bugün
- sözlükte kız var mı10
- kadınınız mini etek giyebilir mi9
- şort mevsiminin açılması8
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- anın görüntüsü13
- darwinin ateist olmaması9
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri14
- ellerim bos gonlum hos11
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği23
- batman vs superman10
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- yazarların özlediği şeyler10
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler9
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8

entry'ler (346)
Kitap almaya parası olmadığı iÇin kütüphaneye giden kızdır. Çok severim onları.
Pazar günü son vizeden çıkıp, pazartesi sabahın 9 unda derste hocanın sırıtarak " vizelerden sonra eve gitmeyin diye bütün mülakat ve quizleri bu haftaya koyduk " söylemini , şu şekilde anlamama yol açan eylem " biz büyük o*ospuyuz, sırf siz 2-3 gün de olsa dinlenemeyin diye böyle gavat gavat hareketler yapıyoruz "
Lanet bir oyundur. Sevgilim tutsağı olmuş durumda. Yeter ya RTE bunu da yasaklasın eli değmişken.
Kadınlar tarafından yapıldığında erkeği tahrik eden mesleklerdir. Örneğin, Çocuk bakıcılığı. Şayet bana kalırsa, inşaat mühendisi bir bayan gayet Çekicidir.
Çay demletip, sigara yaktıran ve sonra ben tamamım diye düşündüren şarkı. Ali Atay yorumu ile gayet hoş olmuş.
Ateizmi Anti islam sanmak diye bir kavram yoktur. Zaten Anti islam olduğunu düşünen kişiye göre atayızmdır o. Toplum cahillerden arındırılmalı diye sosyal bir mesajda eklemek isterim.
yarın cenazesine gideceğimiz masum çocuk.
ezanın okunmasını erdoğana bağlayan yazarın açtığı garip bir entry başlığıdır. fikrimi belirtmek isterim ki, şu an bu ülkede cami var ise Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. erdoğan sayesinde (yüzünden) olan şey ise, cami sayısının okul sayısından fazla olmasıdır. ki erdoğan olarak bahsettiğimiz şahıs için denebilecek en güzel söylemlerden biri ise '' allah yeryüzüne inse, erdoğan yanlıştır dese ; erdoğan allah yok diye önerge verir. ''
yazarların sahip olduğu üniversiteler hakkında bilgi toplamaya çalışan bir yazar tarafından açılmış başlıktır. '' sen burayı forum mu sandın loo !! '' demek istedim şu anda ama onu da demeyeceğim. üniversite sahibi insanın burada işi ne diyerek daha da saçmalıyor ve neden yaptığımı bilmediğim halde uzatıyorum.
zalım kişi.
zalımmsın zall. cia gördüm tırstım korktum. vay arkadaş !
zalımmsın zall. cia gördüm tırstım korktum. vay arkadaş !
cebi var mı diye merak ettiğim, ak gençlerin uyduğu ve popüleritesi oldukça yüksek olan yeni akım. toplanıp boğaz köprüsünden atlamaları tek arzumdur şu sıralar.
Allah gelse "tayyip yanlışsın" dese, tayyip allah yok diye meclise önerge verir
gidecek milyon tane yeri olup, göt hocanın ayın 3üne 2 sınavınıda koymasıyla evde oturup ders çalışmak zorunda olan insandır.
giyinmeyi bildikten sonra zayıf yada balık etli fark etmiyor bence. balık etli kız deri tayt giymesin, zayıf kız çuval giymesin.
1 mayıs gününün önemini belli etmek icin girilmiş bir başlıktır. fakat bazi eksikleri vardir ;
1 mayis hükümetin ellerini ovuştura ovuştura beklediği, acaba kaç kişinin amuagoycaz diye heyecandan, nisan ayının başlarindan beri uyuyamadıkları gündür.
1 mayıs işçilerin " biz de varız " diye haykırmak istedikleri , dilek ve isteklerini yürüyüş yoluyla hükümete duyurmak istedikleri gündür.
1 mayıs emekçi işçileri desteklemek isteyen sosyalist insanların katılım gösterdiği, pankart açarak ( söz uçar, yazı kalır ) soylemek istediklerini halka, yazili ve görsel medyaya ilettikleri gündür.
1 mayıs aslında çelenklerle kutlanması ve hükümet-emekçi arasında saygı cerçevesi içinde söyleşilerin yapılması gerektiği gündür. fakat her 1 mayısta insanların analarından emdikleri süt burunlarından getirilmek suretiyle, ortalık savaş alanına çevirilir.
2o14 1 mayis işçi ve emekçi bayramında umarım tomanın altinda kalarak veya polisin orantılı biber portakal karışımı gazından yiyerek ; ölmeler veya sakatlanmalar olmaz.
1 mayıs emekçileri, hepinize saygı duyuyorum !
1 mayis hükümetin ellerini ovuştura ovuştura beklediği, acaba kaç kişinin amuagoycaz diye heyecandan, nisan ayının başlarindan beri uyuyamadıkları gündür.
1 mayıs işçilerin " biz de varız " diye haykırmak istedikleri , dilek ve isteklerini yürüyüş yoluyla hükümete duyurmak istedikleri gündür.
1 mayıs emekçi işçileri desteklemek isteyen sosyalist insanların katılım gösterdiği, pankart açarak ( söz uçar, yazı kalır ) soylemek istediklerini halka, yazili ve görsel medyaya ilettikleri gündür.
1 mayıs aslında çelenklerle kutlanması ve hükümet-emekçi arasında saygı cerçevesi içinde söyleşilerin yapılması gerektiği gündür. fakat her 1 mayısta insanların analarından emdikleri süt burunlarından getirilmek suretiyle, ortalık savaş alanına çevirilir.
2o14 1 mayis işçi ve emekçi bayramında umarım tomanın altinda kalarak veya polisin orantılı biber portakal karışımı gazından yiyerek ; ölmeler veya sakatlanmalar olmaz.
1 mayıs emekçileri, hepinize saygı duyuyorum !
ticaretle alakalı olan mesleklerdir genellikle. gelinlikçilik mesela. kesinlikle mesaisi yoktur. yada öğrencilikte de mesai kavramı yoktur.
ateistlerin kötü koktuğu belirtmiştir. başlığı açan yazara ' ne zamandan beri ateistsin ? ' demek istediğim sorudur. şayet ateist değilse, başlığı yanlış açmıştır. ' leş kokulu ben ' diye değiştirmesini öneririm.
sıçacak başka bir yer bulamamış insandır.
yeni heyecanlı bir yazarımızdır. hoşgelmiştir .
(bkz: (#22201791))entrysi ile beni güldürmüştür yazardır .