bugün
- erkeklerin akılsızlıkları9
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- köyde gece tuvalete gitmek4
- uzun süreli ilişkinin sırrı3
- 13 seçim kaybetmedim6
- aslan burcunun karakteristik özellikleri3
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma3
- hiç götü öpülmemiş kız siniri2
- berberlere zam gelmesi3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- ankara mı istanbul mu3
- topuklu ayakkabı5
- çok sıcaaaoooooooouuuuuu� �ğğğğğğğğğğ� �ğğğkk2
- sabah 6 30 alarmının felsefesi2
- napolyon'un bir sözü var2
- anlasana2
- lahmacun yiyenlerin kıro olması2
- 12 günlük bebeğimiz için dua talebi2
- mony tontana birader3
- depresyona girmeye karar vermek4
- bizim çocuklar başardı6
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- tansiyon ölçme aleti2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- biraderler kulübü4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- şu memelere bak6
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- nasipten öte köy yok2
- vincenzo montella14
- risale-i nur8
- hakan şükür2
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- montella salağı3
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- hurdacı geldi4
- göbeksiz kadın kalmaması7
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- güne bir şarkı bırak13
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
entry'ler (32)
nihayet. işte bu.
sık sık yaptığım eylem. geldiğim noktaya bakıyorum bir hiç. çok iyi bir maaşla iyi bir işe sahibim. ancak ilişkiler anlamında sıfırım.
ağlar. babam ağlamıştı annem öldüğünde. ağlamaz diye bir şey yok ki, yalan söylemeyin. insan olan ağlar.
benim. tamamen kel değilde saçı hafif dökülen, saçları çok kısa yapıp kirli sakal bırakmış erkeklere bayılıyorum. erkeksi geliyorlar.
bu adamın "komedyen" olduğu ve çuval dolusu para aldığı bir ülkede yaşıyoruz. işte sana türkiye'nin özeti.
seks. tek kelime ile seks. evet bayanlar işinizi iyi öğrenin gerisi kolaydır.
elbette kafkadır.
kendi değil de yükseleni akrep olan kadınlar çok tutkulu oluyorlar. her şeyi kafaya takıyorlar. kendimden biliyorum.
hoşlanmıyoruz. erkek istiyoruz. bir tane aslan erkeği bulduk o da bizden kaçtı arkadaş. şansa bak.
5 ay aradan sonra döneceğim şehrim. çok özledim.
neredesin erkek adam? sorusu da söylenmek istenen bir şeydir benim için. harbiden neredesin sen ya?...
çalıştığım rezil kurum. gelmeyin.
işimden istifa edip eskişehir'e döneceğim. henüz kimseye söylemedim.
bir kere yaptığım, doyamadığım ve unutamadığım müthiş şey. o kendini biliyor ve benden kaçıyor. eminim...
bazı insanların umurunda bile olmayan direniş. ben olayları takip ederken arkadaşım yanıma gelip "napıyon lan, olayları mı izliyon hala. boş ver olum dersine çalış sana ne olaylardan" diyor. şimdi kendisi de çalışmayı bıraktı ama dizi izliyor, iki dakika açıp bu ülkede neler oluyor diye bakmıyor. "bana ne istanbuldaki olaylardan" mantığında. insanların orada çocukları ölürken sen burada bize ne olaylardan dememelisin lan işte dememelisin.
işler güçler dizisindeki performansıyla tanıdığımdan olsa gerek, ciddi bir rolde düşünemediğim oyuncu.
halbuki o bir bulut olsamdaki öğretmenmiş, şaşırdım yahu.
yalnız ne kadar yazık bir durum ki işler güçlerde başrol olmasa biz yine fark edemeyecektik bu yetenekli insanları.
halbuki o bir bulut olsamdaki öğretmenmiş, şaşırdım yahu.
yalnız ne kadar yazık bir durum ki işler güçlerde başrol olmasa biz yine fark edemeyecektik bu yetenekli insanları.
hayatın daha iyi olabileceği az çok bilindiği halde o hayata başlamayı göze alamamanın bir sebebi. başka bir şehre gidilebilir, her yere her şeye alışılır ama geride bırakacağının istanbul olduğunu düşününce insan bir daha düşünür, sonra bir daha düşünür.
"evrim teorisi" adındaki budaklı odunla kafa patlatan aktivist.
odun budaklı, adam aktivist, karşısındakiler şaklaban;
netice,
zırıldayan hasta "ruhlar".
şahsen dayakçı kişiliğine ve odun indirmek suretiyle terbiye yöntemine sempatiyle bakamıyorum ama iş yapıyor.
sıkça söz edilen, dinsizin hakkında gelen imansız bu işte.
odun budaklı, adam aktivist, karşısındakiler şaklaban;
netice,
zırıldayan hasta "ruhlar".
şahsen dayakçı kişiliğine ve odun indirmek suretiyle terbiye yöntemine sempatiyle bakamıyorum ama iş yapıyor.
sıkça söz edilen, dinsizin hakkında gelen imansız bu işte.
5 saattir içinde bulunduğum durum. ortam güzel, bir anda çok değiştim, kendimi acayipman olgunlaşmış görüyorum, evet, evet.
müziğin abilerindendir. ben hiç kimseyi dinlerken bu kadar huzur dolmuyorum, bu kadar mutlu olup aynı anda bu kadar hüzünlenmiyorum. ömrümün geri kalan kısmında tek bir ''sanatçıyı'' dinleme hakkım olsa hiç düşünmeden kendisini seçerdim.