bugün
- eşitlik mi özgürlük mü8
- kartoncu birader vs erecto bey3
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- yaşlandığının farkına varmak9
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- namaz5
- kedi5
- 11 ağustos 20262
- eva mendes2
- müzik dinlemek5
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- ekşi sözlük referans17
- adavet2
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı5
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- sözlüğün çok durgun olması6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- mekke anlaşması20
- iki arada bir derede kalmak2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- özgür özel7
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- 2000 doğumlu kızlar6
- ekonomi16
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- baliye balayına gitme ezikliği4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- ulu parti5
- meis2
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- türkiye11
entry'ler (530)
kendiyle övünmeyi en çok hak eden ırk ile kendiyle en çok övünen ırk farklıdır. unutulmamalıdır ki kendiyle övünmeyi en çok hakedenler, kendiyle en az övünen; övünmekten ziyade ileriye dönük fikirler ve eylemler içersinde olan ırklardır. Kaldı ki her her insan aynı değeri taşır. kimse ırkından ötürü yargılanamaz.
bir dakika lütfen. etrafında onlarca yalancı ve kendini bilmez erkekler olan kızlarımız var, bir o kadar da kendini bilmez ve yalancı kızlarla etrafı dolu erkekler. bunların arasında erdemlerini muhafaza etmeyi başarabilmiş veya mücadele verenlerimiz de var. ayrıca belirtmek isterim ki en önemli noktsa ise bu kalabalığın içinde uyum sağlamak ve yaşayabilmek adına rol yapanlarımız da var. dış baskılardan bıkmış, kandırılmaktan yorulmuşlarımız var. bu yüzden rollerimiz var ve zamanın birinde karşımıza gerçekten böyle güzel insanlar çıktığında ise maskelerimizi fırlatanlarımız da var. güzel olan şeyler hepimizin içinde var arkadaşlarım. biz güzelliklerimizi maskeledik; kötülüklerimize maskeler takmadık. içimizde bir kötü büyüttüğümüz düşüncesiyle her geçen gün kendini anlamakta zorluk çeken nesiller yetişiyor. lütfen dürüstlük, merhamet, adalet ve nefsini bilmek gibi erdemleri özümüzde hep mevcut olan bir ışıktan farksız görmeyin.
Ölüm bir anlıktır fakat ölüm korkusu, bir ömür sürer ve yavaş yavaş çürütür.
kafanda kurduğun, düşlediğin gibi değil; kendisi gibi olmalı. insan ne istediğini bilmez. kendini dahi bilmezken aradığını bulduğunu sandığında ve sonrasında asıl aradığının o olmadığını anladığında, önce saygısını sonra da sevgisini yitirmeye başlar.
toplumun bir olay hakkındaki görüşünü dile getirecek kişinin ilk karar sözüdür.
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
Ortalığı karıştırmak için, kin ve öfke duyulmasını sağlamak için söylenen pis sözlerdir.
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
gecenin ilerleyen saatlerinde, sevgilisinin bileklerini yatağa kelepçeleyip sert müzik ve sert ışıklar eşliğinde dans edecek sevgilidir.
bir kadın tarafından erkeklere online ayar çekme metodu.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
kendisini ne olarak gördüğünü merak ettiğim erkektir.
Kelimelerle ifade edilemeyen duygular bütünü.
(Evet / Hayır)' cılar buraya da mı dolmuşlar?
" şimdiki aklım olsa " evet her insanın ömründe çok defa kullandığı bir repliktir. zamanı geri dönderebilseler bile yine aynı şeyi yaparlar oysa. o yüzden fuzuli bir replikti.
neydi tanrı? Yaratılmamış olandı. Öyleyse tanrının yarattığına tanrı denmez. küçük düşünüp, yanlış sorular sormaktasınız.
Hiçbirşeye.
Ne senden geçerim, ne meyhaneden.
Şimdi sitelerin çoğunda israilin yaptığı hareket kınanmakta ve boykot edilmeye çalışılmakta. Bir anlık duyguyla gürleyip de sokaklara fırlayıp eylemler yapıp ondan sonra güneşten bunalıp buz gibi coca-cola içen boykotcuzadelerimiz var. sorarım size bu gece acaba kaç kişi evine giderken israile ait markalı şeylerden almadan gidecek ? bir sır vereyim mi ? bugun de milyonlarca ürün satacak türkiye de israil. bir sır daha vereyim mi ? bu şekilde reklamlarını bedavaya getiriyorlar. boykot dediğiniz şeyi gerçekleştirebilmek kolay değil. kentleşmeler yoğun ve insanlar market alışverişleri ile hayattalar. köyde tarlada ekini yok ki toplasın da yesin. hadi yese bile %40 dan fazlası israil tohumu gübresi ile oluyor bunların. peki ya kenttekiler ne yapacak ? en büyük sırrı veriyorum şimdi... israil markalarını satın almadan 3 hafta yaşayamayacak bir hale getirildik.
James Horner - Son Mohikan