bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ılımlı islam5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı6
- hırvatistan8
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- sümer dili6
- anın görüntüsü14
- ortadoğu yerine batı asya demek2
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek3
- şanssız bir insan olmak4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- diyetteyken kitap okumak3
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- yunanistan29
- ak parti2
- iq testi4
- kadir mısıroğlu3
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- türk ateisti7
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- almanya11
- en köylü özelliğiniz4
- belçika4
- en son aldığınız iltifat14
- yanık akrep dumanı çekmek5
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- volvo v702
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- zorunlu eğitim7
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- sidretü l münteha4
- sözlük çok bozdu3
- irmik helvası vs un helvası18
- ali vefa7
- çomar müzikleri3

" hey hey hey hey;
bir zenci ve bir meksikali yuksek bir binanin uzerinde asili olarak dururlar sizce once hangisi duser?
- zenci mi?
- meksikali?
+ kimin umrunda?!?! ahahahahahaha"
seklinde olan espri anlayisidir.
bir de soyledir;
" bir gun b… devamını gör

türk futbolunun `evliya çelebi`'si olarak bilinen sempatik futbolcu. vakti zamanında anadolu'da oynamadığı takım kalmamıştır. 1972 yılında mali'nin bamako şehrinde doğmuştur.
türkiye'ye geldikten sonra müslümanlığı seçtikten sonra, türk vatandaşı … devamını gör

Son haftalarda sayıları bir hayli artmış tipitiplerdir. Sanki 50 liraya alıp giydiğini bilmiyoruz gibi bi havalar bi havalar.

bir diğer ismi de `roland garros` olan, mayıs ayında `paris`te yapılan dünyanın en prestijli tenis turnuvalarından biridir. toprak kortlarda yapılan bu turnuva diğer turnuvalara oranla daha çekişmeli ve zor geçer. paris seyircisinin biraz daha ateşli… devamını gör

hayattaki dengeyi mi tartar bu hayvanlar? hemen yanları başında bütün inekler göz kırpmadan boğazlanır. hiç endişe edilmez. ama bunlara hint halkı gözleri gibi bakarlar. zarar vermezler ve hindistan'da insanlar mutlu mesut yaşarlar. demek ki; inekler… devamını gör

tuvalette işlem tamamlandıktan sonra gerekli temizlik için kullanılan kağıttan temizlik aracıdır.[*]kağıttan temizlik aracı olmaz[/*]
(bkz)taharet(/bkz)

Hindistanlı filozof Sihizmin kurucusu 15. ve 16. yüzyıllarda yaşamış. Şu an Hint politikasına genelde sihler yön vermekte, Sihizm hinduizm ile islamiyeti sentezleyen bir dindir kast sistemine karşı çıkmıştır.

100 bin liradan başlayan 1 sezonluk fiyatlar. Vip loca 1 buçuk trilyon eski parayla. Vay anasını. Bu Lazlar çıldırmış olmalı.
(img:#1691430)

Fenerbahçe divan kurulu başkanı vefa küçük'ün efsane cümlesi. Gerçekten iyi boşaldılar.
Edit: Link eklendi. 1:16
https://youtu.be/Jyw-88JMI_Q

Soignon keçi sütünden yapılan Fransanın en meşhur peyniridir. Keçi peyniri yüksek protein ve enerji içerir.
Kahvaltıların yanısıra yemek ve salatalarda da kullanılabilir

Mangalı kadar güzel olmasa da efsane olan lezzettir.
Afedersiniz şuan 3 adet gömüyorum.
(img:#1517414)
(img:#1517417)
(img:#1517418)

Yüce yaratıcının kendilerine bahşettiği mükemmel detay. Benim taşağımdan daha karizmatik duruyor mesela. Açık ve net.
(img:#1653481)
(img:#1653482)
(img:#1653483)

vietnam'ın ankarasıdır.
ho chi minh'ten hem daha az nüfusa hem daha az kültürel mirasa hem de daha az eğlence hayatına sahiptir. bu yüzden ho chi minh'e de vietnam'ın istanbul'u diyebiliriz.

Mehmetçiğin yüzünün tahriş olmasını istemeyen tsk'nın askerlerine yapmış olduğu küçük jest. Genelde Philips marka tıraş makinesi dağıtılır. Arada Braun da veriliyor. Şansa artık.

Benim dedemin dedesininki Ömer'miş. 1850'de doğmuş, 1936'da ölmüş. 1600 metre rakımda; 86 sene 2 ay 15 gün nefes alıp vermiş. Yine de Osmanlı-türkiye ortalamasının üzerinde.
Ayrıca:
(img:#1634014)