bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- dinlerin yalan olması14
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- şu an hissedilen duygu7
- sarapci koala77
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- çaylak yapın beni11
- sarı torba6
- soğan yiyen kız11
- gecenin şarkısı6
- ama ben bipolarım10
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- 30 ağustos zafer bayramı19
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- s'i l v'e r m'i s t8
- 15 temmuz yalanı5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- tai lung44
- ay kavga var galiba6
- morkstar4
- rafael leao34
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- incil vahiy9
- katatespizartmasi10
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- sözlük kızları adam mıdır5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- yalnızlık4
- kavga eden yazarlar5
- enayimiknatisii4
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- türkiye savaşa girecek5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- türklerin türkiye de asimile olması8
- sihirli annem izleyen erkek4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- anın görüntüsü21
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- motor yağı6
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- damdan düşer gibi3
entry'ler (66)
Uzun boylular sprint koşuda kötüdür teorisini çürüten adam.100 ve 200 metrede dünyanın en iyi koşucusudur.
biraz çekingen erkektir.tabi daha yeni sevgili olmuşsalar normal kabul edilebilir.
ideal erkek boyunun biraz üstüdür.Biraz uzun olmanın bir zararı olmaz zaten.Zaman zaman işe yarabilecekbir şey.Perde takma olsun basketbol oynama olsun karizmaya artı puan katma olsun.
Fenerlilerin günlerdir beklediği.O gün hayatı fanatikler için durduracak ve büyük ihtimalle fenerbahçenin tur atlayacağı maç.
Benim hiç rastlamadığım "nerde böyle diyen kızlar, bana neden hiç denk gelmez" dedirten var olduğuna inandığım kız çeşitidir.
Bugün 20 yaş altı milli takım maçını izlerken tanıdığım tek oyuncu olduğu için onu daha dikkatli izledim.Top kotrolü gerçekten çok üst düzeyde paslarıda çok iyi.5-6 yıl sonra milli takımın ortasahasının banko ismi olabilir.
Benim şahsi düşünceme göre maradonadan spnraki gelmiş geçmiş en iyi ikinci futbolcu.
4 yıl önceki takımının teknik direktörü onun hakkında takımın en yavaş oyucusu demiş.Şimdi ise en hızlı oyunculardan.Hızın çalışarak geliştirilebildiğini bize gösteren adam.Bu olaydan sonrada bir maçta 3 frikik gölü atarak frikikte çalışarak geliştirebilir düşüncesini kabul ettiren oyuncu.Büyük adam.
Eski sevgilimden hala bir mesaj gelmemesi gibi de bir gerçek var.
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü hamit evli diye biliyorum ben.
Aslında böyle birşey var 20 tne madde sayabilirim ama kızdan kıza değişir bunlar bazı kızlar iyi davranır bazıları kötü bazıları ilgi göstermez vs.. Genelleme yapmak doğru değil.
bana aşık olduğunu düşündüğüm ya da daha doğru bi tabirle öyle olma ihtimali olan kızın bana bi çok iyi bi çok soğuk davranması durumuna hiç anlam verememişidir. bu durumda bana olan duygularının ne olduğunu hiç kestiremiyorum çok kötü bi durum.
türk malı dizisi bu konuda açık ara zirvede bence.
Her gün girip o gece oynanan tüm maçların özetlerini izlediğim site. Ajanspor ile anlaştığı için maç özeti izleme seçeneği yoktu. Eski orjinal halinde kullanıyorum. Özetleri eklerseler ilerde türkçe kullanabilirim.
sokak basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. olaylı harlem sokaklarından diğer efsane sokak basketbolcuları gibi adam vurda ya da uyuşturucu kullanmaktan başı derde girmeden kendini nba'e atmayı becerebilmiş basketbolcu. gerçek ismi rafer alston sokaklardaki bir diğer lakabıda the point god'dır.
basketbolu bırakması gereken pivottur. 165lik oyuncuların bile smaç basıtğı bir zamanda smaç basamıyosa boşuna zaman kaybetmesin bıraksın yani herkes için en hayırlısı olur.
o bu ligin en atlet oyunucularından birisi. en iyi zıplayan görsel olarkata en iyi smaçları basan kişi o ve 9 yıldır bu ligde olmasına rağmen smaç yarışmasına katılmamasını o yarışmayı önemsememesine bağlıyorum.
one diractiondan nefret ediyorum, onu dinleyenlerdende nefret ediyorum, ve bu gruba özenenlerin olduğunu öğrenince onlardanda nefret ettiğimi farkettim şuan.
haftada 1 gün sivil gidilerek denenen ilerdede yürürlüğe koyulmasını beklediğim sistem. ben zaten üniformayı hep saçma bulmuşumdur. herkesin aynı şeyi giymesi iyi bir şey değil lisede mesela. o yaştaki kişilerin kendi tarzlarını oluşturmak için en uygu yaşlarıdır. bu yaşlarda mutlaka sivil gidilmeli diye düşünüyorum.