bugün

entry'ler (32)

thereceptivegamer

nihayet. işte bu.

intihar etmeyi düşünmek

sık sık yaptığım eylem. geldiğim noktaya bakıyorum bir hiç. çok iyi bir maaşla iyi bir işe sahibim. ancak ilişkiler anlamında sıfırım.

erkekler ağlar mı

ağlar. babam ağlamıştı annem öldüğünde. ağlamaz diye bir şey yok ki, yalan söylemeyin. insan olan ağlar.

kel erkeklerden hoşlanan kadın

benim. tamamen kel değilde saçı hafif dökülen, saçları çok kısa yapıp kirli sakal bırakmış erkeklere bayılıyorum. erkeksi geliyorlar.

atalay demirci

bu adamın "komedyen" olduğu ve çuval dolusu para aldığı bir ülkede yaşıyoruz. işte sana türkiye'nin özeti.

ilişkileri mükemmelleştiren detaylar

seks. tek kelime ile seks. evet bayanlar işinizi iyi öğrenin gerisi kolaydır.

en iyi yabancı yazar kimdir sorunsalı

elbette kafkadır.

akrep burcu kadını

kendi değil de yükseleni akrep olan kadınlar çok tutkulu oluyorlar. her şeyi kafaya takıyorlar. kendimden biliyorum.

kızlar ezik pısırık erkeklerden hoşlanır mı

hoşlanmıyoruz. erkek istiyoruz. bir tane aslan erkeği bulduk o da bizden kaçtı arkadaş. şansa bak.

eskişehir

5 ay aradan sonra döneceğim şehrim. çok özledim.

ben bu yazıyı ona yazdım

neredesin erkek adam? sorusu da söylenmek istenen bir şeydir benim için. harbiden neredesin sen ya?...

garanti bankası

çalıştığım rezil kurum. gelmeyin.

sözlük yazarlarının itirafları

işimden istifa edip eskişehir'e döneceğim. henüz kimseye söylemedim.

bir sözlük yazarıyla sevişmek

bir kere yaptığım, doyamadığım ve unutamadığım müthiş şey. o kendini biliyor ve benden kaçıyor. eminim...

28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi

bazı insanların umurunda bile olmayan direniş. ben olayları takip ederken arkadaşım yanıma gelip "napıyon lan, olayları mı izliyon hala. boş ver olum dersine çalış sana ne olaylardan" diyor. şimdi kendisi de çalışmayı bıraktı ama dizi izliyor, iki dakika açıp bu ülkede neler oluyor diye bakmıyor. "bana ne istanbuldaki olaylardan" mantığında. insanların orada çocukları ölürken sen burada bize ne olaylardan dememelisin lan işte dememelisin.

ahmet kural

işler güçler dizisindeki performansıyla tanıdığımdan olsa gerek, ciddi bir rolde düşünemediğim oyuncu.
halbuki o bir bulut olsamdaki öğretmenmiş, şaşırdım yahu.
yalnız ne kadar yazık bir durum ki işler güçlerde başrol olmasa biz yine fark edemeyecektik bu yetenekli insanları.

istanbul

hayatın daha iyi olabileceği az çok bilindiği halde o hayata başlamayı göze alamamanın bir sebebi. başka bir şehre gidilebilir, her yere her şeye alışılır ama geride bırakacağının istanbul olduğunu düşününce insan bir daha düşünür, sonra bir daha düşünür.

richard dawkins

"evrim teorisi" adındaki budaklı odunla kafa patlatan aktivist.
odun budaklı, adam aktivist, karşısındakiler şaklaban;
netice,
zırıldayan hasta "ruhlar".

şahsen dayakçı kişiliğine ve odun indirmek suretiyle terbiye yöntemine sempatiyle bakamıyorum ama iş yapıyor.

sıkça söz edilen, dinsizin hakkında gelen imansız bu işte.

32 yaşında olmak

5 saattir içinde bulunduğum durum. ortam güzel, bir anda çok değiştim, kendimi acayipman olgunlaşmış görüyorum, evet, evet.

hüsnü arkan

müziğin abilerindendir. ben hiç kimseyi dinlerken bu kadar huzur dolmuyorum, bu kadar mutlu olup aynı anda bu kadar hüzünlenmiyorum. ömrümün geri kalan kısmında tek bir ''sanatçıyı'' dinleme hakkım olsa hiç düşünmeden kendisini seçerdim.
© copyright 2005 - 2026