecici gorevde.yoksa yansin cizre umurumda mi? 3 ay once sehit etmisler arkadaşımi igdirda simdi kurusun kökleri umrumda mi?
Sadece Türklerin yaptığı,başka insan ırklarında gözlemlenemeyen davranışlardır. Gündeme uygun olarak Putin'in duvarına işeyen arkadaş örnek verilebilir. http://dunya.milliyet.com...detay/1835003/default.htm
bir türlü 4. sezon 2. bölümünü yayınlamayan dizi. heyecanla bekliyoruz efem.
üniversite hocasıysa "not konusunda endişeniz olmasın" deyip sene sonunda sınıfın 3te 2sini bırakan hocadır. Yaz okullarının canı sağ olsun. *
doğası gereği korkunca köpek möpek dinlemeden saldıran kedidir.
o değilde ona tekme atan kadını verin bana çok orijinal yöntemler deneyeceğim üstünde,hayvan besliyor bir de!!!
o değilde ona tekme atan kadını verin bana çok orijinal yöntemler deneyeceğim üstünde,hayvan besliyor bir de!!!
redhack in işi değildir. açılan twitter sayfasında da ayyıldız dan olmadıklarını açıklamışlar. başka birilerinin işi ama kimin?
memur olarak atandım ama öğretmenlik mezunuyum. yarın öğretmen olmak için kpssye tekrar gireceğim ancak memurluğa kayıt olunca öğretmenlik hakkımda yanıyor. öğretmen olmak istiyorum,eşimi bırakıp doğuya gitmek istemiyorum * batıda memur oldum ama öğretmenlik hakkımı yakıyorum. pöfff kafam çok karışık yaa başladı yine mide sancıları.
kırmızı elbiseli kız.
duran adam.
kırılacak eşyaları sıfır önlemle kargoya veren alışveriş sitesi. üstelik temsilcisiyle mail yoluyla iletişime geçtiğimde ürünlerinin özenle paketlendiğini söylediler, resmen dalga geçiyorlar insanla. tabakları iki katı büyüklükte kutuya koyup postalamışlar ne sabitlemek ne bir şey.insan hiç olmadı bir gazeteye sarar yahu! * neyse ki iadede sorun çıkartmadılar ama bir daha kesinlikle alışveriş yapmayı düşünmüyorum kendilerinden.
kpss'ye girecek kişileri devlet eliyle soymaktır. böyle bir rezillik olamaz ya sen hem kopyasız bir sınav yapama hem de bu sınav için 120 tl al. sanki sınavlara keyfimizden giriyoruz yok böyle bir saçmalık. soruları önceden el altından satarak zaten para kazanıyorsun ösym bizimle derdin ne ola ki?
üniversitede verilen eksik eğitim bunun başlıca kaynağıdır.her şeyi biliyor olabilirsin ancak bunu anlatabilmek,öğrenciye sezdirebilmek ayrı bir yetenektir. üniversite sınavlarında kaç soru yaptığına bakarak öğretmen seçmenin sonucudur bunlar. ben eğitim fakültesinde ingilizce bir metni sınıfa okuması istendiğinde bayılan öğretmen adayı gördüm. o kişiyi öğretmen yeterliliğine sahip diye o fakülteye almaktır sistemin asıl suçu. ayrıca kpss gibi illet bir durum var ortada. o saçma havuz problemlerine, ilk çağ uygarlıklarına vb. çalışmaktan değil alan bilgisi meslek sevgisi bile kalmıyor insanda.
edit:imla
edit:imla
https://twitter.com/berki...15926426257879041/photo/1 eveet işte ilk fire. buyurun buradan yakın!!
yine bir veda akşamı ve yine izmirde yağmur var.her gidişinde bu şehri ağlatabildiği için bu adamı,bana eşlik ettiği için bu şehri seviyorum.
ben sürekli görüyorum,inatla atama yok diyor allahsız *
‎120 binlik öğretmen açığını 13 bin ücretli ile karşılamak gerçekten müthiş bir deha gerektiriyor hadi Ateistler bunu da açıklayın *
YORUM: selam ben Ateist . Şimdi Bu ücretli öğretmenler Mitoz bölünme geçiriyor tamam mı. 13 000 1 kere geçirdi 26.000 sonra 4+4+4 şeklinde hepsi geçirince eder sana 120.000. Milliyetçi Hareket Partisinin 40. yılı kutlu olsun. *
YORUM: selam ben Ateist . Şimdi Bu ücretli öğretmenler Mitoz bölünme geçiriyor tamam mı. 13 000 1 kere geçirdi 26.000 sonra 4+4+4 şeklinde hepsi geçirince eder sana 120.000. Milliyetçi Hareket Partisinin 40. yılı kutlu olsun. *
adamların eğlenmek için çektikleri gülmelik video. ayrıca tüm üniversite hayatım boyunca o uçağın yanında neden fotoğraf çektirmediğimi bana sorgulattılar sağ olsunlar. ben beğendim,başarılı *