bugün
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci18
- serhat kılıç18
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- en sevmediğin insan tipleri9
- ikinci defa askere gitmek8
- kurusıkı3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tai lung42
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- özbek kadınlar14
- bir kızla dalga geçmek6
- claudian clouds22
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- mavi göz7
- sözlük whatsapp grupları13
- gizli hesap6
- sarapci koala47
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- islam'ın hak dini olması6
- enayimiknatisii32
- melissa vargas7
- namazın amacı6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- anın görüntüsü25
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- deccal internetten çıkacak9
- gece vardiyası yazarlar4
- fenerbahçe15
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- millet dediğin2
- kahverengi gözlü olmak4
entry'ler (66)
Uzun boylular sprint koşuda kötüdür teorisini çürüten adam.100 ve 200 metrede dünyanın en iyi koşucusudur.
biraz çekingen erkektir.tabi daha yeni sevgili olmuşsalar normal kabul edilebilir.
ideal erkek boyunun biraz üstüdür.Biraz uzun olmanın bir zararı olmaz zaten.Zaman zaman işe yarabilecekbir şey.Perde takma olsun basketbol oynama olsun karizmaya artı puan katma olsun.
Fenerlilerin günlerdir beklediği.O gün hayatı fanatikler için durduracak ve büyük ihtimalle fenerbahçenin tur atlayacağı maç.
Benim hiç rastlamadığım "nerde böyle diyen kızlar, bana neden hiç denk gelmez" dedirten var olduğuna inandığım kız çeşitidir.
Bugün 20 yaş altı milli takım maçını izlerken tanıdığım tek oyuncu olduğu için onu daha dikkatli izledim.Top kotrolü gerçekten çok üst düzeyde paslarıda çok iyi.5-6 yıl sonra milli takımın ortasahasının banko ismi olabilir.
Benim şahsi düşünceme göre maradonadan spnraki gelmiş geçmiş en iyi ikinci futbolcu.
4 yıl önceki takımının teknik direktörü onun hakkında takımın en yavaş oyucusu demiş.Şimdi ise en hızlı oyunculardan.Hızın çalışarak geliştirilebildiğini bize gösteren adam.Bu olaydan sonrada bir maçta 3 frikik gölü atarak frikikte çalışarak geliştirebilir düşüncesini kabul ettiren oyuncu.Büyük adam.
Eski sevgilimden hala bir mesaj gelmemesi gibi de bir gerçek var.
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü hamit evli diye biliyorum ben.
Aslında böyle birşey var 20 tne madde sayabilirim ama kızdan kıza değişir bunlar bazı kızlar iyi davranır bazıları kötü bazıları ilgi göstermez vs.. Genelleme yapmak doğru değil.
bana aşık olduğunu düşündüğüm ya da daha doğru bi tabirle öyle olma ihtimali olan kızın bana bi çok iyi bi çok soğuk davranması durumuna hiç anlam verememişidir. bu durumda bana olan duygularının ne olduğunu hiç kestiremiyorum çok kötü bi durum.
türk malı dizisi bu konuda açık ara zirvede bence.
Her gün girip o gece oynanan tüm maçların özetlerini izlediğim site. Ajanspor ile anlaştığı için maç özeti izleme seçeneği yoktu. Eski orjinal halinde kullanıyorum. Özetleri eklerseler ilerde türkçe kullanabilirim.
sokak basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. olaylı harlem sokaklarından diğer efsane sokak basketbolcuları gibi adam vurda ya da uyuşturucu kullanmaktan başı derde girmeden kendini nba'e atmayı becerebilmiş basketbolcu. gerçek ismi rafer alston sokaklardaki bir diğer lakabıda the point god'dır.
basketbolu bırakması gereken pivottur. 165lik oyuncuların bile smaç basıtğı bir zamanda smaç basamıyosa boşuna zaman kaybetmesin bıraksın yani herkes için en hayırlısı olur.
o bu ligin en atlet oyunucularından birisi. en iyi zıplayan görsel olarkata en iyi smaçları basan kişi o ve 9 yıldır bu ligde olmasına rağmen smaç yarışmasına katılmamasını o yarışmayı önemsememesine bağlıyorum.
one diractiondan nefret ediyorum, onu dinleyenlerdende nefret ediyorum, ve bu gruba özenenlerin olduğunu öğrenince onlardanda nefret ettiğimi farkettim şuan.
haftada 1 gün sivil gidilerek denenen ilerdede yürürlüğe koyulmasını beklediğim sistem. ben zaten üniformayı hep saçma bulmuşumdur. herkesin aynı şeyi giymesi iyi bir şey değil lisede mesela. o yaştaki kişilerin kendi tarzlarını oluşturmak için en uygu yaşlarıdır. bu yaşlarda mutlaka sivil gidilmeli diye düşünüyorum.