bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- rus kadınla evlenir misiniz7
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak2
- okan buruk9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- dm yazarlığı9
- bakarız diyen erkek17
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- polis çevirmesi2
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- serhat kılıç28
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı15
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız2
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- 0 0 710
- recep tayyip erdoğan14
- gece gece bamya yenir mi5
- cübbeli ahmet hoca9
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- gta 78
- yasa dışı bahis operasyonunda 17 tutuklama2
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması4
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- dereden altın bulmak5
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- uğurcan çakır4
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- hala açılacak başlık bulunması4
- sırlar denizi5
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan2
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- anın görüntüsü27
- tacettin libosoglu3
- gocu34
entry'ler (530)
kendiyle övünmeyi en çok hak eden ırk ile kendiyle en çok övünen ırk farklıdır. unutulmamalıdır ki kendiyle övünmeyi en çok hakedenler, kendiyle en az övünen; övünmekten ziyade ileriye dönük fikirler ve eylemler içersinde olan ırklardır. Kaldı ki her her insan aynı değeri taşır. kimse ırkından ötürü yargılanamaz.
bir dakika lütfen. etrafında onlarca yalancı ve kendini bilmez erkekler olan kızlarımız var, bir o kadar da kendini bilmez ve yalancı kızlarla etrafı dolu erkekler. bunların arasında erdemlerini muhafaza etmeyi başarabilmiş veya mücadele verenlerimiz de var. ayrıca belirtmek isterim ki en önemli noktsa ise bu kalabalığın içinde uyum sağlamak ve yaşayabilmek adına rol yapanlarımız da var. dış baskılardan bıkmış, kandırılmaktan yorulmuşlarımız var. bu yüzden rollerimiz var ve zamanın birinde karşımıza gerçekten böyle güzel insanlar çıktığında ise maskelerimizi fırlatanlarımız da var. güzel olan şeyler hepimizin içinde var arkadaşlarım. biz güzelliklerimizi maskeledik; kötülüklerimize maskeler takmadık. içimizde bir kötü büyüttüğümüz düşüncesiyle her geçen gün kendini anlamakta zorluk çeken nesiller yetişiyor. lütfen dürüstlük, merhamet, adalet ve nefsini bilmek gibi erdemleri özümüzde hep mevcut olan bir ışıktan farksız görmeyin.
Ölüm bir anlıktır fakat ölüm korkusu, bir ömür sürer ve yavaş yavaş çürütür.
kafanda kurduğun, düşlediğin gibi değil; kendisi gibi olmalı. insan ne istediğini bilmez. kendini dahi bilmezken aradığını bulduğunu sandığında ve sonrasında asıl aradığının o olmadığını anladığında, önce saygısını sonra da sevgisini yitirmeye başlar.
toplumun bir olay hakkındaki görüşünü dile getirecek kişinin ilk karar sözüdür.
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
Ortalığı karıştırmak için, kin ve öfke duyulmasını sağlamak için söylenen pis sözlerdir.
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
gecenin ilerleyen saatlerinde, sevgilisinin bileklerini yatağa kelepçeleyip sert müzik ve sert ışıklar eşliğinde dans edecek sevgilidir.
bir kadın tarafından erkeklere online ayar çekme metodu.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
kendisini ne olarak gördüğünü merak ettiğim erkektir.
Kelimelerle ifade edilemeyen duygular bütünü.
(Evet / Hayır)' cılar buraya da mı dolmuşlar?
" şimdiki aklım olsa " evet her insanın ömründe çok defa kullandığı bir repliktir. zamanı geri dönderebilseler bile yine aynı şeyi yaparlar oysa. o yüzden fuzuli bir replikti.
neydi tanrı? Yaratılmamış olandı. Öyleyse tanrının yarattığına tanrı denmez. küçük düşünüp, yanlış sorular sormaktasınız.
Hiçbirşeye.
Ne senden geçerim, ne meyhaneden.
Şimdi sitelerin çoğunda israilin yaptığı hareket kınanmakta ve boykot edilmeye çalışılmakta. Bir anlık duyguyla gürleyip de sokaklara fırlayıp eylemler yapıp ondan sonra güneşten bunalıp buz gibi coca-cola içen boykotcuzadelerimiz var. sorarım size bu gece acaba kaç kişi evine giderken israile ait markalı şeylerden almadan gidecek ? bir sır vereyim mi ? bugun de milyonlarca ürün satacak türkiye de israil. bir sır daha vereyim mi ? bu şekilde reklamlarını bedavaya getiriyorlar. boykot dediğiniz şeyi gerçekleştirebilmek kolay değil. kentleşmeler yoğun ve insanlar market alışverişleri ile hayattalar. köyde tarlada ekini yok ki toplasın da yesin. hadi yese bile %40 dan fazlası israil tohumu gübresi ile oluyor bunların. peki ya kenttekiler ne yapacak ? en büyük sırrı veriyorum şimdi... israil markalarını satın almadan 3 hafta yaşayamayacak bir hale getirildik.
James Horner - Son Mohikan