bugün
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı14
- z kuşağı kızlarının escort gibi olması7
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı12
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- amed sporlu bir kızı hoplatmak4
- sudekiray5
- habire1219
- amedspor'un süper ligin lideri olması12
- 0 0 719
- hiç fuhuş yaptınız mı6
- hepinizi karim yapacam olum2
- uçan arabalar neden çıkmadı2
- üniversite okumak3
- delilik2
- evli kadına kocan çok şanslı demek4
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi14
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- mason greenwood4
- true ile sevişmek5
- vedat muriqi4
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- sözlükteki sinsi köpekler8
- çöp konteynerine girip ağlamak3
- 20212
- sözlüğün aptal kaynaması5
- sıfır atık vakfı11
- anın görüntüsü22
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- gift emmanuel orban2
- cinayeti siz mi işlediniz4
- fenerbahçe8
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- kadir inanır'ın mirası8
- sarışın kızlar2
- atatürk diyor ki6
- fatih terim vs okan buruk vs ismail kartal2
- rakı arasında çay içmek6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- kızların çok açık giyinmesi5
- cop318
- evrene enerji gönderen müslüman9
- aniden gelen istanbula gitme isteği2
- bilerek ponziye dahil olmak7
- ben gidiyorum arkamdan ağlayın3
- izmir4
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- sözlükteki arap döven kızlar5
entry'ler (66)
Uzun boylular sprint koşuda kötüdür teorisini çürüten adam.100 ve 200 metrede dünyanın en iyi koşucusudur.
biraz çekingen erkektir.tabi daha yeni sevgili olmuşsalar normal kabul edilebilir.
ideal erkek boyunun biraz üstüdür.Biraz uzun olmanın bir zararı olmaz zaten.Zaman zaman işe yarabilecekbir şey.Perde takma olsun basketbol oynama olsun karizmaya artı puan katma olsun.
Fenerlilerin günlerdir beklediği.O gün hayatı fanatikler için durduracak ve büyük ihtimalle fenerbahçenin tur atlayacağı maç.
Benim hiç rastlamadığım "nerde böyle diyen kızlar, bana neden hiç denk gelmez" dedirten var olduğuna inandığım kız çeşitidir.
Bugün 20 yaş altı milli takım maçını izlerken tanıdığım tek oyuncu olduğu için onu daha dikkatli izledim.Top kotrolü gerçekten çok üst düzeyde paslarıda çok iyi.5-6 yıl sonra milli takımın ortasahasının banko ismi olabilir.
Benim şahsi düşünceme göre maradonadan spnraki gelmiş geçmiş en iyi ikinci futbolcu.
4 yıl önceki takımının teknik direktörü onun hakkında takımın en yavaş oyucusu demiş.Şimdi ise en hızlı oyunculardan.Hızın çalışarak geliştirilebildiğini bize gösteren adam.Bu olaydan sonrada bir maçta 3 frikik gölü atarak frikikte çalışarak geliştirebilir düşüncesini kabul ettiren oyuncu.Büyük adam.
Eski sevgilimden hala bir mesaj gelmemesi gibi de bir gerçek var.
Bana pek inandırıcı gelmedi çünkü hamit evli diye biliyorum ben.
Aslında böyle birşey var 20 tne madde sayabilirim ama kızdan kıza değişir bunlar bazı kızlar iyi davranır bazıları kötü bazıları ilgi göstermez vs.. Genelleme yapmak doğru değil.
bana aşık olduğunu düşündüğüm ya da daha doğru bi tabirle öyle olma ihtimali olan kızın bana bi çok iyi bi çok soğuk davranması durumuna hiç anlam verememişidir. bu durumda bana olan duygularının ne olduğunu hiç kestiremiyorum çok kötü bi durum.
türk malı dizisi bu konuda açık ara zirvede bence.
Her gün girip o gece oynanan tüm maçların özetlerini izlediğim site. Ajanspor ile anlaştığı için maç özeti izleme seçeneği yoktu. Eski orjinal halinde kullanıyorum. Özetleri eklerseler ilerde türkçe kullanabilirim.
sokak basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu. olaylı harlem sokaklarından diğer efsane sokak basketbolcuları gibi adam vurda ya da uyuşturucu kullanmaktan başı derde girmeden kendini nba'e atmayı becerebilmiş basketbolcu. gerçek ismi rafer alston sokaklardaki bir diğer lakabıda the point god'dır.
basketbolu bırakması gereken pivottur. 165lik oyuncuların bile smaç basıtğı bir zamanda smaç basamıyosa boşuna zaman kaybetmesin bıraksın yani herkes için en hayırlısı olur.
o bu ligin en atlet oyunucularından birisi. en iyi zıplayan görsel olarkata en iyi smaçları basan kişi o ve 9 yıldır bu ligde olmasına rağmen smaç yarışmasına katılmamasını o yarışmayı önemsememesine bağlıyorum.
one diractiondan nefret ediyorum, onu dinleyenlerdende nefret ediyorum, ve bu gruba özenenlerin olduğunu öğrenince onlardanda nefret ettiğimi farkettim şuan.
haftada 1 gün sivil gidilerek denenen ilerdede yürürlüğe koyulmasını beklediğim sistem. ben zaten üniformayı hep saçma bulmuşumdur. herkesin aynı şeyi giymesi iyi bir şey değil lisede mesela. o yaştaki kişilerin kendi tarzlarını oluşturmak için en uygu yaşlarıdır. bu yaşlarda mutlaka sivil gidilmeli diye düşünüyorum.