bugün
- bu koyden olsam ne olacak14
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- çaylak yapın beni11
- ama ben bipolarım10
- dinlerin yalan olması14
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı14
- sihirli annem izleyen erkek4
- bkono4
- ay kavga var galiba6
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- sözlük kızları adam mıdır6
- sarapci koala76
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- her fikre saygı duyulmalı mıdır3
- yazım hataları4
- katatespizartmasi10
- sözlükte zorbalanınca ne yapıyorsunuz3
- kavga eden yazarlar5
- testo taylan true ziyareti2
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi3
- türkiye savaşa girecek5
- adam olan sözünü tutar2
- 30 ağustos zafer bayramı19
- ay diyen ekek4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- sözlükteki linç kültürü4
- hadsiz insan3
- boşnaklar2
- anayasa değişikliği4
- sürekli gülen insan2
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- morkstar3
- arkadaşlar bakar mısınız2
- ilkay gündoğan5
- anın görüntüsü21
- sözlük influencerı3
- acı kıyaslamak5
- balığın üstüne konulan limon2
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- soğan yiyen kız6
- motor yağı6
- incil vahiy9
- muslettin amca3
- mutlu ama tekerlek olsun4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- akşam akşam canın çupra çekmesi2
- johnny depp vs ville valo2
- birader yazarlar2
- hem okuyup hem yönetmek2
- dinsizlik modası3
entry'ler (530)
kendiyle övünmeyi en çok hak eden ırk ile kendiyle en çok övünen ırk farklıdır. unutulmamalıdır ki kendiyle övünmeyi en çok hakedenler, kendiyle en az övünen; övünmekten ziyade ileriye dönük fikirler ve eylemler içersinde olan ırklardır. Kaldı ki her her insan aynı değeri taşır. kimse ırkından ötürü yargılanamaz.
bir dakika lütfen. etrafında onlarca yalancı ve kendini bilmez erkekler olan kızlarımız var, bir o kadar da kendini bilmez ve yalancı kızlarla etrafı dolu erkekler. bunların arasında erdemlerini muhafaza etmeyi başarabilmiş veya mücadele verenlerimiz de var. ayrıca belirtmek isterim ki en önemli noktsa ise bu kalabalığın içinde uyum sağlamak ve yaşayabilmek adına rol yapanlarımız da var. dış baskılardan bıkmış, kandırılmaktan yorulmuşlarımız var. bu yüzden rollerimiz var ve zamanın birinde karşımıza gerçekten böyle güzel insanlar çıktığında ise maskelerimizi fırlatanlarımız da var. güzel olan şeyler hepimizin içinde var arkadaşlarım. biz güzelliklerimizi maskeledik; kötülüklerimize maskeler takmadık. içimizde bir kötü büyüttüğümüz düşüncesiyle her geçen gün kendini anlamakta zorluk çeken nesiller yetişiyor. lütfen dürüstlük, merhamet, adalet ve nefsini bilmek gibi erdemleri özümüzde hep mevcut olan bir ışıktan farksız görmeyin.
Ölüm bir anlıktır fakat ölüm korkusu, bir ömür sürer ve yavaş yavaş çürütür.
kafanda kurduğun, düşlediğin gibi değil; kendisi gibi olmalı. insan ne istediğini bilmez. kendini dahi bilmezken aradığını bulduğunu sandığında ve sonrasında asıl aradığının o olmadığını anladığında, önce saygısını sonra da sevgisini yitirmeye başlar.
toplumun bir olay hakkındaki görüşünü dile getirecek kişinin ilk karar sözüdür.
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
Ortalığı karıştırmak için, kin ve öfke duyulmasını sağlamak için söylenen pis sözlerdir.
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
gecenin ilerleyen saatlerinde, sevgilisinin bileklerini yatağa kelepçeleyip sert müzik ve sert ışıklar eşliğinde dans edecek sevgilidir.
bir kadın tarafından erkeklere online ayar çekme metodu.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
kendisini ne olarak gördüğünü merak ettiğim erkektir.
Kelimelerle ifade edilemeyen duygular bütünü.
(Evet / Hayır)' cılar buraya da mı dolmuşlar?
" şimdiki aklım olsa " evet her insanın ömründe çok defa kullandığı bir repliktir. zamanı geri dönderebilseler bile yine aynı şeyi yaparlar oysa. o yüzden fuzuli bir replikti.
neydi tanrı? Yaratılmamış olandı. Öyleyse tanrının yarattığına tanrı denmez. küçük düşünüp, yanlış sorular sormaktasınız.
Hiçbirşeye.
Ne senden geçerim, ne meyhaneden.
Şimdi sitelerin çoğunda israilin yaptığı hareket kınanmakta ve boykot edilmeye çalışılmakta. Bir anlık duyguyla gürleyip de sokaklara fırlayıp eylemler yapıp ondan sonra güneşten bunalıp buz gibi coca-cola içen boykotcuzadelerimiz var. sorarım size bu gece acaba kaç kişi evine giderken israile ait markalı şeylerden almadan gidecek ? bir sır vereyim mi ? bugun de milyonlarca ürün satacak türkiye de israil. bir sır daha vereyim mi ? bu şekilde reklamlarını bedavaya getiriyorlar. boykot dediğiniz şeyi gerçekleştirebilmek kolay değil. kentleşmeler yoğun ve insanlar market alışverişleri ile hayattalar. köyde tarlada ekini yok ki toplasın da yesin. hadi yese bile %40 dan fazlası israil tohumu gübresi ile oluyor bunların. peki ya kenttekiler ne yapacak ? en büyük sırrı veriyorum şimdi... israil markalarını satın almadan 3 hafta yaşayamayacak bir hale getirildik.
James Horner - Son Mohikan