bugün
- cem yılmaz5
- 30 ağustos zafer bayramı10
- mustafa kemal atatürk6
- tom holland5
- ingilizler5
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- türk hava yolları2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- sarapci koala73
- gebze fm3
- online yazar sayısında azalma2
- rafael leao31
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek2
- radyo fenerbahçe2
- güne bir atatürk sözü bırak2
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- salih mirzabeyoğlu5
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- tai lung36
- menzil cemaati ne üretiyor7
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- velvet23
- fenerbahçe23
- para harcamayı sever misiniz6
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye18
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- bir şey soracağım5
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- melih gökçek6
- galatasaray8
- ateistlerin yaşama amacı28
- kapadokya27
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- hayatı dar eden aile4
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
entry'ler (530)
kendiyle övünmeyi en çok hak eden ırk ile kendiyle en çok övünen ırk farklıdır. unutulmamalıdır ki kendiyle övünmeyi en çok hakedenler, kendiyle en az övünen; övünmekten ziyade ileriye dönük fikirler ve eylemler içersinde olan ırklardır. Kaldı ki her her insan aynı değeri taşır. kimse ırkından ötürü yargılanamaz.
bir dakika lütfen. etrafında onlarca yalancı ve kendini bilmez erkekler olan kızlarımız var, bir o kadar da kendini bilmez ve yalancı kızlarla etrafı dolu erkekler. bunların arasında erdemlerini muhafaza etmeyi başarabilmiş veya mücadele verenlerimiz de var. ayrıca belirtmek isterim ki en önemli noktsa ise bu kalabalığın içinde uyum sağlamak ve yaşayabilmek adına rol yapanlarımız da var. dış baskılardan bıkmış, kandırılmaktan yorulmuşlarımız var. bu yüzden rollerimiz var ve zamanın birinde karşımıza gerçekten böyle güzel insanlar çıktığında ise maskelerimizi fırlatanlarımız da var. güzel olan şeyler hepimizin içinde var arkadaşlarım. biz güzelliklerimizi maskeledik; kötülüklerimize maskeler takmadık. içimizde bir kötü büyüttüğümüz düşüncesiyle her geçen gün kendini anlamakta zorluk çeken nesiller yetişiyor. lütfen dürüstlük, merhamet, adalet ve nefsini bilmek gibi erdemleri özümüzde hep mevcut olan bir ışıktan farksız görmeyin.
Ölüm bir anlıktır fakat ölüm korkusu, bir ömür sürer ve yavaş yavaş çürütür.
kafanda kurduğun, düşlediğin gibi değil; kendisi gibi olmalı. insan ne istediğini bilmez. kendini dahi bilmezken aradığını bulduğunu sandığında ve sonrasında asıl aradığının o olmadığını anladığında, önce saygısını sonra da sevgisini yitirmeye başlar.
toplumun bir olay hakkındaki görüşünü dile getirecek kişinin ilk karar sözüdür.
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
--spoiler--
Efendim, bir zamanlar misyonu, vizyonu ve değerleri olan bu sözlük şimdi ne halde? propaganda dolu işler çeviriyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. kanayan yaraları bile bile üstüne basıp, pirim yapıyorlar. onlar da yetmiyormuş gibi bile bile lades yapıp, kendilerinden ödün veriyorlar ya ne yazık ah bilseler.
--spoiler--
Ortalığı karıştırmak için, kin ve öfke duyulmasını sağlamak için söylenen pis sözlerdir.
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
(bkz: çıkarcı pezevenkler) *
gecenin ilerleyen saatlerinde, sevgilisinin bileklerini yatağa kelepçeleyip sert müzik ve sert ışıklar eşliğinde dans edecek sevgilidir.
bir kadın tarafından erkeklere online ayar çekme metodu.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
ikinci bir nokta ise, erkek bundan gurur duymalı.
kendisini ne olarak gördüğünü merak ettiğim erkektir.
Kelimelerle ifade edilemeyen duygular bütünü.
(Evet / Hayır)' cılar buraya da mı dolmuşlar?
" şimdiki aklım olsa " evet her insanın ömründe çok defa kullandığı bir repliktir. zamanı geri dönderebilseler bile yine aynı şeyi yaparlar oysa. o yüzden fuzuli bir replikti.
neydi tanrı? Yaratılmamış olandı. Öyleyse tanrının yarattığına tanrı denmez. küçük düşünüp, yanlış sorular sormaktasınız.
Hiçbirşeye.
Ne senden geçerim, ne meyhaneden.
Şimdi sitelerin çoğunda israilin yaptığı hareket kınanmakta ve boykot edilmeye çalışılmakta. Bir anlık duyguyla gürleyip de sokaklara fırlayıp eylemler yapıp ondan sonra güneşten bunalıp buz gibi coca-cola içen boykotcuzadelerimiz var. sorarım size bu gece acaba kaç kişi evine giderken israile ait markalı şeylerden almadan gidecek ? bir sır vereyim mi ? bugun de milyonlarca ürün satacak türkiye de israil. bir sır daha vereyim mi ? bu şekilde reklamlarını bedavaya getiriyorlar. boykot dediğiniz şeyi gerçekleştirebilmek kolay değil. kentleşmeler yoğun ve insanlar market alışverişleri ile hayattalar. köyde tarlada ekini yok ki toplasın da yesin. hadi yese bile %40 dan fazlası israil tohumu gübresi ile oluyor bunların. peki ya kenttekiler ne yapacak ? en büyük sırrı veriyorum şimdi... israil markalarını satın almadan 3 hafta yaşayamayacak bir hale getirildik.
James Horner - Son Mohikan