bugün
D
danbo9 yıl önce
beraber meyve suyu içmek istenilen yazarlar
atom olursa daha iyi olur. sonrası için tabi. ha bir de tek pipet olsun. döneriz. ~swh~
D
danbo9 yıl önce
entry silmek
tamamen yukarıdakilerin keyfiyetiyle alakalı bir durum. sözlük büyüdükçe farklı ses ve istek artacaktır elbet, bununla beraber sözlüğün sundukları da artmalıdır.silmek değildir çözümü, sorumluluk almamaktadır.
D
danbo9 yıl önce
marsa ilk biz gideceğiz
Boeing CEO'su Dennis Muilenberg sözüdür. Mars'a ayak basacak ilk insanların Boeing imzalı bir roket üzerinde taşınacağını belirtmiş. ilk insanlı Mars görevleri için gösterdiği tarihse 2024 müş. http://www.donanimhaber.com/uzay/haberleri/Boeing-CEO… devamını gör
D
danbo9 yıl önce
tschaarjavaan
mükemmel resim yeteneği olan yeni sözlük yazarı. hoşgeldin, saygılar.
D
danbo9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
D
danbo9 yıl önce
en son kopyalananan yazı
"piercing" kelimesidir.
D
danbo9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
danbo9 yıl önce
bir eşya olsan hangi eşya olurdun
(bkz: sarj makinasi)
D
danbo9 yıl önce
bir eşya olsan hangi eşya olurdun
(bkz: sarj makinasi)
D
danbo9 yıl önce
üstünü güzel ört diyen sözlük erkeği
soğuğu derinden hissettiğiniz bu gecede, uyumaya karar vermişsinizdir. Sözlükte bulunan bir beye, uyuyacağınızı söylemişsinizdir. Sözlük beyi de size sarılarak, sizi ısıtmanın hayalini kurmuş fakat mesafelerden dolayı sadece "üstünü güzel ört." Diy… devamını gör
D
danbo9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
D
danbo9 yıl önce
dertleşmek istenilen dizi karakterleri
leyla ile mecnundaki ismail abidir. poyraz karayeldeki albay amcadir.
D
danbo9 yıl önce
balkanlardan gelen soğuk hava dalgası
yurdum topraklarini bir turlu rahat birakmayan hava dalgasidir.kar,yagmur,sogugun sebebidir.
D
danbo9 yıl önce
cuma gecesi evde oturan ezik ve yalnız insan
her cuma aynı monotonluğu yaşayan insandır.
D
danbo9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
D
danbo9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
danbo9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
D
danbo9 yıl önce
geceye bir rahat bırak
(img:#916082) böyle bir ortamda bile keyfine düşkün olan rahatlar var. bu fotoğraftaki kişiyi ne zaman görsem resident evel 3 teki, tırın içindeki adamın üzerine 100lerce zombi gelirken, o anda bile sigarayı keyifle çekişi geliyor. filmin 6 se… devamını gör
D
danbo9 yıl önce
odaya girip akp döneminde olmuştur diyen cin
Politik cindir.
D
danbo10 yıl önce
bindiğiniz en pahalı araba
oturduğum ev fiyatıyla aynı. belki de araba daha pahalı. bizim boss'un arabası. ulan bana sordu çalışanlar 90 dır herhalde dedim. neredeyse 3 katıymış. 240 bin. ebenin dedirtti. (img:#1075815)
D
danbo10 yıl önce
coca cola
koyu renkli, karamel aromalı, asitli kola içeceği markası. fazla kullanımı ülser'e yol açabilir.
D
danbo10 yıl önce
okumadan seri oy veren yazar
vereceği oy bir boka yaramayan yazardır. hay amk okumadan oylama nedir ya? az akıllı olun.
D
danbo10 yıl önce
dağ ve yıldız
(img:#1069837) yeryüzünden bakarsak, tabi ki dağlar büyük. dağların o uzayıp giden etekleri, dünyanın en yüksek noktaları dağlar... her şeyde en yüksek nokta zirveler... yıldızlarsa gökte bir nokta kadar, bazense kısmen görünecek kadar küçük. üstel… devamını gör
D
danbo10 yıl önce
ubuntu 16 04
yeni çıkmış olan linux işletim sistemi. (virüssüz bir hayata merhaba) ben pek anlamam ama meraklıyımdır. sildim windows'u ve ubuntu'yu kurdum. steam yüklemek program yüklemek çok zor geldi. sadece film izlemeye veya yazı yazmaya yarıyordu. şu aralar… devamını gör
© copyright 2005 - 2026