bugün
- kolye123
- billie eilish'in memeleri6
- at6
- lale9
- var olmak için ne yaptınız12
- pıtı atma4
- brezilya7
- duayı bencil bir iş haline getirmek4
- z kusagi3
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı21
- gül7
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver8
- yüzde 50 burslu psikoloji bölümü kazanmak12
- sevgili nedir7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması6
- kaplan17
- başka birinin ayağını yalamış erkekle evlenmek7
- fil8
- sözlük obezlerinin fotoğrafları10
- aslan15
- kötüyü alaşağı etmek3
- inançsızlığınız ve akıl almaz gecikmeniz2
- hatay usulü soslu döner2
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- evi ev yapan şeyler14
- elma5
- kırgızistan3
- makinelerin zihnimizi okuyabilmesi5
- gece gece sinirlenmek2
- çocukları okumaya erken başlatmak2
- bileklik19
- dizel araba yüzünden hayattan soğumak2
- zebra7
- nick vermeden bir yazara seslen9
- sarı teker kim sorunsalı8
- ankara8
- 17 ekim 2026 fenerbahçe alanyaspor maçı9
- amerika birleşik devletleri6
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı4
- cemil tugay4
- ona bir şey söyle10
- muz2
- yaşlanınca yalnız kalmamak için evlenmek3
- odanız sade mi olsun yaratıcı mı4
- fenerbahçe18
- yağmur yağdığında çırıl çıplak sokağa çıkmak3
- timsah9
- futbol18
- gece 23 30 da son ses müzik çalan komşu3
- galatasaray19
entry'ler (66)
Uzun boylular sprint koşuda kötüdür teorisini çürüten adam.100 ve 200 metrede dünyanın en iyi koşucusudur.
biraz çekingen erkektir.tabi daha yeni sevgili olmuşsalar normal kabul edilebilir.
ideal erkek boyunun biraz üstüdür.Biraz uzun olmanın bir zararı olmaz zaten.Zaman zaman işe yarabilecekbir şey.Perde takma olsun basketbol oynama olsun karizmaya artı puan katma olsun.
Fenerlilerin günlerdir beklediği.O gün hayatı fanatikler için durduracak ve büyük ihtimalle fenerbahçenin tur atlayacağı maç.
Benim hiç rastlamadığım "nerde böyle diyen kızlar, bana neden hiç denk gelmez" dedirten var olduğuna inandığım kız çeşitidir.
Bugün 20 yaş altı milli takım maçını izlerken tanıdığım tek oyuncu olduğu için onu daha dikkatli izledim.Top kotrolü gerçekten çok üst düzeyde paslarıda çok iyi.5-6 yıl sonra milli takımın ortasahasının banko ismi olabilir.
Benim şahsi düşünceme göre maradonadan spnraki gelmiş geçmiş en iyi ikinci futbolcu.
4 yıl önceki takımının teknik direktörü onun hakkında takımın en yavaş oyucusu demiş.Şimdi ise en hızlı oyunculardan.Hızın çalışarak geliştirilebildiğini bize gösteren adam.Bu olaydan sonrada bir maçta 3 frikik gölü atarak frikikte çalışarak geliştirebilir düşüncesini kabul ettiren oyuncu.Büyük adam.
Eski sevgilimden hala bir mesaj gelmemesi gibi de bir gerçek var.
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü hamit evli diye biliyorum ben.
Aslında böyle birşey var 20 tne madde sayabilirim ama kızdan kıza değişir bunlar bazı kızlar iyi davranır bazıları kötü bazıları ilgi göstermez vs.. Genelleme yapmak doğru değil.
bana aşık olduğunu düşündüğüm ya da daha doğru bi tabirle öyle olma ihtimali olan kızın bana bi çok iyi bi çok soğuk davranması durumuna hiç anlam verememişidir. bu durumda bana olan duygularının ne olduğunu hiç kestiremiyorum çok kötü bi durum.
türk malı dizisi bu konuda açık ara zirvede bence.
Her gün girip o gece oynanan tüm maçların özetlerini izlediğim site. Ajanspor ile anlaştığı için maç özeti izleme seçeneği yoktu. Eski orjinal halinde kullanıyorum. Özetleri eklerseler ilerde türkçe kullanabilirim.
sokak basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. olaylı harlem sokaklarından diğer efsane sokak basketbolcuları gibi adam vurda ya da uyuşturucu kullanmaktan başı derde girmeden kendini nba'e atmayı becerebilmiş basketbolcu. gerçek ismi rafer alston sokaklardaki bir diğer lakabıda the point god'dır.
basketbolu bırakması gereken pivottur. 165lik oyuncuların bile smaç basıtğı bir zamanda smaç basamıyosa boşuna zaman kaybetmesin bıraksın yani herkes için en hayırlısı olur.
o bu ligin en atlet oyunucularından birisi. en iyi zıplayan görsel olarkata en iyi smaçları basan kişi o ve 9 yıldır bu ligde olmasına rağmen smaç yarışmasına katılmamasını o yarışmayı önemsememesine bağlıyorum.
one diractiondan nefret ediyorum, onu dinleyenlerdende nefret ediyorum, ve bu gruba özenenlerin olduğunu öğrenince onlardanda nefret ettiğimi farkettim şuan.
haftada 1 gün sivil gidilerek denenen ilerdede yürürlüğe koyulmasını beklediğim sistem. ben zaten üniformayı hep saçma bulmuşumdur. herkesin aynı şeyi giymesi iyi bir şey değil lisede mesela. o yaştaki kişilerin kendi tarzlarını oluşturmak için en uygu yaşlarıdır. bu yaşlarda mutlaka sivil gidilmeli diye düşünüyorum.