bugün
- kızlar acilen konuşmamız gerek17
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması24
- haftanın gammazları listesi24
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- süleymancılar5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- beyin ameliyatından çıkmak7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- iha yaptı siha yaptı7
- akp3
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- elit kelimesini çok kullanan insan5
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- ispartalı kızların gül kokması8
- ioçk'nın arkasına binmek4
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez2
- sarma3
- arkadaşlar sizce bu neye benziyor4
- özgür irade2
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- anın görüntüsü20
- uludağ sözlük evreni5
- rüştü reçber'in antalyalı olması3
- akpkkmhp2
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- kim bana beddua etti2
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
- ispartaspor2
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- siftah2
- franz kafka dönüşüm4
- franz kafka adolf hitler ve tesla ile rakı içmek3
- sözlükteki 10 kişiden 9unu hiç sevişmemiş olması2
- tarihi bir dönüm noktası olarak rexona'nın icadı2
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- yeni parti tüzüğü3
- hala akp diyenler7
- domuz çikolatası6
- çerçeve yasa35
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak5
- beyin ameliyatından çıktı ilkişi sözcü okumak oldu3

" hey hey hey hey;
bir zenci ve bir meksikali yuksek bir binanin uzerinde asili olarak dururlar sizce once hangisi duser?
- zenci mi?
- meksikali?
+ kimin umrunda?!?! ahahahahahaha"
seklinde olan espri anlayisidir.
bir de soyledir;
" bir gun b… devamını gör

türk futbolunun `evliya çelebi`'si olarak bilinen sempatik futbolcu. vakti zamanında anadolu'da oynamadığı takım kalmamıştır. 1972 yılında mali'nin bamako şehrinde doğmuştur.
türkiye'ye geldikten sonra müslümanlığı seçtikten sonra, türk vatandaşı … devamını gör

Son haftalarda sayıları bir hayli artmış tipitiplerdir. Sanki 50 liraya alıp giydiğini bilmiyoruz gibi bi havalar bi havalar.

bir diğer ismi de `roland garros` olan, mayıs ayında `paris`te yapılan dünyanın en prestijli tenis turnuvalarından biridir. toprak kortlarda yapılan bu turnuva diğer turnuvalara oranla daha çekişmeli ve zor geçer. paris seyircisinin biraz daha ateşli… devamını gör

hayattaki dengeyi mi tartar bu hayvanlar? hemen yanları başında bütün inekler göz kırpmadan boğazlanır. hiç endişe edilmez. ama bunlara hint halkı gözleri gibi bakarlar. zarar vermezler ve hindistan'da insanlar mutlu mesut yaşarlar. demek ki; inekler… devamını gör

tuvalette işlem tamamlandıktan sonra gerekli temizlik için kullanılan kağıttan temizlik aracıdır.[*]kağıttan temizlik aracı olmaz[/*]
(bkz)taharet(/bkz)

Hindistanlı filozof Sihizmin kurucusu 15. ve 16. yüzyıllarda yaşamış. Şu an Hint politikasına genelde sihler yön vermekte, Sihizm hinduizm ile islamiyeti sentezleyen bir dindir kast sistemine karşı çıkmıştır.

100 bin liradan başlayan 1 sezonluk fiyatlar. Vip loca 1 buçuk trilyon eski parayla. Vay anasını. Bu Lazlar çıldırmış olmalı.
(img:#1691430)

Fenerbahçe divan kurulu başkanı vefa küçük'ün efsane cümlesi. Gerçekten iyi boşaldılar.
Edit: Link eklendi. 1:16
https://youtu.be/Jyw-88JMI_Q

Soignon keçi sütünden yapılan Fransanın en meşhur peyniridir. Keçi peyniri yüksek protein ve enerji içerir.
Kahvaltıların yanısıra yemek ve salatalarda da kullanılabilir

Mangalı kadar güzel olmasa da efsane olan lezzettir.
Afedersiniz şuan 3 adet gömüyorum.
(img:#1517414)
(img:#1517417)
(img:#1517418)

Yüce yaratıcının kendilerine bahşettiği mükemmel detay. Benim taşağımdan daha karizmatik duruyor mesela. Açık ve net.
(img:#1653481)
(img:#1653482)
(img:#1653483)

vietnam'ın ankarasıdır.
ho chi minh'ten hem daha az nüfusa hem daha az kültürel mirasa hem de daha az eğlence hayatına sahiptir. bu yüzden ho chi minh'e de vietnam'ın istanbul'u diyebiliriz.

Mehmetçiğin yüzünün tahriş olmasını istemeyen tsk'nın askerlerine yapmış olduğu küçük jest. Genelde Philips marka tıraş makinesi dağıtılır. Arada Braun da veriliyor. Şansa artık.

Benim dedemin dedesininki Ömer'miş. 1850'de doğmuş, 1936'da ölmüş. 1600 metre rakımda; 86 sene 2 ay 15 gün nefes alıp vermiş. Yine de Osmanlı-türkiye ortalamasının üzerinde.
Ayrıca:
(img:#1634014)