bugün
- kabataş olayı görüntüleri22
- gönül almaya çalışan erkek12
- mel mel bakan gibson ve 0 0 79
- en sevilmeyen ev işleri12
- istanbul un çok pahalı olması23
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- ben lafa değil göte bakarım4
- ne yesem3
- kara sevdaya tutulan kalmaması3
- haluk levent son açıklaması6
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- kız dediğin biraz saf olur3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- düşene gülmek2
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- mücteba hamaney2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- molla rejimi2
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- hata çözmek2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- ömer hayyam4
- yıldız falına bakan kezo2
- oytun erbaş4
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- en son ne aldınız2
- yks 20263
- iran da patlama sesleri2
- neden okula gitmek zorundayız3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 1 saatte 10 bira içmek19
- sözlük kızlarının kombinleri20
- philadelphia krem peyniri2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- parayla dert dinlenir3
- the merich13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cips olsa da yesek7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- oğlum çok güzel lan6
- fazlası zarar2
entry'ler (56)
ilk üye olduğunda belden aşağı başlıklar ve bu muhabbetlerden rahatsız olup 3 yıl kadar uzaklaşıp geri geldiğinde atatürkü kötüleyen saçma sapan başlıklardan rahatsız olup yine bir 3 yıl inzivaya çekilecek olması muhtemel yazardır.
cem yılmaza gülenler tarafından tanrının buyruğuna karşı gelmiş gibi hor görülen insandır.
iğrenç reklam filmini görünce kanal değiştirmek için kumandayı yana yakıla arayan insandır.
aşırı kurallaştırma dil öğreniminde 1-1.5 yaşlarında görülür (bkz: manavcı bakkalcı laikçi)
mahallenin ahlak sahibi ve ahlak zabıtası beyefendilerinin pis pis sırıtıp arkasından konuşmadığı,mahallenin sofu teyzesinin sürekli dinden imandan bahsederken hiç hakkında kötü söz söylemediği, dedikodu ve iftiradan korkan, pırlanta gibi hanım kızlar delikanlılar yetiştiren dört dörtlük kadınların hiç burun kıvırmadığı sadece evinde yarım yamalak bir kocası olmadığı için dört dörtlük olamayan biridir bu dul kadın.
hayat bilgisi dersinde anlatılan ve dillerden düşmeyen türk aile yapısı ve ahlakı hangi mahallede ise bir gidip görmek isterim dünya gözüyle
hayat bilgisi dersinde anlatılan ve dillerden düşmeyen türk aile yapısı ve ahlakı hangi mahallede ise bir gidip görmek isterim dünya gözüyle
sucuklu yumurtalı yarım ekmekli bir kahvaltının üstüne kakaolu olanları tatlı niyetine yenilebilmektedir şayet sadece bununla kahvaltı etmekte ısrar ediliyorsa sütüne ekmek banılabilir lakin ekmeksiz kahvaltı olmaz.
'd' harfini 't' olarak telaffuz etmesi farzdır,neden bilinmez.
junior ali kırca.bir o kadar vasıfsız.
ağzı olan konuşuyor.
adını feriha koydum.
(bkz: kurtlu)
bugün arkadaşımın ace of spades baskılı hediyesi ile pek sevinirken orada olamama ihtimalime bir kez daha yandım.
bu dizi için bu kadar az yorum cidden şaşırtıcı.sayfalar dolusu yorumları okuyup sayfalar dolusu konuşmak istiyor insan.
--spoiler--
arya herkesin hayalindeki kızçedir o demirci çocukla istikbali parlak.Bran yavrucuğum düştükten sonra iyi saatte olsunlara karışmakta ileride neler yapacağı ile beni merakta koymakta.yiğidin harman olduğu yer kuzeyden bir yiğit yetişmekte jon snow nasıl şahlanacak beklemekteyiz.catelyn tully stark asil kadınsın lakin jon snow'umuza öyle bir muameleyi reva görüp beni gözyaşlarına gark ettiğin için tiksinç kız kardeşin ve yeğenin ile seni hiç affedemeyeceğim. sansa sümsüğü, joffrey piçi ve anası olacak o kevaşenin sefaletini göreceğiz belli ki lakin belalarını kimden bulacaklar bakalım.
--spoiler--
--spoiler--
arya herkesin hayalindeki kızçedir o demirci çocukla istikbali parlak.Bran yavrucuğum düştükten sonra iyi saatte olsunlara karışmakta ileride neler yapacağı ile beni merakta koymakta.yiğidin harman olduğu yer kuzeyden bir yiğit yetişmekte jon snow nasıl şahlanacak beklemekteyiz.catelyn tully stark asil kadınsın lakin jon snow'umuza öyle bir muameleyi reva görüp beni gözyaşlarına gark ettiğin için tiksinç kız kardeşin ve yeğenin ile seni hiç affedemeyeceğim. sansa sümsüğü, joffrey piçi ve anası olacak o kevaşenin sefaletini göreceğiz belli ki lakin belalarını kimden bulacaklar bakalım.
--spoiler--
sadece akp değil her hükümetin yalakası olabilecek kıvrak bir insandır.o yarışmada jüride ne diyebilir ki diye baktım tavrını yine ortaya koyarak hiç bir sözünün arkasında durmayıp yuvarladı durdu.
samurai champloo.
bir de bakarsınız ertesi hafta başkasına tapar.alışkanlık haline getirmiştir,düşünmek adeti değildir.
tüm ısrarlarına rağmen eklememeyi başardım.
facebook chat üstelik bir de google translate ile evrensel olarak rezil olmaktayız ayrıca.
facebook chat üstelik bir de google translate ile evrensel olarak rezil olmaktayız ayrıca.
her gün onlarca kez jeneriği ve sezon finalini izleyerek 2. sezon başlayana kadar milyonlarca kez izlemiş olacağım.
peki ya facebooktan şikayet eden insanlardan soğuma nedenleri?
çünkü arkadaş listelerinde binlerce lüzumsuz insan vardır
çünkü lüzumsuz ilişkiler ya da yediği haltlar sebebiyle bir sıkıntısı vardır vs.
düzgün bir şekilde kullandığınız takdirde hiç bir sıkıntısı olmayan sosyal paylaşım platformlarından biridir neticede.
çünkü arkadaş listelerinde binlerce lüzumsuz insan vardır
çünkü lüzumsuz ilişkiler ya da yediği haltlar sebebiyle bir sıkıntısı vardır vs.
düzgün bir şekilde kullandığınız takdirde hiç bir sıkıntısı olmayan sosyal paylaşım platformlarından biridir neticede.
motörhead ~~ god was never on your side