bugün
- ispanya'nin terör bitirme formülü35
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi45
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek8
- fiziği güzel sözlük kızları52
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor13
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- koç burcu insanları8
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- kalp krizi3
- yay burcu5
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- sabahın köründe işe giden ezik13
- özel uçak alacaklara tavsiyeler6
- tayyip istifa7
- kadın şoför5
- dürümle ayranı aynı anda bitirmek6
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek5
- kalenin ardı mersin beklerim yarim gelsin2
- sümük fetişi6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- lustral5
- ellerim bos gonlum hos8
- tel avive atom bombası atmak8
- kuran da namazın olmaması8
- apo'ya villa vermek vs karının aldatmasına susmak2
- en iyi antidepresan2
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu7
- teknede yaşamak4
- güllü muhallebi2
- ayrı mutfakların insanları9
- vakıflar'ın saraçhane'ye devir başvurusu3
- muhallebici2
- ağzı mantarlı ayak fetişisti6
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş9
- koltuğuma kılıçdaroğlu oturdu napmalıyım5
- yolda tanıdık görünce telefonla oynama numarası2
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak7
- edirneli başbirader2
- kasap köfte4
- sözlükteki aktroller8
- recep tayyip erdoğan31
- 6 ekim 2026 lüksemburg bulgaristan maçı2
entry'ler (66)
Uzun boylular sprint koşuda kötüdür teorisini çürüten adam.100 ve 200 metrede dünyanın en iyi koşucusudur.
biraz çekingen erkektir.tabi daha yeni sevgili olmuşsalar normal kabul edilebilir.
ideal erkek boyunun biraz üstüdür.Biraz uzun olmanın bir zararı olmaz zaten.Zaman zaman işe yarabilecekbir şey.Perde takma olsun basketbol oynama olsun karizmaya artı puan katma olsun.
Fenerlilerin günlerdir beklediği.O gün hayatı fanatikler için durduracak ve büyük ihtimalle fenerbahçenin tur atlayacağı maç.
Benim hiç rastlamadığım "nerde böyle diyen kızlar, bana neden hiç denk gelmez" dedirten var olduğuna inandığım kız çeşitidir.
Bugün 20 yaş altı milli takım maçını izlerken tanıdığım tek oyuncu olduğu için onu daha dikkatli izledim.Top kotrolü gerçekten çok üst düzeyde paslarıda çok iyi.5-6 yıl sonra milli takımın ortasahasının banko ismi olabilir.
Benim şahsi düşünceme göre maradonadan spnraki gelmiş geçmiş en iyi ikinci futbolcu.
4 yıl önceki takımının teknik direktörü onun hakkında takımın en yavaş oyucusu demiş.Şimdi ise en hızlı oyunculardan.Hızın çalışarak geliştirilebildiğini bize gösteren adam.Bu olaydan sonrada bir maçta 3 frikik gölü atarak frikikte çalışarak geliştirebilir düşüncesini kabul ettiren oyuncu.Büyük adam.
Eski sevgilimden hala bir mesaj gelmemesi gibi de bir gerçek var.
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü hamit evli diye biliyorum ben.
Aslında böyle birşey var 20 tne madde sayabilirim ama kızdan kıza değişir bunlar bazı kızlar iyi davranır bazıları kötü bazıları ilgi göstermez vs.. Genelleme yapmak doğru değil.
bana aşık olduğunu düşündüğüm ya da daha doğru bi tabirle öyle olma ihtimali olan kızın bana bi çok iyi bi çok soğuk davranması durumuna hiç anlam verememişidir. bu durumda bana olan duygularının ne olduğunu hiç kestiremiyorum çok kötü bi durum.
türk malı dizisi bu konuda açık ara zirvede bence.
Her gün girip o gece oynanan tüm maçların özetlerini izlediğim site. Ajanspor ile anlaştığı için maç özeti izleme seçeneği yoktu. Eski orjinal halinde kullanıyorum. Özetleri eklerseler ilerde türkçe kullanabilirim.
sokak basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. olaylı harlem sokaklarından diğer efsane sokak basketbolcuları gibi adam vurda ya da uyuşturucu kullanmaktan başı derde girmeden kendini nba'e atmayı becerebilmiş basketbolcu. gerçek ismi rafer alston sokaklardaki bir diğer lakabıda the point god'dır.
basketbolu bırakması gereken pivottur. 165lik oyuncuların bile smaç basıtğı bir zamanda smaç basamıyosa boşuna zaman kaybetmesin bıraksın yani herkes için en hayırlısı olur.
o bu ligin en atlet oyunucularından birisi. en iyi zıplayan görsel olarkata en iyi smaçları basan kişi o ve 9 yıldır bu ligde olmasına rağmen smaç yarışmasına katılmamasını o yarışmayı önemsememesine bağlıyorum.
one diractiondan nefret ediyorum, onu dinleyenlerdende nefret ediyorum, ve bu gruba özenenlerin olduğunu öğrenince onlardanda nefret ettiğimi farkettim şuan.
haftada 1 gün sivil gidilerek denenen ilerdede yürürlüğe koyulmasını beklediğim sistem. ben zaten üniformayı hep saçma bulmuşumdur. herkesin aynı şeyi giymesi iyi bir şey değil lisede mesela. o yaştaki kişilerin kendi tarzlarını oluşturmak için en uygu yaşlarıdır. bu yaşlarda mutlaka sivil gidilmeli diye düşünüyorum.